Sköljmedel.

I morse när klockan ringde 06.15 så var jag oförskämt pigg. Tväsomnade igår efter att jag hade badat och formulerat sms, var nog därför jag var så rastlös. För att jag var övertrött.
Nåväl.. Det var jag som öppnade i morse. Börjar klockan åtta då. Mitt tåg kom till Södra 08.05.. F*n. Det gör inte mig någonting, öppnigsrutinerna går snabbt, tänkte mera på stackars städerskan som ingen skulle släppa in. Btw så kom jag fram vid tjugo över. Tack å lov så har vår kära systemadministratör kommit tillbaka från semestern och då kunnat släppa in städ. Skönt! Åh gud vilken ointressant information jag kom med idag..

Slutade fem idag, skönt!!! Åkte hem å somnade i soffan (lite trött idag med tydligen..) Halv sju ringde klockan å då vare dax för tvättis. Sen har jag bara husfruat på här hemma. Tvättat, diskat, städat badrummet.. Kollat lite på Allsången oxå=)

Mycket tråkigt inlägg idag måste jag medge.. Men det luktar iaf sköljmedel här hemma å jag har bäddat rent i min säng. Vad nu det har med saken att göra..

Nu ska Madde sova!

Såg att filmen "Allt om min mamma" gick ikväll. Det är en skum film så vitt jag vet. Kommer ihåg att vi var å såg den på bio med spanskagruppen i nian. Knepig. Vi uppskattade nog resan till Marbella som vi gjorde tillsammans ite mera än den filmen:D

Jag svammlar, jag behöver sömn!

Gnatt!

rrrrrrrrrastlös!

hua.. Jag är så rastlös. Har pratat med LillaC 3 ggr sen kl sju. Haha. Hon är likadan ungefär. Knepigt. Men men=)

Känner mig trött och hyper ikväll. Tog precis ett bad men hade ingen ro att ligga kvar. Men jag har haft en bra dag och är glad.
Nu ska jag författa ihop ett sms som jag har formulerat fram och tillbaka på hela dagen.

SOv så gott alla.

Min helg.

Min vardag är på väg mot toppen igen:D Har haft en bra arbetsvecka. Trots långa arbetsdagar och liiiiite kunder så har det varit bra dagar och jag har varit riktigt kreativ å nöjd:)

Hela helgen har varit en bra helg. Ingen dålig dag å inte heller har den där dumma känslan inträffat mig heller. Skönt! Förra söndagen var rent utsagt skitjobbig. Inte bara på grund av lördagens intag av goda drycker, utan även inombords. Sen dess har det faktiskt bara gått uppåt. Ibland blir jag arg. På verkligeheten och på händelser, men det går snabbt över och jag inser att shit happens. Jag klarar mig. Det ska kännas att man lever iblan å jag lever ett fantastiskt liv. Så är det. Även jag ska ha lite motgångar ibland. Det som inte dödar, det härdar.. som sagt=)

Ja, helgen då.. Jag å LillaC hade vår slapparkväll i fredags. Åt chips å dipp å lyssnade på musik. Ingen TV, bara musik och prat. En väldigt bra kväll då vi pratade om många olika saker. Bra OCH dåliga. Funderade tillsammans och konstaterade tillsammans. Det känns skönt att ha sånna kvällar. De är värdefulla och jag växer av dem!

Lördag rensade jag för fulla muggar. Trodde att jag skulle tvätta, men insåg att jag hade bokat i fel datum.. Bad! Men jag tog mig en storrensning och fick otroligt mycket gjort. Garderoben minskade enormt mycket. Känner mig stolt över att jag verkligen tog bort så himla mycket. Lätt hänt att spara " i fall att" annars.. Duktig jag!

image66


SKulle ju ut å äta på kvällen med Elin å co. Elin var inte med för hon mådde dåligt=( Var hos LillaC istället å Malin var hemma från Malmö. Kul! Hennes pojke var oxå med och han verkar vara en riktig klippa. Rolig och underhållande, det gillar vi=) Och ett musikgeni, det gör ju inte direkt saken värre. Bra jobbat Malin!
Var iaf på Trädgårn när vi gick ut. Sjukt lång kö och det såg riktigt mörkt ut för vår del. Tack å lov var det den snälle vakten som jobbade. Han blockade den rätta kön med ett rep å öppnade för oss ist. :D Här snackar vi VIP:D Vi var inte omtyckta av den rätta kön då antar jag, hehe.. Väl inne så träffade vi upp Lghts-Sara å hennes kompisar. Var en riktigt rolig och behaglig kväll måste jag säga. Rätt lugn för min del, men riktigt trevlig.

Idag vaknade jag 11.45!!! Jag måste sluta med det här.. Ballar ur på Söndagarna och sover nästan ihjäl mig! Får lite småångest när jag vaknar så sent faktiskt. Även om jag inte har någonting inplanerat så vill jag inte sova bort hela dagen. Käkade frulle å var ut på en 1,5h prommis efter det. Åter igen höll jag på att blåsa ner från västerbron, men lyckligtvis klarade jag mig bra. Duschade å vilade lite efteråt, sen ringde Elin. Hon var piggare idag så vi träffades ikväll istället.
Var på Texas smokehouse å käkade. Mmmmmm! Sen gick vi på HK å tog en Irish coffee efter det. Ännu en bra kväll. Satt å surrade i nästan 4h. Det är bra gjort tycker jag. Vi kom bland annat fram till att man borde få dricka en drink varje Söndag. det piffar lixom till vardagen lite. Söndagar är annars så löljigt tråkiga dagar. Då kan man väl få sätta sig å smutta på en Irish eller så å bara surra ett tag?!! Inte festa, bara mysa å njuta lite.

Är så nöjd med helgen. Å glad över att jag har återvänt till min vanliga vardag igen. Det kommer såklart svackor då man undrar vad som har hänt och hur saker och ting kan hända. Men jag lever ett bra liv med det roligaste jobbet och de bästa vännerna. Min vardag är värdefull och jag värderar den högt. I´m back!! Alla har sina dåliga dagar och svackor ibland, men man överlever och tar sig destå starkare ur dem..

Ship å gonatt!!

Just det. tvättiden som jag hade bokat fel var egentligen idag.. Men vad hjälper det när man vaknar 2h efter att tiden startar??

Schulmania

Jag är fast.. Calle Schulman, bror till aftonbladets bloggare Alex Schulman, har en egen blogg. Schulmania. Jag är fast, så är det bara. Jag blir ofta arg på honom. Men oftast skrattar jag eller bara konstaterar. Han är rolig. Han är dum. Han är smart. Han har många tankar. Hur som helst är jag fast och lite kär. Och lite arg. Men, men, det är sjuuuukt bra tidsfördriv och han uppdaterar flera gånger dagligen. Troligtvis är det bara av ren nyfikenhet som jag följer hans liv via bloggen. Han tycks inte lämna en detalj ur hans liv utanför bloggen. Han är brutalt ärlig om både sig själv och folk i han omgivning. Idiot. Det är inte svårt att avsky honom vissa gånger, men destå svårare att inte tycka om honom.

Bra start!

SOmnade i bra tid igår å idag känner jag mig pigg å glad=) Jobbar till stängning idag, sen ska jag å LillaC ha en slapparkväll. Jag röstar på film å chirre:D

Glömde att berätta att jag nu har rensat ur badrummet. Jag är stolt över mig själv då jag i vanliga fall är en mes när det gäller att slänga bort saker. Nu sis, su får vi plats med precis lika mycket i badrumsskåpet och på vagnen=) SÅ nu kan du komma hit=)
Mina Mary Kay produkter kom igår, whiiii! Nu ska det bli lyster minsann;)

Ha en bra dag!

Puss å kram

vilken dag!

Den här dagen har började inte så lite sådär, men det artade sig riktigt bra sedan..

Kl 06.30 ringde klockan och jag fattade absolut inte varför. Herregud, vad är det för dag?? Varför ringer klockan? Vart ska jag och var är jag?? Det tog mig inte allt för lång tid att inse att det var Torsdag, jag skulle upp och jobba, och jag låg i min egen säng. Ungefär så som varje morgon brukar börja. Kände mig lite stressad när jag vaknade, det gör jag ofta när det är jag som ska öppna. Det är på något vis som att jag blir stressad av tanken att jag absolut INTE får försova mig, då är det ingen som öppnar apoteket. Man vaknar till några gånger å kollar på klockan för att försäkra sig att man inte har försovit sig. Det där måste jag jobba bort på något vis.
Hur som helst så kände jag inte direkt för att jobba 10h idag, men what to do?

När jag kom till jobbet så hade redan varorna kommit och en irriterad vakt stod å väntade på mig. Varorna brukar ALLTID komma efter nio, men just idag kom det före åtta, och det var tydligen inte populärt att jag inte hade förutspått det. Wel, well.. Öppningen gick bra och jag hade god tid på mig att äta frukost.
När vi slog upp dörrarna så hade hela kösystemet ballat ur. Det kom inga kölappar och kösystemet sen dagen innan hade inte nollställts. Inte en själ visste hur man gjorde eller var man skulle vända sig för hjälp. Inte ens de gammla rävarna som har jobbat där i 40 år.. (behöver jag säga att de borde ha slutat för längesen..??). Eftersom det står ett företags namn på kölapparna så gick jag in på eniro å sökte mig fram, ringde dem och vips så var allt fixat. Nån bright person hade slagit av datorn som sköter köstatistiken så allt stod helt stilla.. Till saken hör att det sitter en knallröd lapp på datorn där det står "SLÅ EJ AV DATORN" på.. Irriterad Madde!!!

När det var dax för fikat (vi får alltid nånting extra på torsdagarna, haha..) så började det vända. Färskt bröd, ost, skinka, grönsaker, persikor och melon.. Dessutom satt det en lapp på bordet där det stod att man fick ta glass i frysen.. Okej, det kanske blir en okej dag iaf=)

Direkt efter fikat satt jag i möte i 2h med "de högre makterna".. Det gjorde hela min dag! Jag känner mig stolt över mig själv och mina arbetskamrater.. Vi HAR faktiskt gjort ett grymt jobb de senaste månaderna och det har verkligen gett resultat. Vi är på G och vi siktar högt. Har redan kommit högre än vad vi vågat hoppats på. Jag växte några centimetrar under mötet och kände mig stolt när vi gick runt i egenvården och "den högre makten" gav oss full pott:D Man kan inte tro att det är samma apotek som jag satte min fot i för första gången i April. Jag å min coach som var med på mötet var riktigt nöjda efteråt.
Efter mötet var hela jag full av energi och var faktiskt väldigt kreativ resten av dagen. Jag har eget ansvar och får göra mycket på eget behag. Och NU börjar jag faktiskt lita på mitt eget omdöme, och då känns det nästan som att jag inte har några gränser=) Kalla mig för ego om ni vill, men jag å mina kollegor har jobbat hårt å vi har lyckats komma långt. Å längre ska vi, det kan jag lova!!! Jag är STOLT! Upp i topp, dit ska vi!

Moraltanten

Morgonpasset är alltid lika roligt att lyssna på på morgonen när man gör sig i ordning. Idag var det nån tävlig om gårdagens Allsång på skansen. Festligt värre!
På P3s nyheter kl åtta pratades det om hur vida Cannabis är lika farligt som Amfetamin osv.. Om biverkningar av Cannabis och andra konsekvenser.. Hur vanligt det är med depressioner och självmord som följd. Jag vet att det är en vanlig grej, tyvärr. Det existerar mera av sånt än vad man tror, det är iaf min syn på det. Jag får magknip och kan inte äta upp min frukost. Kalla mig moraltant, men jag blir rädd av att personer blundar för konsekvensera. Det är synd.

Mamma, ge mig en av dina pin´s ;)

skrattet

Måste berätta en rolig sak. Ikväll när jag hade mött upp Carro på stationen så tog vi en latte å surrade lite. När de stängde stället så kände vi att vi inte var riktigt färdiga med varandra för kvällen. Så vi promenerade i den ljumma sommarkvällen bort till Slussen. Var en jättemysig stund och vi babblade precis hela tiden, Vet inte hur många ämnen vi han gå/springa igenom faktiskt.

Btw, när jag hoppade på t-banan i Slussen så var det verkligen PROPPAT där. Jag undrade varför så många åker röda linjen mot Norsborg en tisdagkväll vid halv elva. Det visade sig att det var ett STORT sällskap med fransmän. I alla åldrar, barn, pensionärer, ungdomar. Verkligen alla åldrar. De kan ha varit mellan 40-50 fransmän. Till saken hör att de babblade hela tiden. Sen började en av fransmännen att skratta, sen tre, sen sju, sen elva, sen 15... Jag har ingen aning om vad de garvade åt, men till sist så hade hela vagnen smittats.. Helt sjukt var det. Jag höll på att skratta ihjäl mig. Man såg hur alla som satt där ensamma kände sig dumma över att asgarva för sig själv, men ingen vär värre än den andra. Så då stod jag där i en trång, varm tunnelbanevagn och höll på att skratta ihjäl mig tillsammans med ett hundratal andra människor. Det var roligt. På riktigt!!! En rolig känsla och jag har ingen aning om vad det hela grundade sig i, men roligt var det och jag har aldrig varit med om en liknande grej nånsin!

Nu har jag varit vaken för länge igen.. Varför ska det alltid vara så svårt att lägga sig i tid?

en bra dag=)

Idag är en betydligt bättre dag än igår. Känner mig på bra humör och är inte alls lika illa till mods och stimmig som igår=) skönt!

Har varit en bra dag på jobbet, slutade kl fyra, whii!! resten av veckan är det långa dagar, men jag har beställt hem massor av varor så jag tänkte skylta om lite och greja, om det fortsätter i det här lugna tempot vill säga=) Har varit riktigt kreativ idag och mitt yrke ÄR verkligen roligt, speciellt min roll=)

Min syster börjar bli stimmig hon med. Haha, stackarn, hon har mycket i huvudet nu. Hon har ringt mig 2 ggr idag och berättat vad duktig hon har varit idag, samt hur mycket frågor hon har om allt. Andra gången hon ringde så vet ja egentligen inte vad hon ville. Jag fick bland annat veta att hon satt på balkongen å klippte naglarna. Sen vad det relevanta var, det vet jag fortfarande inte;) Hon verkar glad. Hon är tillbaka och det är underbart. Ser fram emot när hon kommer hit. Jag har inte varit lika kreativ som henne måste jag säga.. Måste sätta lite fart här nu snart. Jag tog hem säckar från jobbet idag, så nu har jag egentligen ingenting som stoppar mig från att börja RENSA;) Ingenting utom latheten då. Men bara jag kommer igång så ska det nog gå bra. Det ska bli skönt. Rensa, slänga, städa.. UT med mycket. För om drygt en månad, DÅ börjar jag om på riktigt. Fram tills dess väntar en intressant tid. Augusti blir en utmaning utan dess like, haha! Men jag ser fram emot det. Har aldrig varit sambo förut så det blir nåt helt nytt för mig;)

Ikväll kommer LillaC hem.. Äntligen! Ikväll står jag på tågstationen med öppna armar:D Det blir en fika där, vi har en heeeeel del att gå igenom;) Nog för att vi pratar varje dag, oftast flera gånger.. Men jag saknar henne och det ska vli skönt att hon kommer hem igen.
image65image64
image63       

På Torsdag ska jag hjälpa Elin att köpa present till hennes J som fyller år. Jag är världens sämsta på sånt, men man kan ju iaf försöka. Fika och snacka sit är jag däremot expert på, så jag tror att jag lägger krutet på det istället.

Lördag ska vi ut å käka å dricka lite öl. Som det ser ut nu så blir vi en salig blanding av tjejer. Ska bli riktigt roligt om alla hakar på, roligt med nya "blandningar". Synd att sis inte hinner komma hit. Å synd att Tess är i Smögen, hade vela att alla ska få träffa alla. Men det får bli efter min flytt, DÅ ska vi sammanstråla på riktigt.

Ska ta å byta om nu. Tänkte promenixa in till City när jag ska träffa LillaC. Inget regn och ingen blåst idag, så det är väl bara att passa på. Blir Söder Mälarstrand idag. Fint! Sa kolla lite på Allsången först. Sahara spelar nu och jag blir sur över att jag missade deras spelning i våras. Men det går väl fler tåg.

Adios!

Jao..

..då var man hemma efter en minst sagt lugn dag.. Det märks att Huddinges befolkning har semester och åker till annan ort. Dessutom är det förmidligen INGEN som åker dit på semester. Stockholms befolkning prioriterara tydligen inte Huddinge centrum som semestermål en regnig dag som denna. Nånting säger mig att Kungenskurva lockar liiiiiite mera på den här sida av stan.
Jag och mina arbetskamrater kommer troligtvis lära känna varandra väldigt väl om det fortsätter såhär. Eller gå varandra på nerverna :p
Men dagarna går och det är utomordentligt FINT i egenvården då alla springer runt å plockar och frontar i brist på annat att gör. Men då är ju jag nöjd, det är ju MIN egenvård;)

Hade sett fram emot ett möte med min gratispsykolog, Västerbron ikväll. Men jag får en känsla av att jag skulle blåsa ner i vattnet om jag försökte mig på det. Eller spolas av bron pga regnet. DET känns däremot inte lockande. Jag älskar att gå den svägen. Vacker vy är som medicin för själen.



image62


Måste försöka varva ner min lilla hjärna nu. Blir rastlös av att vara hemma. Fast jag borde, måste börja kunna slappna av riktigt igen. I stället för att bara vara stimmig och sprättig. Det ordnar sig, då är det bara. Kanske ska ta till Mr Uneståhl igen.. Det var några år sedan, men faktiskt så var det riktigt effektivt på mig.
Hade sett fram emot att komma igång på riktigt med träningen den här veckan oxå, men icke. För det första så är det ett spinningpass/dag nu under sommaren, å när jag jobbar sent hinner jag inte med dem, kasst! Dessutom så är det helt STÄNGT denna vecka. To bad! Nog för att det finns fler lokaler än i Hornstull, men det är samma sak med tiderna där. Gaaaah! Jag måste skaffa mig en hobby.. För min egen och min omgivnings skull. Haha, nu låter det som jag inte har nåt liv, men det HAR jag. Har bara inte landat riktigt än. Snart! Mina löparskor springer snabbt och snart är jag ifatt världen igen.

kvällsflumm

Sitter å flummar här hemma. Jag å Tess pratar och drömmer oss bort. Att vi ska driva en apoteksshop ihop eller öppna ett helt nytt apotek.. Haha, nu är man trött å det finns inga gränser på fantasierna. Men tänk att få jobba tillsammans igen. Vrickat! Hade så roligt när vi jobbade ihop. Blir väl iofs kanske lite väl mycket skratt å surr. Är nog bäst att vi bara umgås på fritden ändå.

Tänker på hösten. Min höstångest försvann för några år sedan, å ju äldre jag blir desto mera ser jag fram emot den. Låter konstigt. Jag älskar sommaren, verkligen!! Men det är så mysigt under hösten. Då får man tända mycket ljus, dricka the, köpa nya snygga kläder (som att man inte vill det på sommaren..) För mig känns hösten som en chans för en nystart på något vis. Man får inspiration till att göra något helt nytt med sig själv. Ändra frisyr och sådant. Få shoppingnojja som är värre än vanligt. Den här hösten ser jag verkligen fram emot. Nu ska jag bara ladda mina batterier under sommaren, SEN ska jag leva allt vad jag orkar.

By the way.. En sak som redan är förnyad med mig (fast det inte är höst än..) är att jag börjar avguda klackskor. Hahah! Har alltid tyckt att det är snyggt men inte på mig. Har (enligt mig..) världens snyggaste skor som Lovely LillaC fick mig att köpa
image51





image50
Mina blivande hemtrakter=)

Jag ser fram emot flytten nu oxå. Jag ska RENSA allt vad jag orkar. Mycket ska slängas och mycket ska förnyas. Nu känns det lite skönt att få förnya sig lite och börja om lite. Hade gärna bott kvar här ett tag till, men ju mera jag vänjer mig vid tanken detsto bättre känns det. Jag har hittat en superfin lya som kommer bli jättemysig. En perfekt plats att starta om på nytt, dricka the och elda doftljus i.

Om några dagar kommer min nya fina lilla rosa mobil=) Jag längtar efter den. Även telefonen ka förnyas såklart:D

image49

Är den inte fin så säg?!! Sådär lagomt liten, rosa å tjejig.. I like it!! :D Kamera, radio och Mp3 på den. Great! Jag vill ha den NU!

Blev ett luddigt inlägg idag med många spridda skurar.. Har haft rätttråkigt ikväll så det är väl därför.. Jag skyller på det iaf=)

svammel

Helgen har varit jättebra!!!

Fredagkväll var det middag å vin med Elin å Ita. En bra kväll och det är så skönt att åter igen få träffa dem. Å prata, prata, prata... Ord kan väga så oerhört mycket och det är guld värt! Att känna vilka som finns med i ur å skur, det är en enorm känsla. Det blev iaf mycket pratande, lite små tårar men skrattet övervägde. Snacka skit, snacka allvar och snacka strunt. Ledigt och avslappnat. Jag har saknat dem!!
Jag gjorde iaf Tortillarullarna (Marias!) och det blev verkligen hur goda som helst. Sallad, nachochips och guacamole till det.. mmm!!!

Lördag var det jobb på schemat. Världens lugnaste dag. Han med lite saker som man inte hinner med vanliga dagar, så det var skönt. Känns jättebra att vara tillbaka på jobbet och få fokuera på det. Komma igång med vardagen igen. Det är hur roligt om helst och dagarna bara flyger iväg.

Kände mig riktigt sällskapssjuk när jag kom hem. Väntade på att min juvliga Grekiska vän skulle höra av sig, men om jag känner henne rätt så skulle det bli seeeeeent innan hon ringde. Så lite rastlös var jag iaf. Tack å lov ringde Tess å övertalade mig om att vi jag skulle komma till henne å äta å sen följa med dem ut. Tack darling!! Blev en jättelyckad kväll men kanske lite väl mycket vin. Men vad gör man inte. Gratis är gott;)
 
Jag å Tess

Idag är en av de sämre dagarna. Vaknade först vid 11. Aj! Mamma ringde å surrade en massa och jag var säker på att min hjärna skulle explodera. Ingen Ipren eller Resorb hemma. Katastrof, å jag ska jobba på apotek.. Sov till två idag, helt sjukt! Gick runt i en timme å höll fast mitt huvud, var riktigt nära döden. Käkade lite å gick på en prommis. Gick min terapirunda, det är en sån dag idag. Över Västerbron och bort mot Fridhemsplan. Det har blivit en vanlig sväng för mig nu. Vacker vy och skönt att rensa tankarna lite. Trots att jag sov så länge idag så är jag dödstrött. Blir en tidig kväll för mig. Kryper nog ner under täcket å tittar på Gunvald. Känner mig lite sällskapssjuk idag med, men nu måste jag ge mig. Måste väl kunna vara ensam en kväll iaf. Det är väl Söndsgaångesten som tränger sig på.

Run Madde, run..!

Ibland är verkligheten helt bisarr. Så där så att man undrar om man drömmer. Ibland snurrar världen lite snabbare än vad man egentligen pallar. Men det är bara att ta på sig löparskorna och försöka hinna med. Om inte annat får man stanna upp å vila ett tag, sen ta nya bestämda steg. Jag tänker hur som helst inte analysera för mycket. Verkligeheten eller drömmen rår man inte alltid för. Imorgon kommer det en ny dag och då är det bara att ta den som den kommer.