Högen

Om jag faller ihop i en liten hög, då behöver ni inte bli rädda! Det är enbart för att jag tycker att det är så skönt med JULLOOOOOOOV!!! =)
Nu är det bara en tenta (läs: några timmar) kvar till ledigheten.. Känns som att jag kommer ladda ur totalt, och bara sova, sova, sova för att sedan börja njuta av ledigheten och börja samla nya krafter igen. Me like!

Hem, hem, hem!! Kan bara inte hejda mig, jag ska HEM!!! Hem till julefriden. Jag längtar till mammas kök. Inte för matens skull (joo, såklart den oxå), men det är såå mysigt där, speciellt runt juletid. Man kan bara sitta å titta på fönstren till exempel. Inte igenom dem, utan på dem. Alltid fina gardiner och bara massa saker som man får en myskänsla av, där ÄR det verkligen jul. I min mammas kök=) Vare sig man har några julkänslor eller inte, pang så kommer julruset över en. Man får lixom en myskänsla där, vare sig man vill eller inte. Åsså luktar det jul, å S´s egengjorda julpynt är ett måste;) Åsså ska man inte bli chokad om man hör Magnus Carlssons ljuva stämma sjungandes julsånger... JAG LÄNGTAR!!
Mamma, jag önskar mig Magnus stämma så fort jag kommer hem! DÅ kommer nog ledigheten skölja över mig och jag kommer rasa ihop på mammas golv och få en dvärgschnauzer över mig=) Gaaaaah!. Snart..

listan

Jag är fortfarande väldigt dålig på att uppdatera här, men tiden finns verkligen inte. När jag på onsdag får JULLOV kommer min senaste vecka ha sett ut på detta vis:

En flytt
Ett grupparbete i AML
Ett individuellt arbete om AML
En redovisning
3 arbetsdagar
plugga, plugga, plugga
En Tenta

Det ska bli SKÖNT med jullov. Längtar ihjäl mig tills jag kommer hem och bara får vara. Finns ingen plats på denna jord som är lika bra att bara vara på som där=) Underbart!
Träffa min familj å släkt!!!! Sen mina darlings som man inte ser lika ofta these days, ska bli så roligt! Beräknar väl att vara hemma dygt en vecka ungefär. Sen åker jag ner hit igen (tar med mig mamsen=)). DÅ kommer jag äntligen ha riktigt med tid att göra klart hemma i lghtn. Det har lixom kommit i lite skym undan nu. Ska även städa ut gammla lyan. SEN, ska jag bara bo! =)

Idag är det 4h jobb som gäller. Ikväll kommer S hit, vi är ju numera grannar han och jag. Ska sätta oss och plugga inför tentan, känns skönt att få repetera med någon. Det är riktigt illa att det är söndag idag och jag har inte ens öppnat boken än, skriver på onsdag.. Men som sagt, tiden har inte funnits! Så ikväll är det stenhårt plugg och lussebullsätande som gäller (samtidigt som jag har tvättis, men jag är ju tjej så det fixar jag;))

Ha en bra dag alla!

Nu ska jag ringa mammsen och prata om jobbiga saker=(

twentyfourseven

Japp då var flytten undanstökad och skolan har rullat igång igen. Det är minst sagt fullt upp, ungefär som största delen av hösten har vart.

Kul att vara i skolan igen och träffa alla igen. Lite förändringar känns faktisk. För det första så är det mest bara apotekssnack på luncherna och vi pratar väldigt mycket LIA och konstiga kundfall. Men det är sååå skönt. Nu har vi alla testat på arbetet ute på apoteken och vi har ännu fler gemensamma nämnare nu än innan.  I vanliga fall när jag sitter å surrar om mitt faschinerande (!) blivande yrke så känner jag mig nästan lite dum.. haha! Om man pratar med familj eller vänner. Man känner sig nästan lite skadad, eller i själva verket så ÄR jag skadad. Men jag älskar det! Jag käner verkligen hur rätt det här är för mig=) Ju längre in i utbildningen jag kommer destå bättre känns det. Hur som helst är det skönt att mina klasskamrater och vänner är ungefär lika skadade som mig. Vi kan prata apotek och preparat i timmar=)
Någonting annat som är förändrat är vårt tempo. Vår utbildning har hittills vart lite som en lekskola, haha! Men faktiskt så har det varit betydligt mycket tuffare denhär terminen än förra. Men nu är det så att vi ska läsa en 2 poängskurs (motsvarar 2 veckors heltidsstudier) på 3 dagar!! Lekskolan har förvandlats till en riktig utbildning!! Haha, men det känns helt okej! På 3 dagar ska vi alltså läsa in 2p som innebär 3 dagars föreläsningar, ett grupparbete, ett enskillt arbete och en redovisning!  Dessutom så har vi en tenta i anatomi på Onsdag och jag jobbar fredag, lördag och söndag..*pust* Men just nu är jag fylld av positiv energi så det stör mig inte. Vi i vår grupp redovisade vårt arbete idag och jag tänkte bli fördig med mitt individuella arbete redan ikväll, sådeså!  =) Dessutom så har jag bara 4h arbete på lördag och 4h på söndag, betydligt mycket behagligare än vad jag hade på caféerna!

Annars är det mesta sig likt. Mina pärlor är fortfarande mina pärlor och skolan är fortfarande en stor trygghet för mig. Men tyvärr så har jag insett att mina fjärilar i magen fortfarande oxå existerar, envisa jäklar... Men mitt sunda förnuft är minst lika envist och det känns bra. Inga jobbiga omständigheter som stör mig nu angående allt.  Känns som att allt sker under rimliga omständigheter nu och det är lixom ingen jäkla dramatik runt allt längre. Skönt! Det går åt rätt håll, sakta men säkert tror jag! =)

Sen har vi jobb!! Jag är överlycklig!! Det ramlar jobb över mig och det känns verkligen så himla roligt. Min chef visar ett enormt förtroende för mig och det gör bara allting mycket roligare. Ska vara på ett annat apotek än det jag hör till imorgon. De hade ingen tekniker, så de ringde in mig!!! Ett enormt lyckorus för mig, jag ska banne mig klammra mig fast här,)

Sen har vi flytten! ÄNTLIGEN! Nu är jag på plats och nu kan jag äntligen släppa det. Nu är det bara städningen i Haninge kvar, men det är ju faktiskt ingen panik än så länge. Nu njuter jag bara om min otroligt mysiga fina lya på Söder;)

Det är minst sagt fullt upp nu. Men det är inte jobbigt, ingenting går emot mig, snarare med mig! Jag har uppdaterat mitt liv här nere nu, ny bostad, ny(a) jobb, men fortfarande samma härliga feeling och (om möjligt) ännu bätter utsikter för framtiden!

Nu är det skriva som gäller! =)

lägesrapport!

Okej, jag ljög. Det blev ingen uppdatering igår. Inte heller hinner jag med någon långis idag. Det är verkligen fullt upp nu. Praktik hela dagarna, fullt upp hela kvällarna känns det som. Just nu är det flytten i fokus. Flyttlasset går på Tisdag och jag längtar verkligen!! Ska bli såå skönt att få flytta.

Men nu, en liten miniuppdatering:

Sundsvall: Hade en superbra tripp hem till Sundsvall. Bodde hos älskade sis hela helgen och det var väldigt välbehövlig tid. Mys på fredag kvällmed sis och S. Mamma och S kom förbi en sväng oxå! En liten ride på stan på dagen på lördagen, kalas med god tårta på eftermiddagen och 25-årsfest med Las Vegas-tema på kvällen! KUL! Ska försöka hinna med att berätta lite mera om det senare. Söndagen spenderades med SIs å pappsen. Fikade, umgicks och bara mös. På kvällen bar det iväg till mammsen för god middag. Sov hos mammsen och på måndagen åkte jag och sis tillbax hem till henne. Lunchade med mor och syster, fikade med farmor, kusin M och sis efter det och slutligen god middag med papps och sis innan det sedan var dax för hemfärd till Sthlm igen.. Pust! En mycket välbehövd helg med massor av mys med la familja=)

Sen har det bara rullat på.. Fullt upp precis hela tiden. När jag inte har jobbat (praktiserat) så har jag nu börjat koncentrerat mig på flytten.. Åh vad jag längtar!!! Har nu packat ner näst intill hela köket och lite mera därtill.
Fick dock en lite chock när jag gick upp till förråtdet för att hämta mina saker och flyttkartonger.. Det fanna nämligen ingenting där att hämta.. Har inte vart upp dit sedan dess och jag gruvar mig för att gå dit och hämta det lilla som var kvar. Ingen trevlig känsla att någon har rotat runt bland mina saker.. usch!
Fick gå till Clas Olsson å köpa 10 nya kartonger.. Bar hem dem, 5 kartonger under vardera arm.. I MOTVIND!! Då var det en arg Madde vill jag lova och tjuvarna låg grymt risigt till.. Jag slet iaf vidare och hem kom jag till sist.. Independent woman;) Jag börjar iaf ana ett litet slut på det här nu faktiskt. Nånstans här i röran så ser jag att det kommer gå bra=)

Och LIAN.. Sista dagen imorgon. Det är inte klokt vad tiden går fort!! Jag trivs iaf väldigt bra där och jag känner mig som hemma!
Igår var en glädjens dag.. JAG FICK JOBB PÅ APPO!!! Jag har inte ens sökt jobb där, var chefen som kom och erbjöd mig:D Helt otroligt, jag fortsätter med samma flyt som vanligt..;) Jag är så otroligt glad över det här och det är en bra chans för mig. Jag ska få jobba på flera olika apotek vilket ger mig bra tillfällen att få in en fot på många olika ställen=)!!! Jag ska se till att klamra mig fasst så at de aldrig vill släppa mig;) Skriver mera om det senare oxå.. Jag är iaf otroligt tacksam, och det var med ett sant nöje som jag skrev på kontraktet idag:D Nu återstår bara att ringa bossen på mina nuvarande arbeten och berätta det.. Men det ska jag ordna ikväll så att jag får det understökat! Usch, gillar inte sånna saker! Men det måste göras och ju förr detså bättre!

Nu sk ajag packa vidare.. Ska göra mig en grande kopp med kaffe först, håller på att somna!

Ha en trevlig kväll!

snart

Jag VET! Det var längesen.. igen! Men ikväll ska ni få en uppdatering, en riktig en!!
Men det är lite mycket just nu och tiden (och orken) räcker inte riktigt till åt allt!

Men jag är lite rädd.. När det blåser VARMA vindar en tisdagkväll runt 23.11 den 5 December så är det nåt fel alltså.. Whats going on?

" be continued.."

Finns inga ord..

Nu varnar jag er för dåligt ordförråd igen.. Men vad faaaan ska människor med mina saker till?? Hade tänkt berätta om min helt perfekta helg hemma i sundsvall men jag är på tok för upprörd för det..

Någon har brytit sig in i mitt förråd.. Mina kartonger med allt som inte fick plats i lghtn är borta.. 2st halvfulla stog kvar.. Mina julsaker.. kökssaker.. böcker, tavlor ALLT! Människor har fan inget vett och jag ska aldrig mera lita på människor!! Känslan jag fick när jag såg mitt halvfulla förråd får inte att beskriva.. Kort och böcker låg huller om buller i kartongerna. En del sidor var urrivna ur böcker ALLT VAR KAOS!

VAD har en vilt främmande person för nytta av mina fotouppgifter från gymnasiet med? Några såg jag var kvar, något hopknövlade.. Ville inte stå där och kolla vad som var kvar och inte. Jävligt otäck känsla. TUR att jag inte tog med mig allt jag äger och har hit till Sthlm... Får väl se det som att jag får mindre saker att flytta.. När jag har köpt nya flyttkartonger vill säga, de var ju självklart oxå borta!

Har aldrig känt mig så förnedrad i hela mitt liv förut. Någon person har rivit runt i mina saker, i mitt liv.. Hoppas personen i fråga är nöjd. Hoppas att deras mat smakar gott i mina matlådor. JÄVLA ÄCKEL!

Jag tackar någon för att jag har haft mina fotoalbum och mina dagböcker i lägenheten. Nu ska jag bara försöka komma på vad som är borta. Men jag vet inte om jag vill tänka på det, kanske ska ignorera det istället..

Vad krävs för att man ska få ha sina saker i fred? Dubbla cykellås funkade ju inte, inte heller och ett grovt hänglås till förrådet dög tydligen inte heller.. Vad fan är det för getto jag bor i?

Huu, mina tomtar och mina ljusstakar är borta=(

Hatar!!