lite lista

Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Trött, lite småorolig men vääääldigt nöjd på samma gång=)
Favoritgodis: CHOKLAD! Just nu Marabou mjölkchoklad med Daim i.
Är det nåt du absolut inte äter: Mm jaaa nånting är det säkert.. Jag hatar och får kväljningar av fiskfjäll, men det behöver jag ju inte äta.
Kläder just nu: Ett par blå/gråa jeans, svart linne och en ljusgrå kofta
Musik just nu: galopperande hästhovar från nån film på TVn. Men fick jag välja så skulle jag säga Mando Diao eller The Killers.
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Oj.. vet inte! Gills 70-talet?? haha!
Sommarplaner: Ja!
Fisk eller badkruka: Vattuman;) Nej jag vet inte... En blandning. När jag var liten var det först total badkruka (blir så när man är rädd för ALLT), sen blev det en helvändning då jag alltd låg i blöt.
Längd och vikt: ca 170 cm och ca 63kg
Hur många kuddar sover du med: Har 3 kuddar i sängen men sover nog bara med 2.
Favoritväder: Soooooool! Hellst en varm sommardag men även på vintern. Det ger en enorm kick!
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Syster, mp3-spelaren och solskyddsfaktor :p
Spelar du nått instrument: Det skulle vara mungiga då.. haha!
Sparare eller slösare: Har varken någonting att spara eller slösa.. CSN kallas det!
Vem är viktigast för dig: La familja!!! Och mina vänner då.. okej det är inte bara en, men jag kan omöjligt välja ut en!
Bästa film: Så som i himlen

Tror du på liv på andra planeter: Ja, någon slags fluga eller insekt tror jag säkert att det finns!
Kommer du ihåg din första kärlek: Jo.
Älskar du henne/honom fortfarande: Inte så nej!
Har du några homosexuella vänner: Ja.
Tror du på mirakel: Jag lever på hoppet;)
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja!
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Jaaa, men till vissa gränser.
Ser du på kärleken som ett misstag: Absolut inte
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 tror jag
Bio eller promenad: Man är ju lite mera social på promenader men å andra sidan är bio oxå mysigt.
Är du kittlig: På vissa ställen. Men storbonden har härdat mig en del=)
Snarkar du? Nej
Stjärntecken? Vattuman
Rädd för insekter? Nej inte rädd, men så söta är dom ju inte heller.
Äckligaste insekten: Kan man inte få räkna med äckelsniglar??
Största svaghet: För snäll
Det här är jag bra på: Att ha roligt
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Kunna flyga. Eller telepati.
Vad vill du jobba som? Apotekstekniker såklart=)
Har du nån flickvän/pojkvän? Inte vad jag vet
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? För sent att säga nej
Gungar du på stolen? Jaa det gör jag nog
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Jag tror det. Skulle nog ge en häftig effekt!
Hur är din drömtjej/kille: Världens bästa.
Hur många syskon har du? Ett=)
Vad är du mest rädd för? sjukdomar
Är du rädd för blod: Nej
Saltar du på maten? Ehhh, jaa lite då.. Kanske lite föööör mycket till och med!
Gillar du att sjunga? Fråga sis;)
Anser du att du är stark? Fysiskt njaae, psykiskt jaa!

Ett samtal med syster..

Har pratat ett väldigt givande samtal med min syster ikväll. Fick bland annat veta att hon har en rund fot. Stackarn!
Många gånger har jag varit sååååå arg för att hon har det temprament hon har, det är ingen hemlighet med det. Många gånger har jag velat banka något hårt i hennes huvud, haha jag är ledsen Carro, men så är det! Men idag så kände jag mig så lättad över det.. Hon hade verkligen använt sig av sina känslor blandade med lite ilska på ett sätt som egentligen bara var fyllt med kärlek och omtänksamhet. Just nu önskar jag oxå att jag skulle kunna säga ifrån och uttrycka mig på samma sätt som henne. För i det här sammanhanget är jag livrädd och känner så mycket att jag knappt vågar röra i det.. Jag vill egentligen bara skrika och grina av ren rädsla, men det går inte. Tack Carro!!! <3

Eftermiddagen blev lyckad=) Full med surr och massor av skratt. Jag är nyfiken!

Utmaning av min syster..

* 3 saker du gillar med ditt utseende: Min längd, den är alldeles lagom, mina nyckelben, för LillaC tycker att dom är fina, och sen mer och mer mina mellerade fiskögon, men det är någonting jag jobbar mera på.
* 3 saker du gillar med din personlighet: Jag är SNÄLL, det vet jag, är bra på att prata och är en pålitlig vän.
* 3 saker du lyckats med och är stolt över: Att jag lyckats bygga upp ett eget liv på helt egna ben, att jag snart är klar med en utbildning till ett yrke jag bara älskar och att jag lyckats få de vänner jag har.
* 3 personer du kan ringa mitt i natten: LillaC, Sis och Diverse föräldrar=)
* 3 personer som sagt "jag älskar dig" till dig: Mina vänner, syster och MH.
* 3 saker du uppskattar hos en medmänniska: Ärlighet, humor och att man ska kunna släppa loss och kanske glömma verkligheten en gnutta för en sekund så länge det sköts på ett snyggt sätt.
* 3 vänner du vill träffa snart: L, hon är alldeles för långt borta och vi har på tok för mycket galenskap OCH seriösa stunder att ta igen, HÖUP!!! <3, A, för jag behöver henne för att funka och må bra och vi bor oxå för långt ifrån varandra, V för att hon OXÅ bor för långt borta och hon får mig att må såååå bra, mycket tack vare allt skratt.
* 3 celebriteter du uppskattar: Cameron Diaz, mest bara för att hon är så snygg och jag vill se ut som henne i nästa liv, Mikael Nyqvist (jag vet att mamma håller med;)) och vem mer..? Vi kan ta Persbrant bara för att hålla med min syster;)
* 3 saker du ska unna dig själv i morgon: Ädelostpaj från ICA Globen, den är kung!! Längtar redan till lunchen:D
* 3 personer du utmanar att göra boost-listan: Lisa, Totte och Emilia tror jag bestämt;)

Tjejkväll

Lördagkvällen blev supermysig=) LillaC hade gjort sååå mysigt när jag och E kom dit. Rostat bröd, räkor, röd lök, gräddfil, avocado, rom, mm.. Mmmmm!! Vi vräkte i oss massor och det var som att det inte fanns något stopp i någon av oss, haha! Vi kollade på melodifestivalen och bara myste på. Efter vår räk-toast-frossa så hade vi chips oxå. haha! Ska det va så ska det va;) Efter melodifestivalen så tittade vi på "Love actually". Den filmen blir bara bättre och bättre för varje gång man ser den. Den är så fin på något vis. Så vi hade alltså en riktig tjejkväll och det var högt uppskattat av mig.

Jaha, hur ska jag bete mig nu då?? haha, vad sjutton sysslar jag med?? Hur gör man?? Skakar hand och hälsar? Men sen då..? Fattar inte vad jag håller på med, haha! Men det känns som en kul grej iaf=)

Nu är det städning som gäller.

Hej på er!

veckan

Så har denna vecka oxå sprungit iväg.. En jobbig vecka, har verkligen inte mått bra. Tror att storm-natten inte var bra för min hälsa, men det var det faktiskt värt!!! Hela veckan har jag bara känt hur jäkla rolig helgen var och hur mycket jag tycker om min familj. Omhändertagen, det är precis det jag är!! Jag är så kär i min familj så jag blir alldeles varm inombords. Och jag har den bästa släkten, åt alla håll och kanter. Alltså det spelar ingen roll vilken sida av släkten man är med, så mår man bra och bara är! :) Tack för det!
Åter till samtalsämnet, jag har mått pyton i vecka faktiskt. Eller egentligen har jag inte blivit sämre, jag har bara inte blivit bättre heller, står stilla sen förra fredagen ungefär. Det är otroligt frustrerande att bara gå runt å snörvla och må halvtaskigt. Det har gått bra att jobba fram till lunch, sen har jag varit helt förstörd. Har sovit å sovit å sovit, och bara blivit tröttare och tröttare. Sen fick jag ont i bihålorna och läskigt snor som jag inte tänker beskriva för det är för äckligt. Då fick jag, eller min chef rättare sagt, nog. Hon har tjatat på mig att jag ska gå till doktorn men man är ju lite tjurig så det har inte blivit av. Så i Torsdags så kom A till mig med ett utskrivet papper till mig med telefonnummer och en karta på. Gå till doktorn!! Sagt och gjort, på fredagen fick jag komma dit. Gick hem med Kåvepenin och Rinexin utskrivet. Känner mig redan som en ny männsika, tack bossen=)

Har delvis varit en spännande vecka. Var på min livs första arbetsintervju för en teknikertjänst.. Den vore helt perfekt för mig. Ett vik. fram till sista December. Det vore alldeles ypperligt att få det. Då skulle jag få chansen att jobba här i några månader och känna efter hur det känns att bo här å inte gå i skolan. Om 3 månader kommer min vardag att ändras totalt igen. Den enda vardagen som jag har haft här nere, jag har alltid haft skolan. Berättar mera om det skulle bli aktuellt, ni får gärna hålla tummarna för mig tills dess;)

I Tisdags kom E till mig å vi åt semlor och tittade på Desperate Housewives. Supermysig kväll och det var så kul att träffa henne igen.

Igår kväll var vi hem till T på jobbet, vi var 4 tjejer från jobbet och det var jättekul=) Verkligen ett roligt gäng man har hamnat med!!! Jag tog det lugnt eftersom jag inte är så piggelin. Men man dras ju så lätt med av stämningen=)
Idag hade jag och E en heldag på stan. Lite shopping och fika och det tog oss 3,5h, haha! Nu har jag sussat lite å vilat innan jag och E drar iväg till LillaC å kollar på melodifestival och frossar lite. Ser fram emot det. En mysbyxkväll!=)

Imorrn blir det spännande.. Återkommer kanske om varför;)

Ha en trevlig kväll alla!

Rock the boat!

Helgen var sååå bra=) Efter att ha legat helt deckad i en vecka så kom belöningen- helgen!
Fick en härlig sovis på fredagen och när jag vaknade så kände jag mig som en ny människa.. Pigg! =) Ingen feber, men fortfarande förkyld. Lite snuva har väl ingen dött av?!! ;) En helg full med 50-årskalas skulle sitta fint!

Grejade på, packade och fixade till mig innan jag åkte till Värtahamnen. Snart kom hela tjocka släkten dit -Familjen Taikon, haha! Snart när vi hade kommit på båten så var det dax för det bästa.. -Buffén! Mmmmm, längesen jag såg så mycket mat och jag åt mera än vad jag hade gjort under hela veckan. Maten var fantastisk och betydligt mycket mera stimulerande att äta än nyponsoppan som jag hade ätit under en veckas tid. Kvällen fortsatte med Mumindans, drinkar, skumpa, ännu mera dans, kolla på Trubbis(haha!) disco, quick-step (haha!) och det var verkligen en jätterolig kväll. VI shakade som tusan på dansgolvet och discokungen nummer ett var ingen annan än Storbonden himself! Stefan, du är min idol!!! ;) Kvällen/natten slutade på ljugarbänken, bokstavligt talat, haha!

Lördagen spenderades i Helsingfors. Shopping, fiiiiiin och god lunch och det var jättekul att få komma dit, har aldrig vart där. Fin stad och jag skulle gärna ha spenderat lite mera tid där. Fick till och med chansen att gå in å handla på ett finskt Aptekki (Stavade jag rätt Terttan??)  haha. Jag är skadad, men det var faktiskt roligt det med=)
Väl tillbaka på båten så blev det en liten vilopaus med la familja i hytten innan det var SPA-time! Mmm, härligt. Vi bubblade och bastade ångbastu, så  himla skönt.
Middagen på lördagen var inte en buffé, men verkligen någonting av det godaste jag har ätit tror jag.. Mmmm!!

Det började gunga ganska regält rätt tidigt, men det var bara början.. Tänker inte skriva så mycket mera om lördag kväll/natt faktiskt.. Det räcker med att jag berättar att 75% av familjen Lundberg/Engström inte sov en blund på hela natten. 25% lyckades somna men vaknade titt som tätt av resterande familj som surrade och ojjade sig.  1/4 av familjen lyckades för första gången i sitt liv bli sjösjuk och ville bara dö. På riktigt, jag trodde att jag höll på att bli uppäten inifrån. Hua, no more sjögång please!

Hela söndagen var förstörd, sov precis hela dagen när jag kommit hem och jag var nära döden hela dagen. Gosch, trodde aldrig att det kunde vara en sån pers att bli sjösjuk, det är inget jag rekomenderar. Jag har aldrig vart åksjuk eller sjösjuk, inte det minsta.
TUUUUSEN tack Travolta för taxin. Du räddade mitt liv, det svär jag på!
Och TACK hela släkten för den här helgen, det har vart sååå roligt allting!

Resten av veckan skriver jag om sen. Måste sova nu.

Hej svej=)

McLeods döttrar

72385-36
72385-3572385-34


Har ni sett  McLeods döttrar? Tänk att leva så=) Pipa runt i jeans,  skjortor, cowboyboots och hatt hela dagarna. Haha! Man bor i Australien, jobbar stenhårt med hela kroppen, använder sin häst som största redskap, har hundar och djur runt okring sig hela tiden. Va?? Så vill jag leva i något av mina kommande liv. Man skulle alltid vara snygg å solbränd, vältranad tack vare arbetet och det hör lixom till att ha lite skit under naglarna och i ansiktet. Tufft!

Nu är det ganska tydligt att jag har varit hemma för länge och bara kollat på tv.. Jag analyserar varenda avsnitt och kollar på alla dåliga repriser som finns. Den här veckan har "Sjunde himlen" varit dagens höjdpunkt, haha! Nu börjar jag friskna till, nu ser jag fram emot att få vara lite social igen.

Skepp o hoj!

Hår

Man hinner fundera mycket när man bara ligger hemma och är en liten stackare. Nu funderar jag på mitt hår.. Just nu är det alldeles utom ordentligt äckligt.. Jag längtar till jag känner mig piggare och kan tvätta håret.. mm! =) Men det var inte riktigt det jag funderade på, utan vad jag ska göra med det. Frisyr? Färg?? Funderar faktiskt på att lägga i lite slingor i det snart.. Ljusa slingor. Fräscha till det lite inför våren. Börjar känna mig lite sugen på att bli lite ljusare igen, det var längesen. Fattig som man är så ska jag nog anställa E till det, det blev så bra sist hon gjorde det. Går kanske till frissan å klipper det, så får E sköta resten=) Sen är det bara hur jag ska klippa det.. Kort igen?? Nej, det känns inte så. Inte lika kort som jag hade för ett år sen iaf.. Trivs med längden jag har nu, men det skulle behöva piffas till lite. Hmm.. Har till löningen på mig att fundera, då ska jag banne mig gå till frissan.. Vågar jag gå dit jag var sist?? Det var ju iaf billgt. Kanske är det som krävs för att jag ska VÅGA göra nånting roligt. Gud vilket trist inlägg för er att läsa!! Antingen kan ni sluta läsa nu, eller så fortsätter ni å läsa och har lite sympati-tråkigt med mig=)

Så nu, har jag snackat med E å hon säller gärna upp, whiii! =) Blir nog redan nästa vecka som det låter, tjohooo=) Åsså ska vi äta mat å semla! nice!

<3

         72385-30







Glad alla <3-ans dag alla!

Som singel borde man väl kanske sitta hemma å va bitter ikväll. Det tänker inte jag göra. Hemma ska jag vara med inte 17 tänker jag va bitter för det!


Massa kärlek till alla som anser sig vara värda det, och som behöver det.
Extra många pussar å kramar vill jag skicka till familj och släkt där hemma, längtar efter er och tänker på er dagligen!


Puss å kram från Mig!





72385-33

























Ett äckligt inlägg

Stackars, stackars mig!

Igår var det alltså min 22a födelsedag.. Fullt upp hela dagen med gratulationer och tårta i massor. Hade främmande hela dagen och på kvällen var jag helt slut över all uppståndelse.. INTE!
Nej, istället låg jag nerbäddad i min soffa nerkrupen undertäcket med ungefär 100c feber. PÅ MIN FÖDELSEDAG!!! Jag måste bara tacka alla som skickade fina grattis-sms som jag drunknade i, tänk att så många kommer ihåg mig=) Men jag orkade verkligen inte svara på dem. Och om jag inte ens orkar skriva ett sms, då ÄR jag verkligen sjuk. Jag ställde in allt som heter besök och uppvaktining, jag hade nog dött om jag var tvungen att gå å öppna dörren. Det var jobbigt nog att sträcka sig efter vattenglaset.
Så det bar en oerhört givande födelsedag.. Stackars mig!

När jag vaknade idag så kändes någonting annorlunda.. Den där ballongen som jag hade känt i mitt huvud, som tröck på bihålorna, halsen, öronen och hjärnan var borta.. Sen insåg jag att den höll på att rinna ut.. Mest ur näsan, men även ut genom ögonen och upphostandes. Shit vilken förkylning! Igår var det feber och en ballong i huvudet. Idag när jag ringde till pappa och beklagade mig så insåg jag verkligen hur äckligt det är med en riktig förkylning. Man är långt ifrån fräsch alltså.. Ansiktet är belkgrönt, ögonen rinner HELA tiden, man nyser ungefär var 3e minut och näsan rinner som ett vattenfall. Öronen känns som igår och och det känns som att om jag skulle ställa mig i hissen så skulle hörselgångarna explodera. Vid minsta lilla tryckförändringen skulle det va kört.. Typiskt, jag som skulle behöva gå på ICA.. Men för att gå på ICA skulle jag va tvungen att klä på mig.. Det finns lixom inte på min världskarta. Mina strepsils börjar ta slut.. Har inte långt till appo, men tanken dödar mig nästan. Sen slog mig tanken att J i min klass har ju faktiskt praktik där.. Jag undra vad han skulle säga om han fick ett fint sms med en liten beställning på diverse saker skulle komma.. haha! Nej, det känns inte bra. Stackarn är ju för snäll för att säga nej!

Nu har jag beklagat mig och äcklat både er och mig själv tillräckligt mycket.. ska sova en stund nu.. Sittandes, annars drunknar jag troligen.. hua!

Berättar mera om min helg i Sundsvall när jag orkar!

hej!

lite

Har haft en sååååå skön sovis idag. Välbehövd! Börjar kl 12 idag, tjohoooo! Ska jobba hela natten idag. Efter stängning ska vi börja med ombygnationen i egenvården. Ska bli riktigt kul att få vara med på det och det ger lite pengar. Mat får vi oxå, haha;) Hoppas på en sovis imorgon oxå, men vi får se hur det blir med den biten. Får väl se hur länge man blir kvar ikväll. S kommer oxå å hjälper till. Ska bli kul att träffa henne och höra hur det går i skolan. Hon har tagit över min lärare och mitt klassrum. Hmm, jag vet inte vad jag tycker om den saken, haha:p Ja, ja, hon är så värd att gå den där utbildningen och det passar henne utmärkt!

Igår var I och E här hos mig och åt middag! Mycket välbehövd kväll och det var verkligen mysigt!!! Mycket skratt, skvaller och skitsnack. Shit, jag har verkligen saknat dem! I är ledig idag och E börjar jobba kl 8 så I stannade lite längre. Satt å drack lite vin och surrade bra länge. Underbart med vänner som man bara kan vara sig själv med utan att behöva anstränga sig minsta lilla eller behöva tänka på vad man säger.

Nu ska jag ta mig en apelsin innan jag åker iväg å jobbar.
 
Kollade på lite kort hemifrån igår. Shit, jag längtar efter min familj! Väldigt mycket.. <3

ha en bra dag!

Pik.

Fler och fler läser min blogg, men färre och färre skriver en kommentar.. hmm!
(Det där var en pik för som som inte fattade det;))

resume

Snabb resume:

Onsdag: Shopen i fasta på seminarium och nikotinpreparat. Kanon!
Spinning på kvällen, oxå kanon=)

Torsdag: LIA på dagen, bra dag!
Middag med klassen på kvällen på Blå Porten, Djurgårn. Jättekul, synd att så få kom dit bara.

Fredag: LIA, rätt mycket hela dagen. Jobbade över och förberedde lite inför helgen
Jag och LillaC var ut å åt på Bamboo Garden. Supermysigt ställe på Söder och jättebra priser! =) Toppenkväll trots att man var trött som aldrig förr!

Lördag: Jobba. Öppnade och stängde, jobbade bara med inlånad personal. Roligt och tiden bara sprang iväg. Kul att träffa och jobba med nya människor.
Efter jobbet träffade jag Vickevire å fikade med honom!! Så himla kul att träffas, minns inte när jag såg honom sist. Surrade massor, roligt att höra om resan
Tjejkväll hemma hos LillaC, M var hemma från Malmö. Världens mysigaste kväll men massa snack och skratt. Underbar kväll med underbart sällskap! Tusen tack=) Hem och sussade relativt tidigt.

Söndag: Jobba, öppning och stängning igen. Död när jag kom hem, sååå himla trött!!! La mig i badkaret och halvsov. Somnade tidigt, dock inte i badkaret;)

Idag: Annorlunda dag på LIAn. Min kära M kom och åt lunch med mig!! Så kul och mysigt. När jag precis skulle gå tillbaka till appo så kommer min lärare E! Jättekul och vi satt å snackade i ca 2h. Haha, hon är som en extramamma!
När E och jag hade fikat och pratat klart så jobbade jag en halvtimme, sen for jag till Farsta och jobbade i 3h. Jag är dum i huvudet. Varför gjorde jag det? Jag orkar ju inte egentligen. Min chef sa att hon inte tänker skicka iväg mig nån mer stans den här veckan. Hon påstog att hon såg på mig att jag egentligen inte borde ha tagit på mig de här timmarna idag. Hon är inte dum hon heller..
Så trött ikväll att att det kryper i hela mig och huvudet dunkar. Mår nästan illa. Skärpning Engström!

Imorrn kommer E&I hit och äter middag med mig!!! Jag LÄNGTAR! Saknar mina töser.

Nu ska jag sova. Jag borde egentligen inte få sova, borde straffa mig själv lite.. Ibland är man dum och nu erkänner jag att jag har varit oerhört korkad idag!

Sov!