rapport

Ja, jag vet att nu är det sådär sjukt längesen jag skrev igen. I själva verket så är det sjukt längesen som jag hade tid att skriva oxå. Gör inte så mycket mera än att jobba nu. Det blir långa dagar och man är astrött på kvällarna. Madden är inte van att jobba heltid längre, det är en sak som är klar. Är van att gå i någonting som liknar en lekskola nu för tiden, haha!

Det är iaf jättekul å jobba och jag får göra så himla mycket nytt som jag aldrig gjorde på Gripen. Lär mig så otroligt mycket som jag kommer ha stor nytta av i skolan nästa termin=)


Jag trivs bra på jobbet men jag kan inte låta bli att längta så himla mycket till skolan börjar igen. Det är helt galet, jag har absolut ingen ångest inför hösten i år. Jag älskar sommaren och allt vad den innebär. Helst av allt vill jag att det ska vara sommar i ett halvår till, men i år gör det inte lika mycket att den snart är över.. Skön känsla=)


Det är nästan så att jag lever i lite lyxliv nu när jag bor hemma. Att bo hemma hos mamma är jätteskönt, rena rama spaet känns det som. Jag kan inte påstå att jag är hemma överdrivet mycket, men när jag väl är här så blir jag avslappnad på 5sekunder. Sen att man har tillgång till bil gör ju inte saken sämre direkt=) Det går långt ifrån någon nöd på mig, jag lever och har det bra, jag är hemma!


Har haft min enda lediga helg under denhär perioden. Den blev hur lyckad som helst. Har umgåtts massor med LillaC=) Det har jag verkligen saknat. Så i helgen har hon och jag tagit igen en hel del tid som vi har gått misste om. Och det har vi gjort på hemmaplan, inte igår vi gjorde det! Var ut igår, hade förfest bara hon å jag. Helt vansinnigt roligt hade vi, och det var en mycket välbehövd kväll för oss båda tror jag. Utgången blev mycke lyckad den med. Kul kul=)


Idag har jag varit hos papps. Blir så himla fint där hemma, man skulle bara kunna sitta i något av rummen å bara mysa på. Bara vara lixom. Av någon anledning så hamnar jag alltid i LillaEs rum, å där fastnar jag på något vis. Är nånting som får mig lugn där inne. Vet inte vad, men där trivs jag=) Hela lägenheten är superfin och jag trivs i hela den, men där inne är det något särskillt!

Kul att se hur engagerad pappsen är i att få det fint där, han vill ha det helt perfekt. Men han har en tendens att va lite väl kräsen tycker jag, Lite för höga krav på sin egen insats, det blir hur bra som helst men han kan lixom inte se det på samma vis. Ibland får man känsla av att han vill slita av sig allt hår (om han hade något.. HAHAHA!) för en liten, liten skavank som man inte kan se utan förstoringsglas och halogenlykta. Roligt att se hur han brinner för hela lghts/familjprojektet=) Jag tycker iaf att det han gör blir perfekt, men vill han slita på på det där viset så är det klart att han ska göra det, haha! *glad*


Nu äre gonatt för min del. Jag har ett jobb att sköta;)

Bye!



Förresten så ser jag att jag har massor av läsare. SKRIV! Vill ha kommentarer!!! ;)


tankar..

Egentligen så har jag massor jag vill skriva om idag. Men det tänker jag inte göra.

Idag tänker jag bara sända alla mina tankar till familjen E med deras anhöriga.. Ibland är livet bara så jäkla orättvist. Varför ska vissa drabbas av allt? Nu får det räcka, man klarar inte av hur mycket som helst!
Alla mina tankar och varma kramar till er!

jobb

Japp, då har man två arbetsdagar avklarade då. Det är jätteroligt men jag är otroligt trött nu. Så himla mycket nytt att ta in så man blir aldeles snurrig. Men det är roligt och det känns bra att kunna lägga till på meritlistan;)

Det känns att man inte är van att jobba heltid längre, haha! Men dagarna har gått fort. Man hinner inte mer än att komma till jobbet så är det snart dax för förmidaggsfikat. Sen jobbar man lite till å det är lunchtime. Jobba lite å sen eftermiddags kaffet (som för övrigt räddar sista stunden på dagen). Sen är det tack å hej, vi ses imorgon!

Åter igen är jag störd när det gäller apoteksprodukter. Jag har ju hand om varorna igen (kände tom att jag hade saknat dem, haha!), å då känner jag bara för att tok shoppa loss där. Så mycket som har nya fina förpackningar, ny design på vissa saker och nya dofter. Haha! Även fast jag har allt (å lite till..) av det man behöver i ett badrumsskåp så vill jag köpa mera. Stört!


Ikväll tittar vi på Allsång på skansen. Eller ja, jag sitter iaf framför tvn, men det är en dator i vägen:) Jag skymtar och lyssnar på allsången kan man säga. Bredvid mig sitter det en plast och en hund å sjunger/ylar ikapp! Haha, charmigt värre:)

Hur som helst så skymtar jag på Tvn ibland. Å till som tätt så ser jag min skola där i akgrunden. Jag SAKNAR det, på rikitgt!!Jag är knäpp, för jag blir alldeles varm av att skymta en byggnad på tvn! =)


Imorrn är jag ledig. Jag tänkte försöka umgås med Emil, vi ska nog bara vara tror jag. Hoppas på sol, eller iaf inte regn så att vi kan vara ute. Läsa lite, fika lite, kanske bada (jag sa KANSKE), busa, mysa å stoja runt med ungarna.

På kvällen blir det tårta. V fyller 21 imorrn så jag är bjuden på kalas, grattis=)


Näää, nu ska jag kolla klart på allsången. Men det är Lordi som uppträder, vet inte om jag törs se=) Ringer nog papps å surrar lite istället.

Hej svej!


Tillbaks till sitt flickrum, hem till mor..

På fredag smäller det.. LARS WINNERBÄCK i sundsvall! Min gud, kungen av alla textskrivare och min absoluta idol!!! Sist jag såg en konsert med honom var på gatufesten i fjol. En underbar upplevelse. Inte bara för att jag får rysningar över att höra hans hesa, lite speciella röst. Inte heller bara för att man kunde sjunga med i alla hans texter och hamna i en helt annan värld, i hans låtar. Nej, utan sist jag såg honom, då var jag med min syster. Hon log! Vi stod där å höll varandra i handen, sjöng, var lyckliga och fällde en och annan tår. Men hon log och jag var med henne=) Det var en underbar känsla vill jag säga. Nu för tiden ler min syster jämt, och jag älskar det léendet. Det är både vackert och betydelsefullt. Keep on smiling sis..!


Som sagt är min största Idol LW. Största anledningen till det är hans sätt att skriva. Det spelar ingen roll vilket humör man är på. Är man ledsen, glad, överlycklig, fundersam, arg, besviken, what ever, så finns det alltid minst en låt som passar exakt in på den känslan. Är jag på dåligt humör så vet jag oxå vad som kan få mig på bättre humör, vilken låt som piggar upp mig. När jag pluggar passar vissa låtar bättre, när jag städar eller vilar. Lasse passar i alla situationer och jag kan aldrig få nog av hans musik.


I en av hans texter så sjunger han om en flicka. ”Tillbax till sitt flickrum, hem till mor..”. Det är jag! Jag har ikväll packat in större delen av mina kläder i min gamla garderob som jag inte har haft mina kläder i på ganska precis 5 år. Helt plötsligt så faller man tillbax i den rollen som jag hade då. Ikväll till exempel. Vi satt och åt mat på altanen. Sen gick vi (jag cyklade, som alltid på sommaren..=)) ner till sjön å hälsade på. Fullt hus (som vanligt på sommaren), full rulle på barnen, glada, solbruna ansikten och allt var precis som det alltid är på sommaren. Tryggheten! Det här är hemma och det känns underbart att vara här på riktigt. Här vet man vad man har, människor som man känner och håller av. Jag är ett barn när jag är här. Ett barn som bor i det tryggaste hemmet man kan tänka sig, där man får uppleva de bästa sommrarna man bara kan tänka sig!


Idag frågade jag S om han kunde hjälpa mig att bära upp väskorna för de var för tunga så jag orkade inte det själv. Konsitgt. För idag när jag gick från min lght i Sthlm till tåget så kånkade jag på alla 4 väskorna alldeles själv (Genom innergården, över vägen, efter gångvägen, genom skogsvägen, gångvägen igen, 3 trappor (självklart var alla hissarna avstängda idag!) Visst, det var sjukt tungt och jag han bli både svettig, få ont och bli förbannad innan jag var framme. Men jag fixade det. Jag orkade med det själv när jag var där. Här fick jag helt plötsligt för mig att jag inte orkade bära upp dem i 2 omgångar till mitt rum. Som sagt, här är jag ett barn igen. Skönt att få släppa allt det där självständiga för ett tag. Skönt att kunna åka med mamma å handla mat istället för att tjura på å bära en massa tunga påsar hem från Sabis. Skönt att kunna åka med någon förälder till jobbet å inte passa in på en himla massa olika komunikationer å räkna efter så att man ska hinna i tid. Underbart att ringa till pappa å säga att jag har slutat nu, å han är där på 2 min. Komma hem, och det kan hända att duka bordet är den största ansträngningen man behöver göra innan middagen den dagen. Maten är klar. Jag hackar salladen å dukar bordet. Imorrn kanske det är jag som lagar middagen, men då är bordet dukat och salladen är färdig.

Visst, jag ÄLSKAR mitt liv i Sthlm. Jag älskar friheten och känslan av att jag faktiskt klarar mig själv i alla dessa situationer.Jag känner att mitt liv där nere gör mig stark och ännu mera självständig, men helt ärligt så ska det bli skönt att bara få släppa allt för ett tag. Bara få bli lite bortskämd och omhändertagen . Jag är långt ifrån vuxen, å här hemma så behöver jag inte vara det heller=)


Imorrn börjar jag jobba. Återkommer med en rapport=)


Hokuspokus..

..så var det här sommarlivet jag lever i Sthlm över. Och om ett dygn lever jag ett nytt sommarliv hemma=) Ska bli skönt, riktigt skönt! Men inte helt utan att det känns lite vemodigt..
Min ännu nya vardag som jag har levt nu efter skolavslutet kommer att bytas ut igen.. Men helt ärligt så trivs jag med alla nya förändringar och allt som händer:) Jag tycker om att känna hur nyttigt allt detta är för mig, jag växer så att det knakar;)

Nu ska jag ta vara på vardagen jag har framför mig. SKA BO MED MIN/MINA FAMILJ/FAMILJER!!! =) Ser verkligen fram emot det. Ser fram emot alla kvällar på Waynes med massa surr med flickorna, längtar ihjäl mig efter att få ha flera välbehövda systerstunder, längtar efter att få jobba med mitt blivande yrke, längtar efter att få bara vara. Men framför allt så längtar jag grymt mycket efter att få känna känslan att jag har de flesta av alla mina viktigaste i närheten, min familj kommer att vara inom räckhåll! Jag kommer ha "tillgång" till dem så som jag hade förut.=) Underbart!

Kommer att sakna mitt liv här nere nu, och de flesta vet redan att jag längtar efter min skola och livet som jag lever då. Men det kommer till hösten och det kommer att pigga upp mig då=) Tills dess kommer jag bara leva och njuta och ha det underbart hemma!
Man kan nästan sammanfatta allt som att jag ser fram emot resten av sommaren, jag ser fram emot hösten och allt jag har framför mig i vinter=) Nöjd!

Nu har jag iaf städat, putsat och fejat runt här hemma.. Så nu är det fritt fram för diverse föräldrar, syskon och vänner att checka in;)

Nää, nu ska jag krypa ner i soffan å kika på tv en stund innan jag sover. Läsa lite bok kanske!

To be continued..

tick tack..

Herregud.. Jag fattar ingenting! Tiden går så fort så man hinner inte ens tänka. Inte planera något utan bara ta allt som det kommer och leva för stunden. Rätt soft  och rätt  behagligt=)

Behövde inte sitta själv och tycka synd om mig sist när jag skrev. Min kära E förbjöd mig att göra det, så hon tvingade hem mig till sig. Mycket uppskattat och en välbehövd kväll.Tack vännen!

Fredag var det jobb som gällde. Som vanligt nu för tiden så behövde vi inte slita ihjäl oss. Det pga att solen inte lockar männsikorna i den här staden att gå å fika. Fick gå tidigare, men det gjorde ju inte mig så mycket lyckligare. Min buss till S-vall gick inte förrän om 3h å det var ingen idé att åka hem till Haninge, då hade jag säkerligen missat allt!
For in till stan och höll på att dö.. Varmt!
Kom på att jag inte hade någon bok -panik! Rusade iväg till pocketshop å var där i säkert 40 min. Skulle verkligen kunna köpa hur många som hels. Och HUR vet man att man köper rätt av alla dessa romaner? Jag kom tillslut fram till att jag inte skulle bli klokare av att stå där å glo mera, jag skulle inte komma på vilken av böckerna som var bäst för det!
Det slutade iaf med att jag valde en bok som handlar om två systrar. De lever två helt olika liv och är så olik varandra man kan bli, både som person och till utséendet. Ändå älskar de varandra högst av allt och skulle kunna offra sina liv för varnadra i vått och torrt. Man får följa dem å deras liv genom både kriser, kärlekar och glada stunder. Underbar bok (kan jag säga nu efteråt) om ett syskonpar med helt olika tankar och åsikter. Hur kan det komma sig att jag valde den boken tro??! ;)
Den räddade iaf min bussresa som gick ganska smärtfritt i övrigt!

Lördag var det langoslunch som gälde=) Mysigt, det som hör till på något vis!
Sen lite förberedelser inför kvällen. Handla och sånt.
Sen körde vi en favorit i repris från förra årets gatufestlördag!!! Picknick hos lisafisa med god mat och gooood bål;) En toppenkväll fast man vissa stunder låssades som att det regnade;) Han med lite dans oxå, bugg faktiskt!
Som sagt så hade vi en supergod bål. Det slutade med en del personer drack bålen med sugrör direkt ur skålen, hahah! Jag är faktiskt helt oskylldig till det, men bra roligt var det att se! Även att när skålen var tom på bål så bar det bara skalet på frukten som fanns kvar och alla bären var slukade. Hahah! Alkoholen var eftertraktad, det var rätt tydligt tycker jag=)
Sen bar det iväg ner på självaste gatufesten. Takida stod först på schemat. Katastrof! Så vansinnigt med folk att man nästan blev ihjälklämd, helt sjukt! Självklart var de så himla bra, de rockar verkligen (haha!)! Gillar det bandet, de blir bara bättre å bättre!=) Var dock inte kvar på spelningen så himla länge pga av trängseln och värmen, men de är verkligen toppen!
Sen blev det väl det "vanliga" som alla andra gatufester. Mingel, öl, surr och träffa på en hel del människor. Vissa som man knappt viste fanns längre. Vissa som man även känner att man inte har särskillt stort behov av att få några livstäcken av heller. Det är skönt att man kan välja vilka man vill umgås med och inte. Haha, låter säkert lite bitter nu, men man kan inte älska alla.!
I det stora hela så är jag nöjd med gatufesten, men helt ärligt så har det varit bättre föregående år!

Söndag var man rätt trött, men inte dålig på något vis. Låg å slappa på Berga i några timmar. Stundtals var det inte ens sol, men  hade det jättebra iaf. Hela grejen var supermysig!

Nu orkar jag faktiskt inte skriva mera. Skriver mera imorgon, jag bara måste få sova!
Är iaf tillbax i Sthlm nu.. =) Hade inte funderat så mycket på hur det kändes att åka tillbax hit, var nog därför jag blev så paff när jag kom på mig själv med känslan som for upp inom mig när jag var framme. Jättesmilet på mina läppar när va nästan var framme vid terminalen=) Känslan av frihet och självständighet dök upp och jag kände mig allmänt glad! Då menar jag inte att jag känner mig låst och ledsen när jag är hemma, absolut inte! Men när jag är här känner jag mig faktiskt självständig och stark, haha! Helt ärligt! När jag kommer hem blir jag genast lite mindre självständig, även om jag är självgående där oxå. Men hemma vet man att man har sina föräldrar tillgängliga och på något vis tror jag att man påverkas av det. Här har jag inte det, och då MÅSTE jag klara mig på egen hand. Och det gör jag faktiskt=) Har klarat mig här nere i ett halvår nu och jag ser fram emot de kommande halvåren oxå. men det ska bli skönt att komma hem och få vara lite hjälplös ibland oxå;) haha! Svårt att förklarra, men nåt sånt är det jag känner!

God natt!

Prata inte med mig!

Idag vill jag bara hem. Gatufesten drar igång på riktigt, solen skiner och allt stämmer lixom för en lyckad gatufestkväll.. Å här sitter jag=(
Haha, ibland får man faktiskt tycka synd om sig själv..! Som idag.

Men egentligen är det inte ett dugg synd om mig=) Jag får ju faktiskt åka hem imorrn och då jäklar;) Årets gatufest är första året som jag inte går alla dagar. Jag brukar alltid ha kul varje kväll där, men i år ska jag klämma in allt det roliga på en och samma kväll, sådeså=)

Så mina kära vänner där hemma.. Ring mig inte ikväll från gatufesten, då finns risken att jag bryter ihop, HAHAH! Vi låssas som ingenting så kör vi stenhårt på lördag istället! =)

LOOOOVE!

Hard working girl..

Jepp, det är jag det;) Å det känns bra. Det som känns lite surt är väl att det är det finaste vädret (typ nånsinn..), och att det är just då som jag jobbat monsterveckor. Men, men shit happens;) Jag har roligt iaf, å tur är väl det??

Idag såg jag en väldigt rolig sak. Jag öppnade på jobbet och det var verkligen jättelugnt, tom över lunchen. Hur som helst så innan "Lunchrushen" började så gick jag bak i köket eftersom det inte var några folk. Å vad ser jag?? Jooo, en kock, en kallskänka och två diskare som står på rad och försöker väldigt koncentrerat sig på att dansa salsa!! HAHAHAH, jag höll på att svimma, så himla rolig syn! Det är alltså inte bara jag som råkar ut för kockens utlärande. Det mest roliga var att alla såg gravallvarliga ut, haha!
Jag tror minsann att vi alla måste gå ner i danslokalen och verkligen få oss en riktig lektion någon dag av herr kock=)

Mina dagar har väl ungeför sett likadana ut sen jag kom hem från sunsvall. Jobba, komma hem och är huuuur trött som helst, sova, jobba, slappa, sova, jobba, slappa.. Värmen tar knäcken på en och man jobbar långa dagar så man orkar inte göra så himla mycket mera. Men som sagt så är jag iaf glad och jag tycker om mitt jobb! Snart får jag min belöning för allt=)

NU äre duschen som gäller! Hej!

Poesi och sentimentalitet..

Åter igen är jag såld.. Denna stad är fantastisk!!! Särskillt på sommaren.

Igår var det en liten återträff med klassen.  Så härligt att få krama om mina honeys igen=) =) =) Så sjukt att man kan sakna dem så mycket efter så pass kort tid ändå. Men det är klart, jag har varit med dem flera dagar i veckan sen i Januari (min Sthlmsfamilj och trygghet här lixom..), å helt plötsligt är de bara som borta.. Det blir tomt då!
Tråkigt att de var så pass få som var med igår. Men majoriteten av oss 8 "järngänget" (hahah) var med och det är vad som räknas mest för mig!
Nästa Onsdag ska vi träffas alla 8 igen, för efter det kommer de flesta av oss att spridas ut åt alla håll och kanter så vi kommer nog inte att ses så mycket innan skolan börjar igen.
Hur som helst så hade vi en supermysig kväll. Vi grillade vid Havet på ett ställe som heter Österskär.. My gosh vilka fina ställen det finns.. Sandstrand, klippor, grönt, vatten och berg.. Otoligt vackert! Och så värmen såklart.. Så där satt vi på stranden och åt vår mat och när det blev lite kallare hamnade vi runt brasan... Snackade massa skit och mös. Atmosfären blev precis den samma som alltid mellan oss. Den sämsta humorn man kan tänka sig och vi skrattade nästan så att vi kissade på oss.
Så om typ 1,5 vecka ska vi ses igen, och den gången blir det på Skärholmen!

Idag var det jobb igen=) Blev lite orolig när jag kom dit och upptäckte att chefen hade dragit ner på personalstyrkan idag. I köket, kallskänken, disken och baren skulle vi vara totalt 4 pers.. HUR i allsin dar hade han tänkt sig att det skulle gå ihop?? Vi brukar vara minst 6 pers+chefen och det kan oxå bli kämpigt. Men lilla fröken Engström behövde inte oroa sig.. Så lugnt hela dagen (idag oxå..). Vi hade mest bara roligt tillsammans idag. Dock ingen Salsa idag, salsakocken var ledig för helgen, haha! Men massa annat tok. Testade att göra nya sommardrinkar som vi mixade med is, haha! Inte så himla lyckat när kocken kom på att man kunde mixa cola och is i mixern.. Han tänkte lixom inte på att den innehåller kolsyra.. resten behöver jag nog inte berätta, haha!!

En av dagens höjdpunkter var dejten efter jobbet..=) Så välbehövd som bara den!! Prata, prata, prata.. Om viktiga saker och om jobbiga saker som man kanske inte berör oftare än nödvändigt. Men det kändes så himla könt att få ventilera sig lite och få säga allt man känner! Thank you!

Hem till LillaC efter allt deeptalk och hjälpte henne med tvätten=) SEN gick vi ut på prommis. Jag säger det igen, UNDERBARA sommarstad! Promenixade lite i Zinkensdamm.. Kollade på kolonilotterna där. Herregud vad folk lägger ner tid och energi på dessa! Så himla fint, det var nästan så att man fick lust att köpa sig en liten plätt där och börja jobba, haha! Helt osannolikt, var som i en sagobok.
Jag har blivit så fånig när det gäller naturen, haha! Bara tjatar om hur vacket det är överallt hela tiden. Samma nu när jag var hemma i midsommar, det är nästan så att man vill gråta en svätt=) Även att jag berättade och besrev hur vackert allt var för personer som säkerligen inte bryr sig ett dugg om vad jag tycker, haha!
Hur som helst så fortsatte vi vår lilla prommis till Tantolunden.. Människor, blommor, grillar, hundar, barn, grönt, kullar, träd , vatten och åter igen denna värme. Vad har hänt med mig?? Har jag alltid uppskattat naturen och omgivningen på det här viset?? Har jag kanske inte varit på de "rätta" ställerna för stunden  för att känna såhär? Lord, jag borde börja skriva poesi.. haha!

LillaC.. Vad i hela friden skulle jag göra utan henne?? Hur skulle jag tackla denna stad och allt som den har att erbjuda utan henne? SKULLE jag kunna tackla det?
Hade jag levt på samma vis här som jag gör nu om inte hon fanns? Hade nog aldrig haft det här jobbet, och vad skulle jag göra alla dessa timmar i veckan som  vi spenderar tillsammans?
Vem skulle ha hjälpt mig att få skinnet på näsan att växa dit?
Ingen annan här kan jag vara lika brutalt ärlig mot som henne och jag kan heller inte ta kritik på samma vis från någon annan som av henne. Ingen skulle till exempel skälla på mig och brotta ner MesMadde när hon attackerar mig! Ingen här som han träffa Mesmadde heller för den delen..=)
Ingen skulle orka lyssna på alla intriger och på mina äventyr och alla mina grubblerier, inte på samma vis.
Ingen i hela världen kan jag ha samma diskutioner med som henne.
Skulle hon försvinna härifrån så skulle jag verkligen inte känna det här luget på samma sätt som jag känner här nere nu. Menar inte att jag inte kan prata med mina nya vänner här, de är oxå superviktiga för mig, absolut!. Men ingen av dem känner mig på samma vis som LillaC, hon vet vem jag var för 5 år sedan, vad som har hänt sedan dess och vem jag är nu. Hon kan läsa av mig och vet verkligen hur jag fungerar. Jag behöver henne, så är det bara..
Det bästa av allt är att vi har så galet roligt tillsammans och har gått igenom så mycket med varandra. Vi kan skratta, gråta, diskutera, ha olika åsikter, sjuka oss och verkligen leva livet tillsammas=) Min lilla älskade, sanna vän!

Nog med sentimetalitet för idag=) Har verkligen haft en toppen dag, men nu ska jag sova, måste agera väckarklocka kl 06.00 imorgon;) Sen äre jobb som gäller!

Sov gott=)


Salsadansande läslus!

Tjoh!!

Otroligt kul att vara tillbax på jobbet igen=) Så lugnt igår att till och med kocken hade tid att lära mig dansa salsa i köket, haha! Han är lärare i det och tyckte promt att jag borde lära mig det. Tydligen tyckte han att köket på jobbet var ett toppenställe att undervisa i oxå, hahah! Han är rolig, kocken!

Har även blivit en läslus! Sådär att jag bara skulle kunna sitta och läsa hela dagarna och glömma bort att man faktiskt måste äta oxå. Men nu är det snart slut på material och jag måste åka hem till mamma och gå igenom hennes lilla bibliotek!

Nu ska jag åka till jobbet. Jag som öppnar idag och jag hade tänkt hinna med att käka lite frulle där idag innan vi slår upp portarna för dagen.
En islatte och en smoothie i solskenet kommer nog inte sitta fel! ;)

PAPPA!!!! GRATTIS älskade du, din dag idag och jag är såhär långt borta från dig=( Men vi ses snart igen, då ska jag guida er till mina smultronställen här nere=) *love*

Have a nice day!