I´m alive!

Oj oj oj!! Long time no blogging, JAG VET!! Är man en buissy woman så är man;)

Ska SNART uppdatera lite, jag lovar. Det händer mycket nu och tiden bara springer fram=)

Men jag LEVER och som bevis på detta lägger jag ut lite bilder från lördagkvällen. Lghts-Sara vara i stan i helgen så hon, jag å faboulus LIllaC vinade loss hemma hos C, för att sedan shaka rumpan på Södra Teatern:)

Puss på er..

image193




Uppsala å Andrea.


image182


Trippen till Uppsala blev tack och lov av idag=) Jag å LillaC pallrade oss iväg upp till Andrea och vi har haft en toppendag tillsammans. Inledde allting med en liten shoppingrunda. Inget shoppande för mig, men det var kul att kika runt lite. Sen satte vi oss på Storken å fikade. Satt där i 4h å bara pratade en massa och hade det gott. Körde en uppdatering och genomgång av oss alla och det känns SÅ bra att få ses å bara umgås. Imponerad av Andreas ork till allt pluggande. Hon gör det GRYMT bra och jag är stolt över henne=)
Så skönt att det faktiskt är så enkelt att ta sig dit så att man få umgås. Men VARFÖR blir det så sällan av?? Är inte ett dugg jobbigt och biljetterna kostar inte särskillt mycket.

Har haft en kanon dag med mina tjejer idag. Vi tre tillsammans igen, precis som det ska vara=)





Okej, nu tillägnar jag inägget till mamma ist.

Mamma, det är bara en period då många är sjuka. Inte alls farligt!!! Det är bara tillfälligt och inte för alltid. Jag andas å kör inte i 180 HELA tiden, ibland ligger jag till och med på 30. Jag får inte andnöd av att det är en tillfällig tuff period på jobbet, och skulle jag få det så stannar jag upp ett tag å andas. Jag får inte heller andnöd av mina framtidsplaner, de gör mig istället stark och inspirerad.

Tack för omtanken och för att du bryr dig, det uppskattas och jag tar åt mig av vad du säger men det är absolut ingen fara! Läget är under kontroll:)

Love <3

Alla som tycker att jag möjligtvis pratar för mycket om mitt jobb (mamma å sis till exempel..), bör undvika detta inlägg!

Jaaa herregud var snabbt tiden går. Var tar tiden vägen??? Dagarna bara rusar iväg å jag hinner inte fatta nånting nästan.

Har varit jäktigt på jobbet de här dagarna. Började med att jobba över en timme efter min långlediga helg. Många sjuka nu å vi är väldigt kort om personal. Jag och I var ensamma efter kl två igår, fram till stängning. Inte hade vi nån kassapersonal heller. DET var jäktigt vill jag lova. Plus att jag har egentligen hur mycket som helst att ta tag i och gå igenom inför kommande projekt. Allt från omskyltningar, beställningar, klubbkvällar, schemaläggningar, utbildningar och inspektioner. Men man kan inte göra mera än vad man hinner med sig. Idag var vi oxå kort med personal så jag började en timme tidigare än vad jag skulle. Var ensam på golvet mellan 9-13. Men shit vad snabbt tiden gick. Han knappt märka att jag blev hungrig, och DÅ är det verkligen mycket. Men till saken hör att jag älskar mitt jobb. Jag trivs som fisken i vattnet och jag känner mig otroligt kreativ och DUKTIG:D Hihi, jaa jag känner mig faktiskt duktig om jag får skryta lite. Har jobbat på i 150 de här två dagarna och haft fullt upp varje sekund, trots att jag inte hunnit med sakerna på min "att-göra-lista" på jobbet.

Imorrn ska jag på utbildning. Missar därför dagen med stort D, den stora inspektionen som kommer att avgöra en hel del. Men det är nog lika bra, skulle vara för nervös av att vara med tror jag. =) Att bero på utbildningar så jag har jag totalt 6 dagar med olika utbildningar på HK att gå inom den kommande månaden. KUL! Jag ska bli bäst på allt;) Dessutom så är jag utlånad till ett annat apotek en dag under den här perioden. Ska bli kul att bryta det vanliga mönstret som man hela tiden går efter. Även om man trivs så tror jag att det är nyttigt med lite miljöombyte och att se lite annat. Hitta nya inspirationskällor och lära sig av andra. Det ser jag fram emot.
En av utbildningarna som jag ska på är för alla egenvårdsansvariga i sverige. Ser verkligen fram emot det, å herregud vad mycket jag ska lära mig. Man är inte direkt en gammal räv som har varit med länge, så det finns hur mycket som helst att snappa upp.

Jag trivs på mitt apotek. Verkligen!! Men det perfekta apoteket att jobba på finns i mitt huvud. Det skulle se ut som apoteket i Globen ungefär. Egenvården skulle se ut som en apoteksshop fast mycket, mycket större och ha samma kundflöde som hos oss. Det ska rulla hela tiden, det ska finnas tillräckligt med personal, vara stort, ljust och ha stora öppna ytor, samt att det ska finnas perfekta möjligheter för skyltning och exponering. *drömmer*
Nån gång i framtiden, då ska jag ta med mig min roll som egenvårdsansvarig (när jag har blivit rutinerad och erfaren) och flytta till ett nyöppnat apotek. Läget ska vara perfekt, så det ska vara ett bra kundflöde redan från början. Alternativt ett gammalt apotek som stänger, rivs och byggs upp på nytt igen. Sen VAR och när jag ska göra detta, det återstår att se;)
Jag har jobbat på två st nyöppnade apotek. De var superfräscha, men guuuud så långtråkigt det kan vara eftersom inte kunderna hittar dit eller inte känner till att det finns. Jag föredrar högre tempo och flera kunder.
Så, det var mina planer!!!

Var tusan kom allt det här ifrån??

Veckan

Sådär ja! Nu har jag städat, diskat. sorterat papper, promenerat till och från Fridhemsplan och handlat lite. Helt underbart väder ute idag. Nu ska jag bara duscha, sen förbereda maten lite. Sen är jag redo för middagsbesök=)

Min rygg gör ONT!! Jäkla sängen som jag sov i hela helgen har förstört mig=( Det gick bra de två första nätterna, men sista morgonen hade jag gått sönder. Men det går väl över snart. Tränar för lite, stackars rygg..

Den här veckan ser rätt full ut, precis som så många andra. Imorgon är det jobb, sen hänga med LillaC. Blir väl DH å massa surr skulle jag tippa på=)
Onsdag jobbar jag till stängning. Torsdag har jag en utbildning på HK, det ska bli rätt intressant. Elin ska på samma utbildning så det blir nog kul. Efter den ska vi träffa upp Ita oxå. Ska bli kul!!! Ska visa upp min lght, Ita har inte hunnit se den än. Längesen jag träffade henne nu, hon var inte med hos Helena heller.
Nåväl, på Fredag jobbar jag både öppning och stängning igen. Och på lördag är det oxå jobb.. Kvällen är det vin å mys inplanerat och på Söndag hoppas jag på en tripp till Dreus i Uppsala=)

Nää, nu ska jag sätta mig å planera kommande schemaperiod.. SKa lägga schemat ända fram till mitten av Februari, tycker att det är skitsvårt!!! Men men, man måste väl börja nångång.

Det blev mest bara en massa svammel detta inlägg, men men...

Uppsala?

Jag saknar Andrea nu=( Det är verkligen på tok för lång tid mellan gångerna vi ses. Usch!! Jag ska kolla med henne om jag kan komma dit på Söndag, över dagen. Kanske åka dit tidigt på dagen och stanna till kvällen. Det skulle behövas och jag hoppas, hoppas, hoppas att det funkar! Jag jobbar på Lördagen och kvällen är oxå planerad. Men det är väl inte värre än att man åker dit över dagen bara?!! JAG VILL!

image173





Så!

NU har jag bytt ut min musik i mp3n. Det var längesen jag skrev att jag skulle göra det, jag vet. Men NU är det gjort. Har faktiskt inte lyssnat  på den EN ENDA GÅNG sen jag bestämde mig för att byta. För mycket dåligt material i den (inte dålig musik, men dåligt för mig att lyssna på..) Så nu är den fulladdad med ny höstenergi. Glada låtar som får mig att bli glad och tänka på roliga och bra saker=)

Flytten har varit bra medicin för mig. Är inte i behov av terapipromenader längre:D Nej, promenaderna tar jag för jag ÄLSKAR höstluften (om det inte regnar och är iskallt) och för att jag älskar att promenera, INTE för att min hjärna håller på att spricka av grubbel och ledsenhet.  Men däremot kan den känslan komma tillbaka när jag åker förbi Honrstull å min gamla lght. DET är sjuk! Men det går över så fort jag har passerat. Det är underligt hur man fungerar. Nu är jag sådär fånigt nöjd med min tillvaro igen. Mitt liv är bra, hade bara en liten svacka där några månader.

Helgen.

Helgen har spenderats i famlijens umgänge. I torsdags kom mamma å stefan ÄNTLIGEN hit!!! =) De kom intraskandes på mitt jobb på tordag eftermiddag och det var sååå kul att se dem. Sedan dess har vi umgåtts nonstop och det var en välbehövlig helg. TACK för i helgen!!! Vi har shoppat, ätit mycket och god mat, druckt vin å goda drinkar, fikat (bl a jättemuffins!!!), varit på bio, på casino och promenerat men framförallt - UMGÅTTS och fått ta hand om varandra. Mmmm=) Lägger ut lite bilder från helgen oxå=)




PS. TACK Stefan för planteringen!!! =)

Avundsjuka

Jo, någon skrev en komentar angående mitt inlägg om Victoria Beckham om att jag skulle vara avundsjuk.. Så är INTE fallet!!! Jag skulle över huvudtaget inte vilja vara en offentlig person. Speciellt inte på samma sätt som henne. I mina ögon är hon en superdiva och jag skulle aldrig i hela världen vilja framstå så. Jag TÅL inte sånna människor, kända eller okända.. Men vi är alla olika och det är bara min egen personliga åsikt :) Dessutom ser jag inte lika glamourös ut i högklackat som hon gör. Det gör mest bara ont :p

Tiden som gått

Japp, nu var det ett tag sen jag skrev.. 1,5 veckas blogggpaus. Under den tiden har det varit ganska fullspäckat måste jag säga. Detta är några av sakerna jag har hunnit med:

*Jag å LillaC tog en sväng ut till Kungenskurva. Handlade målarfärg till hennes hall, nytt golv till hallen, en såg, ett vattenpass, penslar, och sen lite smått å gott på IKEA oxå. Vi fixade allting helt själva. Vad ska man med karlar till? ;)

* Jobbat massor känns det som. 3 helger i rad gör att man blir rätt vilsen faktiskt. Man är ledig konstiga dagar och hinner inte riktigt vila ut sig på samma sätt som under en helg. Man blir dagvill och sover konstiga tiden och allting hamnar lixom ur fas. En av kvällarna hade vi även ett 3h långt personalmöte vilket gjorde att man spenderade 13 härligt timmar på jobbet. Tur att jag trivs så pass bra på mitt jobb:)

*Gjort om i mitt "vardagsrum". Allting i rummet går numera i brunt å lila. Jag ÄLSKAR lila, har hamnat i en sån period nu.

*Har hunnit med en utgång/releaseparty, vilket var jätteroligt å mysigt på alla sätt å vis=) Denna kväll inkulderade lite vin med LillaC samt umgänge med mycket härliga männinskor. KUL!

*Tjejmiddag med mina underbara ATV-tjejor. En toppenbra kväll och det var verkligen en efterlängtad kväll då vi hann ta igen mycket och skvallra å snacka lite skit. Åt hur mycket som helst, både mat och snacks. Hoppas det inte dröjer lång tid till nästa gång!

*Fika med Anastasia. *kors i taket* SÅ himlka kul att träffa henne igen. På tok för lång tid mellan gångerna vilket känns väldigt tråkigt. Men det är kul när vi väl ses=) Hon hade lilla Daniella med sig oxå. Någon av de mest sockersöta personerna som finns. Hon är så otroligt söt lilltjejen!

*Har målat hos LillaC. Alltså hennes hall!!!! Den är grym och skulle verkligen passa in i något slags inredningsmagasin eller så. Jaa, det är nog den snyggaste hallen jag vet om=)

*Dejtat en del;) *lite hemlig av mig än så länge..* =)

*Spenderat en jättebra helg tillsammans med mamma, Stefan och Sis. Har verkligen haft en toppenhelg med dem!

..Ja det var väl lite av det jag har pysslat med. Ska komma igång med bloggandet igen nu=)

Ha en bra kväll!!