Betyg

Tack för alla kommentarer=) Gud, jag fattar ingenting. Fick mail igår angående tentan vi skrev (snabba ryck..) Jag klarade den och fick slutbetyg VG. Det innebär att jag har fått högsta betyg i alla kurser (skryt, skryt, skryt..) Whiii, tror bestämt att jag valde rätt utbildning=)

Idag skiner solen på mig och sis. Vi ska vara ute hela dagen tror jag bestämt. Vi ska en sväng till skolan oxå, ska träffa E en sväng. Sen ska vi till Huddelby på en liten utflykt. Då ska jag peka var pappa badade i fontänen för lite mera än 45 år sedan:p

Jag känner mig glad idag:D

Ha en bra dag alla!

Min vän Elin.


"Haha, vad tror han?? Vem vill byta till en fiat när man redan har en ferarri??"

Min kloka vän Elins kommentar om alla svängar hit och dit.

Nu är det slut.

Jaha, nu är det slut.. Nu är det inte ens nära, utan det ÄR slut på riktigt.. Plugghästen Madde finns inte längre! Jag har för ett par timmar sedan skrivit min sista tenta. Jag har slutat skolan. På torsdag är avslutningen. Hur konstigt är inte det?? På torsdag kan jag utan att ljuga presentera mig med både namn och titel.. Madeleine Engström, Apotekstekniker.

Jag är glad, STOLT, pirrig, förväntansfull, nyfiken och fullkomligt livrädd!

Har sis på besök, tack och lov för det. Behöver nog henne mer än någonsinn de här dagarna. Behöver de här vrickade dagarna som vi alltid har när vi ses.

Hej hopp!

Here I am..

Jaha gott folk.. Som vanligt nu för tiden så skriver jag inte så ofta längre.. Det är nog bara att leva med, eller så är det bara en liten svacka.

Vad har hänt sen sist då..
Jag är lite frustrerad för tillfället. Känns som att jag inte gör så mycket nytta. Skolan har kännts lite onödig sen efter praktiken och jag längtar uhjäl mig efter att få börja jobba nu. Och tro det eller ej, men om 2 veckor EXAKT börjar det.. På onsdag är det en vecka kvar av skolan, på tordsdagen är det avslutning.. Kan inte beskriva känslan. MÅNGA känslor. Lite liknande när jag skulle flytta ner hit faktiskt, så många frågor. Vad händer med lilla mig nu då? Jag vet var jag kommer jobba, jag har en tjänst och jag kommer inte vara sysslolös, jag vet! Men resten, runt omkring då? Pang bom så börjar Madde ett nytt liv igen. Kommer det vara lika nyttigt som sist?? Kommer det stärka mig på samma sätt och kommer jag trivas lika bra med det? Jag vet att det inte är någon idé att grubbla över det, men man kan inte låta bli att fundera. Omgivningen, vardagen.. Hjäääälp!
Jag har provsmakar på mitt "nya" liv och den nya vardagen inom arbetslivet. Och det jag har upptäckt av det är underbart. Jag känne rmig riktigt duktig och som jag gör nytta. Jag har fått en annan tjänst oxå (återkommer om det..) och det är en otrolig utmaning för mig som jag ser fram emot med stor spänning att få dyka in i. Och det får mig att känna mig ännu mera behövd och betydelsefull faktiskt, på många sätt å vis. Så det bådar ju gott.
Sen har mitt privatliv också förändrats, en stoooor förändring.. Madde har gått å blivit kär:) Å det går bra! Det ni, det var inte igår;) Det känns helt underbart och jag hoppas verkligen att det håller i sig.
Okej tänker ni, vad är hon rädd för?? Alla förutsättningar ser bra ut.. Och JA, de gör det! Så det är inte så farligt.. Jag är bara lite skraj över framtiden ändå. Min vardag har sett ut på ett vis i 1,5 år nu sen jag flyttade hit. Å nu ska den helt plötsligt ändras totalt IGEN! Coolt.. Är jag onormal som är lite nervis?

Hur som helst, jag ska sluta babbla å så över det här nu. Det blir bra!

Jag var hemma förra helgen igen.. Sååå kul. Jag och Sis umgicks från att jag klev innanför hennes dörr på Fredag eftermiddag till att hon och papps skjutsade mig till tåget på måndagkväll. Tiden mellan det så bodde vi i mysbyxor och hade det såå himla mysigt.. Åhh, vill ha henne här! Saknar henne hela tiden och det går aldrig över, snarare tvärt om.. By the way så hann vi med en maskerad oxå....:D Kusin Mia fyllde 30 och hade årets hittils roligaste fest. Kusinerna-knasboll var utklädda till kycklingar och det var en otrolig kväll. Whiii!
Måste lägga upp lite bilder från detta...=)


Här har vi först två kyckilngsystrar, sen två kycklingsystrar i en bil, efter det en hög med kycklingkusiner och till sist födelsedagsbarnet herself as a police;)