inget att säga




Ctrl+Alt+Del

omstart.




Sommaren är här!

Hej på er!

Då var det dax för en update sedan sist. Vad har hänt då?!!

Jo, jag blev lite piggare till sist i min förkylning och började jobba i måndags. Förkylningen vägrade bli helt bra men den blev inte heller sämre. Så Måndag, Tisdag och Onsdag gick det bra, fortfarande bråkiga bihålor men var relativt pigg. Sen på Tordagen, PANG så kom febern tillbaka. Eftersom vi var kort om folk som jobbade så pinade jag mig igenom dagen med lite tabletter i kroppen (inte bra, jag vet,,), men sen när jag kom hem så tvärsomnade jag runt halv åtta. Fredagen ville jag bara dö! Mådde värre än när jag först blev sjuk! Ringde till farbror doktorn och fick komma dit ganska direkt. Han kikade i min näsa med en såndär kolla-i-öron-grej å konstaterade att jag hade en regäl bihåleinflammation:( Huuu! Dumma bihålor! Senast jag hade bihåleinflammation var i februari och efter det så har jag tydligen lätt att få det igen. Läkaren konstaterade att det inte skulle räcka med Kåvepenin den här gången så han skrev ut Doxyferm istället samt ett 100pack rinexin. Jag ska tydligen ta rinexinet nästa gång jag känner mig förkyld oxå, för att förebygga ännu en inflammation i bihålorna.  Sådär, då har ni fått hela min journal..

Det går jättebra på jobbet, det är verkligen jätteroligt. Jag har även fått en ny roll som Egenvårdsansvarig vilket är jättestort för mig. Det här ger mig jättemycket ansvar, i princip så mycket ansvar man kan få. Jag har så himla mycket kvar att lära. det vtet och känner jag. Varje dag bara försvinner och det är fullt upp hela tiden. Vi har nu lånat in en egenvårdscoach som ska hjälpa mig och resten att få fart på rulleansen och vi har redan ett nära och bra sammarbete. Ska även få gå på sälj- och exponeringsutbildning samt en säkerhetskurs. Det här känns så himla roligt och jag trivs så himla bra. Saker och ring ordnar upp sig där och nu börjar de flesta se ljuset i tunneln om man säger så. Är överlycklig över att få vara med i allt det här, det är enormt utvecklande för mig=)

Kan inte säga att jag saknar skolan direkt heller, det har jag inte tid med! Har varit å fikat med tjejerna ett par gånger sen vi slutade och det känns roligt att vi kan ses ibland. Elin var här förra veckan å vi åt å snackade lite skit, sen gick vi på Frapino å tog en kaffe. Hon är på riktigt, det är jag glad för. Vi ses ju hon och jag när vi träffas hela gänget oxå, men det känns bra att vi ses bara hon och jag oxå, blir annorlunda på något vi. Vi har ju ändå en så pass nära relation så det blir att man pratar annorlunda än när vi är allihopa. Ska dit imorgon, hon ville bjuda på lax, vissa har det bra=)

Åh hjärtat det bankar vidare och jag är glad å kär=) Känns underbart och det var längesen jag kände såhär=) Han ska följa med hem på midsommar och det ser jag verkligen fram emot. Han skulle bara veta vad han ger sig in i, haha!

Har fått en glad nyhet som är på to för bra för att vara sann. Trodde aldrig detta skulle hända, men nu är det tydligen på riktigt och ingen är gladare än mig, det svär jag på:D har mycket att se fram emot, först hela sommaren och sen många förändringar lite senare, till det ännu bättre!

Allt känns bra nu, jag har ett underbart liv. Inte mycket som kunde har varit bättre! Klart att det gnager i mig att jag är tvungen att flytta, det känns verkligen inte roligt. Men jag vet att det löser sig, jag måste bara få lite tid på mig. Men det blir bra. Det oxå!

Hej mäer!

Here´s the case..

Okej, såhär är fallet.. Idag har min sjuksyster åkt härifrån söderut. Min näsa rinner idag more than ever (nästan..) och min hals svider sådär lagomt irriterande mycket. Till fallet hör att det är helt underbart väder ute. Och med det gör att min lägenhet blir varm som en jag vet inte vad. Det gör att det blir stört omöjligt att ligga inne i min lya och låta bakterierna frodas. Det går inte. Det är 30c här inne och luften står fullkomligt stilla. SÅ jag tog med mig min bok och placerade mig i skuggan under ett träd vid vattnet. Bra tänkte jag, det fläktar lite och det är skugga. Mycket bättre än att sitta i solen och stekas eller ligga inne i min hydda. Men det gick inte heller. Var ska jag vara?? Nu har jag spolat upp ett bad med ganska kallt vatten i. Det borde väl funka iaf?? Missförstå mig rätt nu, jag ÄLSKAR detta väder det är helt underbart. Men i ett friskt tillstånd.

Sjuksyster

Japp, har en egen sjuksyster här hemma nu. På riktigt! Jag är sjuk och min syster är här (igen..!) Hon ska till Norrköping i helgen och gullig som hon är så kommer hon hem till mig några dagar innan å pysslar om mig:D Nu är hon å handlar mat å frulle, lyxigt värre;)

Annars mår jag sådär, pyton ena sekunden och lite bättre nästa. Ikväll blir det sesångsavslutning av Greyan, huuu=( Men sen börjar Brian igen, tjohoooo!!! Hoppas kvällens intriger (på tvn..) ger mig lite krafter så jag är mera piggelig imorgon. Hoppas hoppas hoppas!

Ha en bra kväll alla!

kramis

Stackars mig!

Jo men visst blev jag sjuk ändå:( Sov som en kratta i natt. Vevade runt som en elvisp och svettades som en fontän. Vaknade vid halv åtta å kände direkt att jag hade feber.. RIngde å sjukanmälde mig. Skit. Jag vill inte va sjuk!!! Dessutom så var det 29c i lägenheten så jag bodde alltså i en bastu. Då tyckte jag synd om mig själv ska ni veta! Hua! Så denna soliga dag har jag legat å sovit hela tiden. Jag kunde somna om igen vid tio då solen inte längre låg på fönstret och det "bara" var 26c inne. Vaknade inte en gång mellan tio och halv två.

Idag känner jag mig stolt. Min Andrea har avklarat ett åt på Civilingengörs linjen.. Imponerande!! Jag har inte tvivlat en sekund på att hon skulle klara det för hon ÄR så himla duktig!! Kämpat å kämpat å kämpat och fått otroligt bra resultat. Det är min Andrea det:D I helgen kommer hon hit och leker med mig å Carro, längtar!!! Då ska jag banne mig vara frisk oxå! Whii=)

Jag är hungrig.. P kommer hit med mat sen, tack för det! Orkar inte pallra mig till ICA ens, som den lilla vekling jag är.

Förrsten.. Det flög in en fågel till mig idag. Usch! Han flög in genom balkongdörren å irrade runt några varv här. Sen satte han sig ovanpå dörren och så tittade vi på varann ett tag. Sen flög han iväg igen. Mamma trodde att det var farfar som kom å kollade till mig, det tror jag med haha!

Omtumlande

Ja, nu har jag då jobbat i drygt en vecka. Det är verkligen jätteroligt måste jag säga!!! Tiden går supersnabbt och jag känner mig kreativ och som att jag gör någon nytta=) Jag har redan fått mycket ansvar på jobbet och det känns som att mina arbetskamrater litar på mig och är glada att han mig där. Känns så himla rätt=)

Som sagt så var syster här när jag tog min examen och hon stannade här en hel vecka. En toppenvecka och vi hade det verkligen bra. Hon var med oss ut på avslutningskvällen och hon passar verkligen in här i min vardag. Skulle hon alltid vara här i min vardag så skulle mitt liv här nere vara helt komplett!! På fredagen kom oxå mamma ner hit. vi promenerade som vanligt jättemycket samt åt och drack gott. Spenderade hela lördag och söndag utomhus och njöt av det fina vädret. Självaste morsdag spenderade vi ute på Djurgårn och det var underbart väder. En härlig helg och jag tycker att vi spenderade tiden på ett bra vis=)

Min första arbetsvecka gick snabbt som bara den och jag hade jätteroligt. Men trots det så han jag tänka en hel del på mina darlings och undrade ofta hur det gick för dem. Nu låter det som att jag inte har träffat dem på evigheter men det blir en stor omställning från att träffas varje dag till att inte göra det. Hur som helst så bestömde vi oss för att ta en fika på fredagkväll och det hela slutade med att vi satt på uteserveringen på Eken och mös. LillaC mötte upp oss och det blev en toppenkväll. Spontant och roligt och jag hoppas att vår kontakt håller i sig och att vi kan ses å göra sånnahär saker tillsammans mera. I onsdags var jag även å träffade T från Globen. Det var verkligen jätteroligt att träffa henne igen och jag kände verkligen att jag har saknat henne mycket. Hon är en otroligt rolig person och jag blir glad av att umgås med henne! Jag hoppas även att vi kommer skärpa till oss lite med vår kontakt. Det bli inte samma sak nu när det inte är skola. Nu umgås man inte automatiskt med vänner hela dagarna, nu är det vrkligen upp till oss själva att träffas. Inte för att jag å Tezz gick i samma klass, men de andra tjejerna. Jag har träffat så otroligt många fina personer här nere och det är inte värt att släppa kontakten med alla. Jag vill inte det.

Kan även medela att jag fortfarande är kär:D Det känns helt underbart och det känns som att det går åt rätt håll å det gör mig verkligen lycklig=) Fantastisk känsla!!!

Men idag kom ett tråligt besked.. Inte nog med att jag säckade ihop totalt efter lunchen idag. Min hals svider och hela kroppen känns som en säck potatis och allt bara snurrar. Vill inte bli sjuk nu. Men idag kom dagen som jag länge har fasat för.. Dagen då jag fick beskedet om att lägenheten bara är min i 2 månader till.. Det FÅR inte vara så!!! Jag vill verkligen inte flytta, det gör ont i mig att tänka på det. NEJ!!! Hon måste skoja me mig.. Jag kan inte flytta, inte nu. Jag är inte klar än! TACK å lov så har jag fått en fast tjänst, vackra vänner och en fantastisk pojke vid min sida som gör att det inte känns helt hopplöst. Det löser sig alltid. Men även fast jag vet att jag inte kommer behöva bo på gatan så svider det regält av tanken att jag måste flytta. Jag tänker ignorera det här beskedet ett tag. Tänker inte fötstå det än så jag återkommer senare..