Jullov!

Jag har jullov nu sedan drygt en vecka tillbaka, å jag har även ett blogglov. Jag återkommer inom några dagar:) Hoppas alla haft en bra jul!

kram

Lista!

Då var det dax att fylla i årets frågeformulär!!
Jag utmanar ALLA att göra detta. Skriv en komentar att du gjort listan så jag får se;)

Kopiera texten. Ändra alla svaren så att de stämmer för dig. Publicera det sedan i din blogg. Det är roligt, och det är lätt!



 VAD HETER DU?
Anna Madeleine Engström

 VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?
Gråa mysbyxor

VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
Mamma som grejar i köket

VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?
Var hemma hos kusin Martin å bara slappade

 VAD VAR DET SISTA DU ÅT?
Fil och mackor

 HUR ÄR VÄDRET HOS DIG?
Rätt så grått

DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?
Moster Gunilla=)

DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?
Ögonen

GILLAR DU PERSONEN SOM SKICKADE DETTA TILL DIG?
Det gör jag absolut (Isabelle)

 HUR MÅR DU IDAG?
Bra!

VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?
Vatten ( guuud vad roligt..)

FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK
Måste bli vin

 FAVORITSPORT?
Haha! Sport? Jag?

 HÅRFÄRG?
Brun för tillfället

ÖGONFÄRG?
Grönmellerade

SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?
Solnedgång

SYSKON Å DERAS ÅLDER?
Carro 27, SNART 30;)

FAVORITMÅNAD?
Maj

 SENASTE FILMEN DU SÅG?
Halva Sweet home alabama på TVn igår. Innan det Perfect stranger.

FAVORITDAG PÅ VECKAN?
Lördag om jag är ledig

FAVORITHOBBY
Umgås med så många av mina nära å kära som möjligt på samma gång=)

ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON?
Nej, icke. Men jag föredrar blinddates;)

 FAVORITLÅT(ar)
Å herregud, HUR ska jag kunna välja det?

SOMMAR ELLER VINTER?
Sommar då, men INGET slår våren!

 KRAMAR ELLER KYSSAR?
Oj.. En variation. Mys över huvudtaget!

VILL DU ATT DINA VÄNNER SKA SVARA?
Ja!

VEM ÄR DET STÖRST CHANS ATT HON/HAN SVARAR?
Syster

VEM ÄR DET MINST CHANS ATT HON/HAN SVARAR?
resten..;)

 HUR BOR DU?
Andrahandslägenhet på Kungsholmen

 VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER?
Helst verklighetsbaserade böcker. Läser på tok för lite!

HUR SER DIN MUSMATTA UT?
Har ingen. Har inte ens en mus.

FAVORITSPEL?
Oj.

 KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN?
Haha, näe! Men jag har en gummiliknande haka..

KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN?
Ja

ÄR DU ROMANTISK?
Jaa, jag tror det.

 SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?
Det kan jag verkligen! =)

 VILKA VILL DU SKA SVARA?
Alla!

VAD SKA DU GÖRA IMORGON?
Träffa tomten

VAD ÄR KLOCKAN JUST NU?
11.26

Julstök!

NU är det nära.. Snart bär det av Norrut. Väskan är packad och julisarna är införskaffade.

Jag har haft en supermysig dag med mig själv. Vaknade till som vanligt när F klev upp. Men jag mins inte vad vi pratade om, som vanligt var jag helt borta. Sen sov jag vidare till tiotiden, så himla skönt att få sova ut. Hade en mysig morgon innan jag pallrade mig iväg ut på julshopping. Jag HATAR Drottningatan, spceillelt när det är smockat med folk. Därför var inte City ett alternativ. Jag säger bara GOD BLESS FRIDHEMSPLAN! Alla julisarna införskaffades på mindre än en timme. Bra jobbat Madden. Köpte en liten julis till  mig själv oxå. Ett rent utsagt skitsnyggt nagellack. Ett mörklila:) God jul Madde! Tack så mycket Madde=)
När jag var klar med julshoppingen till mina absoluta favvisar så gick jag på Bagel Deli å åt lunch med mig själv. Jag ÄLSKAR sånadär stunder. Me, My self and I. Jag bara njöt. Åt min lunch, drack min latte och kände mig nöjd med julisarna som jag har införskaffat till mina kära. Sedan åkte jag hem, slog på en julskiva och hade lite tomteverkstad på golvet. Guuud vad jag har det bra!!! Jag hittade till och med världens finaste julklappspapper=)

Idag bär det som sagt väg hemåt. Jag, LillaC, Fredde å hans syrra ska bila upp. Skönt=) Jag å LillaC ska äga baksätet. =) Skulle sussa hos Papps, men den stackaren har åkt på magsjuka:( Jag tycker så enormt synd om honom:( Min lilla papps. Hoppas han piggnar på sig SNART. Åker till mamma i stället.
Då ska jag göra precis så som jag gjorde förra året. Lägga mig på köksgolvet och lyssna på Magnus C:) Jag är störd, men jag LÄNGTAR!

Nu ska jag fösa ihop all packning i hallen, sen ska jag pallra mig iväg på ytterligare äventyr.

Skriver mera när jag har anlänt i Sundsvall. Kanske skriver jag från mammas kök:)




nonblog

Lite bloggande på slutet och inte blir det ett långt inlägg nu heller. Det är möjligt att en liten uppdatering kommer imorrn. Har jobbat kvällar denna vecka. Har förlängt julöppet så i måndags kom jag hem runt nio, samma ikväll. Igår anlände jag i hemmet runt halv åtta å somnade direkt i soffan. Har jobbat en vecka i streck nu, men efter kl 20.15 idag har jag SEMESTER!!! :D

Ha en bra dag!




Amanda

Den här tjejen kommer slå, så är det bara! Hon är grym.

Audition Idol -06

Hallelujah


No one







Mando Diao

Igår var det en livesändning på P3 med Mando Diao. Jag och LillaC var och såg dem nån gång i vintras, det var hur bra som helst. Man blir bara så lycklig när man lyssnar på bra musik. Speciellt live. Helt underbart! Hur som helst så har jag Mando-Marathon här hemma idag. Är ledig idag igen. Ska tvätta å greja lite, sen blir det lusse-middag här ikväll=) Under tiden jag pysslar så lyssnar jag ständigt på Mando, alla skivorna runt runt. HÖGT ska det vara, det ger bäst effekt då;)

Nu är det nästan bara en vecka kvar tills julledigheten.. Helt underbart. 10 underbara lediga dagar!!! Som jag ser fram emot det! I somras hade jag ju bara 2 lediga veckor och jag började ju jobba måndagen efter att jag slutade skolan. Sommaren innan det så jobbade jag ju 8 veckor så den här ledigheten är guldvärd!!! Ska bli skönt att få komma hem till julmyset och som vanligt så längtrar jag efter mammas kök så här års. Inte bara på grund av maten, utan för att det är sååå juligt och så himla mysitg där vid julen=)

Jag å sis pratade igår om julafton och dagarna innan. En av de mysigaste traditionerna vi har tycker jag är den 23e. Jag å sis kommer hem till mamma. Vi klär granen (oftast efter en dag full av stress..), sen äter vi och åker till kyrkan och lyssnar på Julmusik. Sen när vi kommer hem från kyrkan, då är det dax för den obligatoriska skinkmackan. Åhhh, jag myyyyyyyyser bara jag tänker på det. Jag längtar, längtar, LÄNGTAR!!!
Igår köpte jag en ny julskiva. En av de absolut bästa jullåtarna är helt klart Julen är här. Jag tänker på Erik R då. Hans röst är gudomlig och hela han är speciell. Har alltid varit min idol, haha! Sen Ohelga natt.. Man ryser så pass mycket att nästan tårarna kommer. Åhhhh jag älskar julen. Den är underbar!!!! Våren och julen är de bästa perioderna på året!



Jag å Sis klär granen och Stefan skär upp skinkan. 2006




Ekonomi..

Idag har jag gjort en stor överblik på min ekonomi... Jag ska verkligen ta mig i kragen och börja spara nu. Det bara måste gå, så är det. Med hjälp av Nordeas budgetplanerare så ser jag var jag verkligen lägger alla pengar.. Jag är chokad. Jag tycker inte att jag shoppar mycket, och med hjälp av mina kontoutdrag så ser jag att jag inte heller är det. MEN.. Mat.. Inte på Coop och ICA, nej utan lunch och middag ute. SKÄRPNING FRÖKEN ENGSTRÖM!! Det är en utgift som jag verkligen kan dra ner på. Fan, latmasken ska inte få paja min ekonomi. Hade inte insett hur mycket jag spenderade på det.. Hua, det är vidrigt. Budgeten jag la nu var iofs över September, det var då jag träffa F och det gick lite extra mycket pengar på det då. Men de kommande månaderna efter det såg lite bättre ut. Men inte bra:( Nu jäklar!

SHAPE UP MADDE!


Ledig!

Underbart att få sova ut! Vaknade vid halv sju när F skulle upp, men då var jag mer eller mindre medvetslös. Vaknade vid tio igen, men en svag tendens till huvudvärk. Sov väl för mycket och för tungt antar jag. Det gick iaf över efter lite kaffe och frulle=)
Åkte till Södermalmstorg å mötte upp sis. Tanken var att vi skulle promenera på Skeppsholmen, men fastnade i Gamla stan tack vare en trupp soldater;) Kollade på högvakten som två turister och skrattade högt åt deras fasoner:) Gick å fikade på Chokladkoppen på Stortorget i Gamla stan som Carro hade blivit rekomenderad. Jättemysigt ställe. Jag fick min latte i en liten skål och de hade gjord ett fint chokladhjärta på det:) Sis gjorde dock en liten speciell upptäckt. Det hängde konst på väggarna. Fin konst faktikst, värda 3000:-/st. Efter en liten närmre titt på dessa så insåg vi att det var nakna kroppar på alla dessa. Det var dessutom BARA nakna killar. TIll fallet hör att det bara var killar som jobbade på stället oxå, hihi! Hur som helst var det ett mysigt litet ställe och hallonpajen och latten vad gudomlig:)
Vi fortsatte dagen med lite mera prommis i stan, sen åkte vi hem till mig ett tag. Carro fick blogga å maila av sig lite.
Har haft en mysig dag tillsammans. Som sagt, jag är sååå glad att hon bor här:)

image271




Min Tisdag

Igår hade jag en enormt jobbig arbetsdag. 8-12. Nödvändigt? Satt i möte första timmen sen var jag på golvet resten av dagen. Vissa dagar är bara så jäkla rolig att jobba på. Som igår. Roliga kunder, roliga frågor och rolig rådgivning. Han med några recept oxå. Vips så var dagen över.
Åkte in till stan å hälsade på Therese på jobbet så gick vi å åt lunch. Kul att hinna träffas. Stackarn är döstressad, hon ska flytta 2 dgr innan jul!! Kul att hinna ses lite iaf, trots hennes tuffa schema just nu.
Han med en sväng på stan oxå. Har ju en syster som envisas med att fylla år mindre än en vecka innan jul, varenda år dessutom. Lägligt? Njae! Hur som helst så är man väl tvungen att köpa present till henne;)

När jag kom hem från stan var jag helt försötrd. Huvudvärk och jag var tvungen att sova ett par timmar. Hade även glömt bort att de skulle slå av varmvattnet OCH värmen hela dagen så jag höll på att DÖ av sköldchocken jag fick. Kände mig sjuk och ynklig=( Hur som helst så vaknade jag till och for min kos till LillaC mot kvällen. Käkade och kollade på DH tillsammans. Pratade väldigt mycket igår. Om mycket, vilket kändes väldigt skönt. Kom fram till att vi alla kan drabbas av personliga kriser vilket är väldigt läskigt. Usch! Men man lär sig MYCKET av sina misstag och konstigheter. Tack för pratstunden darlig!!

Fick somna med min igår med. Det är helt underbart att få somna tillsammans och minst lika härligt att få vakna vid varandras sida. Känslan kan inte beskrivas..:) Känner en varm känsla och längtan hela dagarna när vi är ifrån varandra och jag tänker på honom varenda minut. Det är lika underbart varje gång vi ses, även fast det är i princip varje dag. Jag känner mig harmonisk tillsammans med honom. Jag vågar och vill, och det känns hur bra som helst! <3


Min syster är störd.

Här om dagen hände det en sak på mitt jobb. Det var både, äckligt, pinsamt, otrevlig och jävligt, jävligt roligt! Hade jag inte haft tystnadsplik så hade jag åkt direkt hem å berättat om händelsen som SJÄLVKLART drabbade mig. Folk tittade förstående på mig och garvade hejdlöst. Det gjorde jag oxå, efteråt. Det handlade om löständer, det kan jag berätta.

Min syster vet att jag var med om en traumatisk upplevelse på jobbet, pch hon vet att det handlade om löständer. Hon tycker att hon var enormt rolig när hon igår skickade detta vackra mms till mig:




God jul önskar din snälla, snälla storasyster.

Önskar jag kunde berätta vad som hände, men icke! Jag skrattade ihjäl mig av det och det gjorde även min kära syster när hon kom på denna genialiska idé=)

Knäpp, eller vad?



Linköping!

Så, nu har helgen susat förbi i en väldans fart. Var ju som jag nämnt ner till Liköping. Hade lite reunion tillsammans med mina people från gymnasiet. Hur kul som helst hade vi. Verkligen roligt att träffa alla igen. Senast var på Valborg då vil alla var i Uppsala.

Trippen började med att jag mötte upp stackars förkylda Andrea på centralen. Så glad att hon följde med, trots sin dumma förkylning samt kommande tentor. Vi åkte iväg å mötte upp LillaC på Avis där bilen väntade. Hade lite roadtrip ett par timmar, vilket var alldeles utmärkt då vi han surra massor samt lämna lite resumé på vad som hänt sen sist. Hade en rolig stund tillsammans i bilen. Andrea vilade lite i baksätet ett tag men jag hade LillaC som sällskap i framsätet som var ett utmärkt sällskap OCH en perfekt Dj;)
Väl framme så var alla på plats. Så himla kul att få träffa alla killarna igen!!! Kramkalaset var i full gång, sen kom vi även igång med festandet. Jag å mina tjejer fick åka till Eriks lght å installera oss lite. Han var så snäll å lånade ut sin lägenhet till oss:) Efter lite piffning hemma hos Erik så gick vi iväg till Edvin å Malin för att fortsätta kalasandet. Sen rullade det bara på.. Vi hade alla fått tag i fula overallaller och killarna hade även utsmyckat sig lite med glitter. Haha, behöver jag säga att vi alla var skitsnygga;) Vi fortsatte efter några timmar till Kravallen och hade en jätterolig kväll där. Är så glad att vi kan ses sådär allihopa ibland, det är värt mycket!






Är jättenöjd med helgen och vi hade verkligen roligt. Vi fick påfyllning i bilen tillbaka till Sthlm eftersoms Viktor och PO oxå skulle men hem. Var oxå en liten rolig riadtrip:) Kom hem vid fyra på sönagen då det bara var bums att lägga sig å vila lite. Sen dök mig kära upp och han bjöd ut mig på Grekisk restaurang, mmmm!! Kunde helgen ha blivit så mycket bätre ?








Brownie

image253




Ännu en vecka har gått..

.. och vad har då varit höjdpunkterna denna vecka?

På tisdagen slutade jag kl fem å åkte direkt hem till LillaC. Fick gooood mat. Biffar med fetaost i, potatismos och sallad.. Mmmm! Jättegott verkligen. Sen gick vi ut på en liten prommis. Traskade runt på Söder, en av mina favvosysslor. Jag måste erkänna att jag inte saknar att bo där så mycket. Men det är en av de bästa platser som finns att vara på. Nu bodde inte jag på den bästa sidan av Söder, Carro fick smultronstället;) Men jag älskar Söder, det är bara att konstatera. Hjälpte LillaC lite i tvättis efter vår prommis, sen drack vi glögg å Kollade på DH. Mysig kväll!!

På Onsagden fick jag en härlig sovis, började inte förrän kvart i två. Lyx! PÅ kvällen var det knytis på Jobbet vilket var jättekul. Alla var inte med men vi var väl en 9 st tror jag. Julskinka, köttbullar, sill, potatis, julöl, ost, kex å vin. Haha, gud vad man håller på hela tiden. Är man livsnjutare eller?? =) Ewa, min egenvårdskollega förvann helt plötsligt och in kom en tomte (!). Haha, hon är knäpp. Men knäpp på ett roligt sätt. Julklappar delades ut och det kändes som att jag var på julfest som man var när man var liten och tomten kom dit. Haha!




På torsdagen bjussades det på mat hemma hos sis. haha, jag bara åker runt och äter middag överallt hela tiden. Man har det rätt bra=) Fick god fiskgryta och sen blev det äpple- och kanelmuffins lite senare på kvällen=) Ännu en mysig kväll med mysigt sällskap:)
Samma sak på fredagen. Mamma is in town!! =) Hem till Carro efter jobbet igen. De hade shoppat lite på dagen och haft det gott. Lax i ugnen, bulgur och sallad.. Mmmm!! Mysigt att vara med mamma å sis en hel kvall. Kollade på idolfinalen och åt Polly fö rfulla muggar.

Helt sjukt vilket bra liv man har. Det är verkligen så=)

Nu är det dax att hoppa in i duschen å sen käka frulle. Jag å mina ladies Carro å Andrea ska roadtrippa ner till Linköping för en reunionfest tillsammans med gänget från Gymnasiet. Vi å Grabbarna, ska bli så så så kuuuuuuuuul!!!

Hej mä er!




1a advent

Första advent.. En av mina favvoperioder på året. När man har orkat ta sig igenom hemska, vidriga November så kommer belöningen -advent! Men vad hände i år? Jo, det SPÖREGNADE! Det gör mig arg=(

Ja, ja, dagen börjades med att jag tvingade i F en Resorb som lite rehab efter gårdagen. Sen låste jag in honom och åkte in till Söder för att möta upp sis. Frukostbuffé på Café String. REKOMENDERAS!!! Vi åt hur mycket som helst. Var väldigt mysigt måste jag säga. Gång på gång så slår det mig att hon faktiskt bor här.. Min syster å jag i Sthlm!!! =) Det gör mig glad och varm i själen, önskar bara att hon kunde fortsätta bo här så länge jag tänker göra det.. Men, men jag är glad att hon är här nu. Vi åt en lång, mysig frukost där. Sen knallade vi runt lite på söder och hade det gott. TIttade lite i affärer innan hon skulle jobba.

Åkte hem och nervosoteten slog mig.. Vaför? Jo, det var dax för the big step att träffa F´s päron...=) Det gick iaf jättebra!!! Det var riktigt kul när vi väl var där och det dröjde inte länge förrän nervositeten släppte. Det bjöds på adventsfika i MÄNGDER! Goda saffransbullar, pepparkakor, saffranskorpor, glögg, kaffe och ännu lite mera bullar:) Mmm! Blev kvar på middag oxå å jag kände mig riktigt nöjd. Det här känns BRA! I både kropp och själ!

Somnade väldigt gott den natten. Väldigt nöjd. Nöjd över helgen som blev så lyckad. Varenda sekund var bra. Nöjd över livet i allmänt, nöjd över advent trots att det regnade..

Veckan efter Sundsvall

Ja då fortsätter vi då... Veckorna går fasligt snabbt nu. Så gjorde oxå veckan efter jag var hemma i Sundsvall.

På Måndagen jobbade jag bara kortdag. Skyltning kl 7 på morgonen, men då fick jag ju gå hem kl tre oxå=) Sen racade jag hem och vilade lite.. På kvällen var det dax för Julbord på Långholmen med jobbet. Och VILKET Julbord!!! Det fanns verkligen hur mycket som helst på det bordet. Det bästa av allt var nog laxen tror jag.. det fanns 4 olika laxar och jag levde som i en dröm;) Vi åt och åt och åt.. Tänk att man aldrig lär sig, man pular i sig på tok för mycket mat än vad man orkar. Nästan så att man mår illa. Men gott var det iaf. För att inte tala om choklad-desertbordet;) Det var iaf väldigt trevligt den kvällen, och som vanligt så är det alltid kul (och nyttigt) att göra saker tillsammans utanför jobbet!

Veckan rullade på snabbt och snart var det helg igen!

På fredagen hade jag ÄNTLIGEN klipptid! Det är verkligen lyx. Jag känner mig så omhändertagen när jag är hos frissan. Speciellt när man får håret tvättat medan man sitter i en massagestol:D Nu är jag iaf brunett igen och det känns väldigt bra.
Efter frisörbesöket åkte jag hem till Therese. Där bjöds det på goooood mat och lite vin. Vi hade verkligen skitkul. SÅ roligt när man är med henne. Ibland går det jättelång tid mellan gångerna man ses, men ibland bara några dagar. Men det spelar ingen roll för vi har alltid lika mycket att prata om och har alltid lika kul. Glad att vi blev vänner!

På Lördagen var det full rulle. Tog lite sovis, sen skjutsade Fredde hem mig till LillaC. Sen var vi runt lite på Söder. Shoppade lite, kollade lite och självklart slutade det med att vi fick stressa iaf. Varför blir det alltid så? Hur mycket tid man än har så slutar det med stress. Nåväl. Sprang på systemet å köpte glögg sen hem till henne igen. Grejade lite där innan Fredde, M och V kom då vi bjussade på adventsfika=) Glögg, lussebullar och pepparkakor. Alltså de där grabbarna har haft sån tur som har fått Carro till sitt jobb. Hon rycker verkligen upp dem. Å det roliga är att de verkligen hakar på alla hennes idéer. =) Nu väntas det julklappsbyte och glöggmys på deras jobb. Som att de hade gjort så före hennes tid?! Nej! De kan skratta sig lyckliga!
Hur som helst så efter adventsmyset var det dax hör hockey på Hovet. Djurgårn-Timrå!!! Och vilka vann? Joo TIMRÅ!!! Haha, tror ni jag å Carro var nöjda efter det?? Det var verkligen skitkul och vi var bra malliga efter det=)
Hem till Carro efter hockeyn (tur att vi hade vår privatchaffis M;)), svirade om, piffade till oss och drack lite vin. Grabbarna fick hålla till i köket en stund medan jag å Carro bredde ut oss och våra grejer i vardagsrummet och inne på toaletten. Ska det piffas så ska det;) Till sist blev vi iaf klara och vi hade gemensam föris. Sen gick privattaxin till Sveav. där vi var på 26årskalas. Intensiv dag men det var verkligen jättekul allting, hela dagen!!
Jag är NÖJD=)

Nu skriver jag inget mer, då orkar ni inte läsa:p


lite update!

Åter igen så har jag varit usel på att blogga ett tag. Men så äre ibland. Vissa stunder kan man blogga om precis allt å ingenting. Nästa står det helt stilla. det går bara inte. Så nu kommer en liten update.

Helgen hemma i Sundsvall blev verkligen superlyckad!! LillaC lyckades få en biljett till Moneybrothers spelning trots att det varit utsålt ett bra tag. Tjohohoho=) Föris hemma hos Veronica, med middag, vin och drinkar. Blev verkligen full rulle å vi hade så kul. Väl på plats på stadshuset mötte vi upp syrran, Fille, Martin och deras gäng. Har tagit massor av bilder, men jag tar mig friheten att stjäla detta fina kollage som
LillaC så fint har satt ihop, och den sammarfattar fredagen på ett utmärkt sätt.
Hoppas det är OK baby, annars tar jag bort det ;) Moahahah!

image232

Moneybrother var sååå himla bra. Han blir bara bättre å bättre för varje år och varje skiva. Men nog har hans första platta "Bloodpanic" en speciell plats i mitt hjärta allt;) Han är grym helt enkelt. Och het:D Kvällen var perfekt. Förfesten, spelningen, utgången, jaa allt! Somnade som en stock hemma hos papps efter ett besök på Max med Veronican. Vaknade med en LillaC bredvid mig. Av någon anledning var hon betydligt mycket tröttare och segare än vad jag var när vi vaknade;)

På lördagen var det dax... Det årliga pepparkaksbaket hemma hos farmor tillsammans med Sis och kusinerna. ÄNTLIGEN fick jag oxå vara med. Förra året var det fullt upp med skola och jobb så jag kunde inte vara med=( Vi hade en jätterolig dag, precis som vanlig. Och som det alltid är, så blir vi bara mer och mer vrickade för varje gång vi ses. Stackars lilla farmor, hon måste bli så trött av att ha oss där. Pepparkaksbyn blev fulare än någonsinn. Fattar inte, vi har hållt på i över 20 år med detta (okej, inte jag då, jag var för liten när de började..) och husen blir bara värre och värre med åren:p





På kvällen blev det fest hemma hos Mia och hennes Fredde. KUUUL! Galet och sjukt med mycket skratt=) Släkten är värst, så är det bara..






Hade en kanonhelg hemma och jag är verkligen nöjd!! På söndagen promenixade jag och kusin Martin upp till mormor i världens snöväder. Men jag tror vi båda behövde den prommisen efter en hård helg=)
LillaC anlände hem till mig å papps, sen kom min F och hämtade upp oss och färden mot Sthlm tog fart..!

Hinner inte uppdatera mera just nu. Måste hoppa in i duschen och sen köpa potatis. VI har knytis på jobbet ikväll och jag och Katarina ska ta med oss julskinka och pärer=)

På återseende! =)