Hysteriska veckan.

Har varit en hysterisk vecka. Måndagen såg ut som så, jobb mellan 7-19. Inventering stog på schemat och vi måste vara klara med det innan sista november:S Efter ett bar timmars inventering återstod en hysterisk dag. Väldigt kort om folk samt många, många kunder. Stod mycket på receptsidan och det rullar verkligen bra=) Dagen bara kutade iväg. Fattar inte hur 12h bara kan försvinna sådär. Vips så var dagen slut. Ibland kan en 8h arbetsdag kännas som betydligt längre än vad den här dagen gjorde=) Åkte direk hem till LillaC å åt mat. Myskväll med skvaller å mys. Slappning på hög nivå vilket var mycket uppskattat.

Tisdagen såg ungefär likadan ut. Men då hade jag sovmorgon till kl 8;) Jobbade till 19 igen men vad betydligt mycket tröttare än på måndagen. Träffade upp F å vi gick å käkade. Sen åkte vi hem å hämtade Singan, sen vidare till Finnbodavarv. Pratade lite med sis å umgicks ett tag. Klockan blev betydligt mycket mera än vad det var tänkt och jag var trött, trött, trött.. Sov som en stock den natten, var helt slut.

NU är jag ledig. LEDIG!!! 4 hela dagar och det känns fantastiskt skönt. Nu har jag 3 normala veckor framför mig. Normala arbetstider och inte en enda helgs arbete på 3 veckor. Lycky me=)
Klockan är nu två och jag har inte ens klätt på mig. Sitter i morgonrocken och bara myyyyser. Vet ni varför? Jo, jag är LEDIG=) Åt en regäl frulle med ägg å allt, sen har jag gjort.. ingenting! SÅ skönt! Nu väntar en prommis.

Have a nice day!

Privat.

Förra inlägget var en liten uppdatering på jobbfronten, nu över till den privata delen.

Man tycker att jag kanske inte borde gjort så mycket på fritiden eftersom det har varit mycket jobb de senaste veckorna. Men enligt mig så är det faktiskt jätteviktigt att göra saker under just sånna perioder. För att orka med allting så måste man få leva lite och göra roliga saker!!! Så de så! När man är ledig mycket så är det enligt mig mera okej att slappa och göra ingenting!

Säljutbildningen förra onsdagen och torsdagen var kul. Elin var på samma så vi fick chans att spendera två dagar tillsammans=) På Onsdagen åkte vi hem till henne efteråt. Käkade  tillsammans å glodde lite på tv å bara umgicks, hur mysig som helst! Har saknat henne och vi hade hur mycket som helst att prata om, som vanligt!

SÅ jobb hela förra helgen, samt mycket nöje. Efter jobbet i fredags åkte jag till LillaC. Julia var på besök och vi hade en myskväll tillsammans:) Slappade lite innan vi ringde å beställde mat. Hämtade smarrig mat å käkade den hemma hos C.Drack vin å surra, surra, surra, så som bara vi tjejer kan. Draack årets första glögg oxå, hihi Hade en supermysig kväll tillsammans. Blev inte en jättesen kväll för min del. Vände hemåt runt tolvtiden för att få sova lite.

Egentligen hade jag tänkt spendera lördagkvällen i min ensamhet framför tvn tillsammans med Singan. MEN, på väg till jobbet i Lördags så dök ett sms upp från Petra=) Mina planer ändrades på en gång och efter jobbet var det bara att åka hem å piffa=) Mötte upp hela Gripen-gänget på Village på Norrmalms torg vid sextiden. Där var stämningen på topp å de flesta hade redan fått i sig ett å annat vinglas. Möttes av ett jubel när jag kom in å där satt mina försa appokollegor:D Så himla kul att få träffa dem. speciellt Petra. Var verkligen kul att träffa henne och hon strålade som en sol. Hon ser ut att må bra vilken gör mig jätteglad. Iaf så bjöds det på skumpa, vin och lyxig desert. Damerna samt den yngre generationen korsförhörde mig och bjöd på alla möjliga trevliga drycker. Efter nån timme bar det iväg till Chinateatern. Orup å Lenas show var verkligen toppen. Har inte varit något speciellt stort fan till dem, men det var verkligen en skitbra show!!! De kan verkligen sin sak och det blev ett jäkla drag. Hur kul som helst å vi höll alla på att dansa oss ur stolarna=) Tiden gick och efter showen blev det stort kramkalas.

Jag drog vidare mot Sveavägen för att umgås med LillaC, F och deras jobbisar från diverse kontor. Jag säger bara det, LillaC har verkligen hittat ett skönt gäng!!! Så glad att hon hamnat där, för det strålar om henne och hon trivs verkligen. Tillsammans med henne å hennes nya familj hade vi en skitrolig kväll. Shaka loss å surra, skratt och hysteri. Verkligen en kuuuul kväll!!! Den slutade dock på ett lite underligt vis då vi alla insåg att vi var INLÅSTA! Haha, vi kom inte ut=) Men det löste sig och till sist fick man åka hem å sussa å ladda för ännu en arbetsdag.

Mitt liv är fantastiskt. Behöver jag ens påpeka det?

i utvecklingens tecken..

Nu ska jag inte babbla SÅ mycket om jobbet. Bara lite.. Jobbet är nämligen en av de stora anledningarna till att jag inte har skrivit på länge. 8 dagar i rad, varav 23 timmar på bara två dagar. Jag är flitig:D Har vart på massa utbildnigar. Förra måndagen var det egenvårdsmöte på HK för egenvårdsavsvariga i Sthlm Syd. Lärorikt å intressant. Även det var mycket fokuserat på kommande konkurrans. Sedan säljutbildning hela onsdag och torsdag. Jättegivande dagar!! En otroligt duktig tjej från apoteksakademin som höll i det. Jag blev så pushad av de där dagarna och jag har fått med mig jättemånga nyttiga saker som jag känner att jag redan har börjat jobba med=) KUL! Sedan en massa dagars jobbande på appo. Hetsiga dagar och många sjuka, både personal och kunder. Jobba, jobba, jobba.. Har hoppat som en jojjo mellan receptkanalen och golvet. Shit vad roligt det är!!! =) Gårdagen spenderade jag i en flott våning på Strandvägen. Ytterligare en heldag tillsammans med andra Egenvårdsansvariga och ännu mera bra saker gick vi igenom. Man får inte bara mycket kunskap av dessa dagar. Man träffar så otroligt mycket nytt folk. SÅ himla kul och det är roligt att träffa människor som (nästan) är lika störda som jag vad det gäller jobb. =) Fick lunch på Dramaten restaurangen. De skämmer bort oss!!!

Så, NU tänker jag inte skriva mera jobb, har en tendens att överdosera vad det gäller att skriva om mitt yrke;)

Gripen

Imorse på väg till jobbet så fick jag ett mess. Det var från min ex-kollega Petra, som jobbar på mitt första Apotek i Sundsvall. VI har lite kontakt. Smsar och mailar en del till varandra. Men den här gången fick jag ett extra roligt mess. Hon skrev att hela apoteket var på väg ner till S-holm. De skulle på "Orup och Lena"ikväll, hade en biljett över å undrade om jag ville följa med:) Blir man inte glad? Det är 2 år sen jag slutade jobba där, å de vill ha med mig:D:D:D:D Blev så glad och det ska verkligen bli kul att träffa alla igen.. Ja de flesta av dem iaf:p SItter å laddar upp med ett glas vitt nu innan jag ska åka iväg. Tjoho=)

Var är Singan?


image229


Hahah, nu har jag ont i magen. Har gapskrattat till och från i 3h nu. Det började med att jag skulle städa. Singan HATAR dammsugaren och är verkligen livrädd för den. Så när jag tog fram den å började dammsuga så sprang hon inte helt oväntat in i köket. Jag tänkte inte mera på det, men efter kanske en halvtimma hörde jag ett  bebispip i köket. Jag ropade å ropade men såg ingen SIgne. Det lät som hon satt bakom kylen, men där kan hon ju inte hamna. Nej då, hon var innanför ett sorts galler som är ovanför kylen, ovanför micron. Jag höll på att dö. Världens räddaste katt å världens taskigaste morster. Jag höll på att skratta ihjäl mig:D Hon hade tydligen hoppat upp på bänken, på kylen, på micron och upp MELLAN väggen och skåpet. Å DÄR hamnade hon. Haha. är man rädd så är man;) Jag monterade bort gallret å tänkte att hon kommer ju säkert ner snart. Jag diskade, lagade mat, städade badrummet och tvättade under tiden hon låg där. Hon vågade inte hoppa. Inte fattade hon att hon kunde ta samma väg ner igen heller. Det slutade med att jag stog på en stol framför kylen, men en kudde som lilla mesen fick kliva ut på. 3 timmar satt fröken där!! Hahaha



image230

Ni ser gallret ovanför skåpet där.. DÄR låg hon. Hahah!







My baby and I

image227


Jag är nu moster på heltid=) Lilla Signe-Josefine har anlänt och ikväll myser vi och tittar på Greyan hon å jag. Det är så mysigt att ha en kisse igen, trist att det bara är över en vecka=( Men vi får se, jag kanske behåller henne;) Hon är världens sötaste. Trodde hon skulle vara fånig och gömma sig i två dygn innan hon kände sig hemma här, men icke! Hon nosade runt lite, sen så var hon bara jättego. Men hon känner ju mig, lilltjejen=) Nu ska hon få en ostkrok:)




This week so far..

Efter mötet i Söndags kom F å hämtade mig. Jag har en liten privatchaffis;) Det blev en uppståndelse runt fikaborden när de hörde att han skulle hämta mig. Eftersom jag har 17 olika extramammor på mitt jobb så är de enormt nyfikna. De sa att han skulle komma IN och hämta mig så de fick titta på honom, haha!! Det är väl inget dagis han ska hämta mig på heller:P Han slapp iaf hämta mig inomhus, jag besparar honom den upplevelsen. 60 apotekstanter som vill titta på honom, guuud vilken bekväm situation :D

Vi åkte iaf å åt lite mat i Kungshallarna. Sen gick vi å köpte biobiljetter och gick hem till honom ett tag. Vi har kommit ifrån det hör med dejtandet, det är mest bara TVn som gäller och till det hör att man somnar i soffan. Så vi var på dejt=) Såg "Solstorm" med Persbrandt och Scorupco. Väldigt speciell film och den var äcklig på måga sätt och vis. Det var lite Livets ord-känsla över det hela. Såhär lite efteråt så tycker jag att den var riktigt bra, men jag hade nog förväntat mig en lite annan typ av film så den första reaktionen var lite märklig.
 
På måndagen spenderade jag de tre första arbetstimmarna på HK. Egenvårdsanvarigutbildning. Den var oxå väldigt fokuserad på framtiden och kommande konkurrans på marknaden. Det var en bra kurs och jag kände mig peppad efteråt=) Åkte på jobbet och käkade lite lunch innan jag började jobba. Hoppade in på receptsidan ett par timmar då det var dåligt med personal och många kunder. Nu mera känns det bara kul att hoppa in där. Har fått gjort det ganska många gånger på slutet och jag känner mig mer och mer bekväm i det hela. Nervositeten har släppt och jag har hittat ett litet flyt i det. Roligt!

Somnade direkt efter jobbet, åt middag, hamnade i soffan å såg film, somnade under filmen, vaknade vid tio och skrattade över vilken rolig person man är, somnade om och vaknade kvart över tolv. Gick och la mig å sov på riktigt. Vaknade vid elva på förmiddagen. Jag säger då det, den här årstiden är INTE peppande. Trött, trött, trött..

Ska göra ett ryck nu å hoppa in i duschen. Ska åka till Sis å vinka hejdå. Den lilla fisen åker till SPANIEN i natt.. Något avis man är då.. Men hon är värd det, DE är värda det!!! Det bästa av allt är att Singan ska bo hos mig under den här tiden. Ska bli såå mysigt! Om hon inte gömmer sig undet överkastet hela veckan vill säga..

Adios!

Omregleringen

Hela Söndagen (min LEDIGA söndag!), mellan 9-17 spenderade jag på Huddinge folketshus tillsammans med mitt apotek och två andra apotek. Styrkortsmöte och medarbetardialog... För att ta det på Svenska så pratade vi framtidsmål och framtid i övrigt. Framtidsmål för 2008 och jag känner kämparglöden inom mig. Whiiii, nu jobbar vi på!!

Framtiden i övrigt då.. Vad sjutton kommer att hända?? Jaa, ingen vet. 1 Januari 2009 så släpps monopolet och troligtvis så kommer hälften av alla medarbetare inte längre vara kvar inom Aptoteket AB. Vad kommer man få för val? Vad kommer man få för alternativ?? Tydligen kommer ingen få kicken, utan olika alternativ och lösningar ska finnas. Ni kan ju bara tänka er vilka debatter och diskussioner det blev när ca 60st apoteksdamer skulle diskutera.. Självklart är de flesta rejält nervösa inför detta och det är helt förståeligt. Att ha en tjänst inom Apoteket AB idag är något av det tryggaste man kan ha. Och DET kommer troligtvis förändras.


image226

Men jag undrar en sak. Måste man vara BITTER för det?!! Herregud, i dagens samhälle så är människor redan på tok för bittra. Varför inte bara försöka ta saker som de kommer. Kan man inte försöka se det som en stooooor förändrig med hur många nya möjligheter som helst?? Jag vet att jag är ung och har livet och kariären framför mig. Det är lättare för mig att ta den lugnt inflr detta än vad en 60 åring har. Men jag är oxå en positiv person och har svårt att gräva ner mig för saker och ting. Det ordnar sig! Man kan inte påverka någonting som helst genom att vara bitter. Vad löser det? Jag har en bra känsla inför det här. Jag ska under 2008 fortsätta att jobba på och göra mitt bästa. Jag ska fortsätta att klättra uppåt och visa vad jag går för. Sen får jag se vad som händer.
Blir allting inom apoteket bara skit (vilket jag har väldigt svårt att tro..) då kommer jag satsa på någonting annat. Det betyder att jag kanske kommer börja plugga igen. Det kommer jag säkert göra ändå någon gång, men det kanske bara blir lite tidigare än vad jag har tänkt. Herre gud, det finns såååå många möjligheter! Framtiden står med öppna armar mot mig. Jag kanske är sjuuuukt egoistisk när det gäller det här. Jag har redan kommit långt inom min kariär och det går bra. Men jag VÄGRAR låta bittra människor ändra min syn på allt det här. Kan de inte försöka ta lite positivitet från oss glada och nyfikna själar??
Jag fick under de här 8 timmarna ett antal pikar och kommentarer när jag sa mina åsikter och visade min positivitet. Men det skiter jag i. Min framtid ser ljus ut och det känns bra. Jag har lika liten aning om vad som händer som alla andra, det kan skita sig totalt men så är det väl med allt här i livet?

SMILE!

Oh happy day!

I Lördags hade vi en heldag, Jag LillaC och Sis. Så härligt att bara vara. Blev en sovis fram till elva då jag hade fått två sms av sis som verkade hysteristk sällskapssjuk;) Klev upp å drack en resorb till frukost. Lite lagomt skakis i kroppen efter gårdagen, men jag mådde inte dåligt. Duschade och gjorde mig i ordning å drog in till Söder. Strosade lite innan jag gick å mötte upp LillaC. Därefter mötte vi upp C. LillaC var på shoppinghumör å jag å sis följde snällt med=) Så mysigt att bara strosa runt och ha det gott! Gick på Cozy och åt en hälsotallrik. Där satt vi i ett par timmar och bara surrade. Så himla värdefullt med de här dagarna. Inga tider att passa, inga måsten utan man bara är.

Jag å sis åkte hem till mig och slappade lite ett tag. Började laga lite mat å sen dök även den tredje av oss upp. Jag å Carrosarna åt god mat, drack lite vin och åter igen pratade vi en massa. Verkligen mysigt!!! Blev mycket tjejsnack där, sånt är verkligen viktigt. Man måste få ventilera sig om saker, hur stora eller små de än verkar vara. Roliga, saker men oxå midre gnagande saker. Senare på kvällen (efter tjejsnacket..;)) dök även F upp å gjorde oss sällskap=) Blev en lugn och väldigt mysig kväll. Stackars LillaC fick ta sig en lite tupplur på soffan så hon hade världens huvudvärk som hållt i sig hela dagen:( Men vi hade det mysigt och jag är så glad att vi hade den här dagen tillsammans! Mina stjärnor å jag!

Tack tjejor för den här dagen, så glad att jag har er!!!




*smack*

Glada apotekstanter=)

Helgen var en bra helg=) På fredagen efter jobbet så var det full rulle. Gjorde i ordnig mig på jobbet, racede iväg till Haninge, köpte vin och sen kom skjutsen. Iväg till Västerhaninge till the big boss. 26 st olika apoteksprofiler var på plats och det blev ett jäkla ös. Kände inte fler än 6-7 st  men gud vad roligt det var. Apotekstanter mellan 18-56 år kan bli en riktigt lyckad kombination. Positioner mellan kassapersonal till Apotekschefer och AOC`s. Vem sa något om att apotekstanter var tråkiga? Bål, mat, vin, dans och drinkar förgylde min kväll/natt och det var verkligen kul. Roligt med en hemmafest oxå, inte ofta man är på sånna. Ett hus med ett enskilt rum för en bar oxå dessutom.

Kvällen gick mot sitt slut och de flesta åkte hem vid 1-2.. Inte jag och inte Angelica. Hon, jag och Ann (chefen) satt kvar i baren och surrade till fyratiden.. Prata, prata och prata.. Jag inser mer och mer vilken tur jag har haft inom jobbfronten. Vilken fullträff det blev med praktiken och vilken TUR att jag har hamnat där jag är med den chef jag har. Och att de faktiskt finns i mitt privata liv och inte "bara" i arbetslivet. Det känns tryggt för mig



Det har varit riktigt roligt att träffa Angelica igen. Både i veckan när vi jobbade tillsammans och nu på festen. Jag känner nu när jag har träffat henne igen att jag faktistk har saknat henne. Inte bara som handledare, utan även som person. Vi umgicks inte jättemycket under min praktik. Vi var ut några gånger tillsammans och hade skitkul, men jag var ändå där i 15 veckor och vi lärde känna varandra rätt bra. Vi kom fram till att vi nu ska ta tag i saken och ses å hitta på saker oftare. Hon bad mig även att sluta se henne som min handledare, utan isället som en medarbetare och vän. Det är ju faktiskt så. Vi har samma yrkesroll nu, även om jag har låååååångt kvar att gå innan jag är i samma kompetensnivå som henne. Men hon har nog rätt. Jag kan inte fortsätta se henne som en "lärare".

Vi tog en taxi hem tillsammans vilket passade bra eftersom hon skulle till Fridhemsplan som är ett stenkast hemifrån mig. Trött men glad efter att ha druckit min sista Gino tonic vid tretiden (Som jag i vanliga fall hatar!!?!) somnade jag på nolltid.

syrran å choklad

Ikväll skulle jag ha åkt till syrran efter jobbet. Vi skulle umgås så som bara vi kan. Bara hon å ja. Till saken hör att vi inte har umgått riktigt med varandra sen INNAN hon åkte till Sundsvall senast å det var 3 veckor sen. Jag SAKNAR min syster!!!
Men då kom det jobb i vägen, det bara högg till i mig när jag hörde medelandet. Jag må vara töntig men guuuud vad jag saknar henne. Det är jättebra att hon får jobba extra och jag förstår henne verkligen att hon tog på sig det. Men om jag ska vara lite egoistisk så är det inte bra:( Istället ligger jag här i soffan å slappar, äter choklad sen gårdagen och bloggar. Jag har det rätt bra ändå, trots att jag saknar min syster!

image216







En kick för självförtroendet.

I morse när jag vaknade kände jag mig utvilad!! Helt otroligt;) Har jobbat på ett annat apotek tillsammans med massa andra inlånade personer då de i ordinarie personalstyrkan hade nåt slags möte.
När jag kom dit så upptäckte jag till min enorma gjädje att jag skulle jobba tillsammans med min gamla handledare från praktiken!!! Angelica=) Det var huuuur kul som helst att jobba tillsammans med henne igen. Hon är en förebild för mig, lite av en idol. Människan är hur duktig som helst inom allt som ingår i våra yrkesrollen. Hon är så himla duktig på rådgivningen, det är verkligen imponerande. Och för att inte tala om exponering och skyltning. Människan är grym!
 Hur som helst så har dagen gått jättesnabbt, och jädrar vad roligt det har varit. Egenvården där är hur fin som helst. Stor och luftig med den nya inredningen. Kundekretsen är verkligen annorlunda mot för den jag möter i min vardag. Det var lite mera likt globens kunder fast mycket mera.. Näst intill perfekt! Apoteks-lill-hjärtat mitt insåg att jag saknar det där lite. Jag trivs verkligen på jobbet jag har nu, men det är sååå roligt att få ge råd till andra än pensionärer och småbarnsföräldrar. Jag vet inte hur jag ska förklara, men det är verkligen skillnad på kunder och kunder.
Jag och A har verkligen pratat mycket idag. Om det mesta. Jobbet, skvaller och framtidsdrömmar. Vi pratade mycket praktik och jobb såklart. Det är där mitt självförtroende börja sikta mot stjärnorna. Jag sa till henne att jag var så glad att jag hade tagit tjänsten som jag har nu och inte stog fast vid viket jag först fick. Framförallt för att jag inte hade fått samma möjlighet att utvecklas, och inte heller fått lika mycket ansvar som nu. Då säger hon, min idol, att :

-Jaa men du hade visst fått en speciell roll. kanske inte lika snabbt som nu, men du är så jäkla duktig och det skulle de se ganska snart.

Så stannade hon upp och sa :

-Allvarligt Madde, du ÄR duktig. Fattar du hur kul det är att säga till folk att du var min elev?? Förstår du att man blir stolt över att skryta om det??

Kan ni förstå hur det känns att höra en sån sak från sin främsta förebild inom yrket? =)

Blommor å Choklad=)

Jepp gott folk! I´m still alive. Hektiska dagar må jag säga. 13hs dagen gick bra med tog mycket krafter. Var helt tung i kroppen och trött hela onsdagen (igår). Jag var som en zombie hela dagen. Som tur var slutade jag jobba kl 16=)

Egentligen skulle  jag träffa Elin på kvällen, men det blev inte så. Istället åkte jag hem å sov. Sov, sov och sov.. Skönt! Efter några timmar ringde F å vi kom överens om att han skulle komma hit så kunde vi laga lite mat å bara slappa. När han kom hade han med sig en kasse med mat. Och bakom ryggen hade han en bukett med 10 st röda fina rosor!!! =) Jag blev sååååååå himla glad!!! Så nu står de här på mitt bord å är så fina!
Vi käkade iaf middag och landade sen i soffan. Blev en relativt tidig kväll vilken kändes jätteskönt. TV och ätandes choklad (jaaa, han hade köpt det oxå;)), det var en utmärkt sysselsättning för en trött Madde:)


image215


Berocca å sömn..

..står högt på min prio-lista nu! Nu är det dax för nedvarvning. Regält med frukost och lunch, vitaminer och regelbunden sömn.

Min 13h dag igår gick bra, men gosh vad trött jag var sen! Jag åkte hemifrån 07.20 på morgonen, och dundrade in genom samma dörr igen kl 21.30. 21.45 låg jag i sängen och inte långt senare sov jag som en liten bebis.

Idag jobbar jag bara 8-16 SKÖNT!

Nää, nu måste jag röra på påkarna här!

Have a nice day!

Min dag..

Jag insåg precis att jag har en arbetsdag mellan 8-21 idag.. Såg nu i kalendern att det faktiskt är ikväll vi har Plusklubbkväll mellan 19-21.. Så eften min öppning-stängning-dag så är det bara att le, vara serviceminded och vara jäkligt trevlig mot våra klubbmedlemmar..

Ha en bra dag!!! puss



image214



Min nya..



Sony Ericsson K770i



image213

Är den inte snygg så säg?!! =)

Min nya, fina, lila Sony Ericsson K770i


Me like;)




Veckan som gått.

Måndagen var jag helt knäckt. Så himla trött, var nog helgen som kom efter lite. Så efter en lång arbetsdag så somnade jag i soffan vid åtta-halv nio nångång. Sov där fram till kvart i tolv då F petade på mig och sa att vi kanske skulle lägga oss å sova. Haha, åter igen var jag sådär jätterolig att umgås med. Stupade iaf i säng och toksomnade på en gång.
På Tisdagen var jag som en ny människa!! Pigg å stark;) Sis å kusin kom hit och åt middag på kvällen, kul att träffa Mia OCH sis. Gud, vi har knappt sett skymten av varandra de senaste veckorna.  Hur som helst så åt vi god mat med chokladpudding till efterrätt:D Kollade på DH och slappade. Skönt!

På onsdagen racade jag iväg till Djurgårn direkt efter jobbet. Mötte upp LillaC, F och några av deras jobbisar. Tog nån öl på ett ställe där, sen var vi å såg Sahara Hotnigts. Det var väldigt bra men de hade en oförskämt kort spelning. Men vad säger man, underbart är kort..!  Hur som helst så åkte vi Vidare till Söder och satte oss på Blå dörren å drack lite mera öl. Riktigt kul och min LillaC har verkligen härliga jobbisar!!! Så skönt att veta att hon är bland så härlga människor som jag vet tar hand om henne. De avgudar henne allihopa, så är det bara;) Det var en riktigt bra dag!

På torsdagen var jag ledig och slappade verkligen hela dagen! På kvällen kom äntligen Ita hit. Det var hur längesen som helst vi sågs å nu fick vi äntligen tid för det. Vi käkade middag och snackade skit. Mycket skratt och så himla kul att ses igen. När hon åkte hem så han jag inte så mycket mera än att diska å plocka undan förrän Lovely Andrea kom hit=) Resten kan man läsa om i 2 inlägg nedåt! =)

Guud vilket liv man lever=) Jag älskar mitt jobb och jag har verkligen oförskämt bra människor runt omkring mig. Livet leker verkligen!!! I´m smiiiiiling!

Puss

Förra helgen.

Förra helgen spenderades hemma i Sundsvall. Första gången sen i Juli jag var hemma, DET Är på tok för lång tid mellan gångerna. Men det blir det ändring på nu. Inte lång tid tills nästa hemvisit.

Tåget rullade hemåt på Torsdag kväll. Sov hela vägen till Gävle, sen satt jag å fipplade med min otroligt snygga å bra nya mobil ett tag;) Väl framme kommer papps å hämtar mig på stationen. Älskade papps=) Åker hem till honom å dricker lite kaffe. Jag tycker om de där stunderna vi har tillsammans. När vi inte gör någonting speciellt, vi bara är lixom. Lägesrapporter och surr. Me like!
På fredag morgon var det frulle på City inbokat med Sis och F. Skumt, nu är det helt plötsligt Sundsvall (igen) som vi träffades i fikade i=) Mysigt iaf!! De är så fina och jag kan inte tänka mig något alternativ till att det verkligen ska vara dem=) HUr som helst.. Jag å sis mötte upp Mammsen i stan för lite shopping. Herregud vad staden växer!!! =) Verkligen roligt att se och det blir BRA! Då tempot och befolkningen var lite väl hög (enligt vissa;)) så begav vi oss istället till Birsta City som det så häftigt heter nu. Samma där. SHIT vad bra det blir där. Lite konstig känsla då man knappt känner igen sig varken i stan eller där. Men det är verkligen roligt att det blir av allting. Sundsvall på språng! =)



Hem till pappsen å piffade inför kvällen. Åkte till Veronica och det var et kärt återséende. Lilla vännen min, blir så glad av att vara med henne. =) Var på BK (eller heter det KB?) och åt. Gammla Coppers, ännu en förändring i staden. Var verkligen mysigt! Kul att ses på tu man hand, vi har så mycket att prata om och ta igen när vi ses. Sen bar det iväg hemm till henne igen för destå mera vin. Erika dök upp och vi hade en minst sagt typisk tjejkväll. Guuud så kul det var. VI gick på Oscar och shakade samt drack goda drinkar (onödiga drinkar..) Mat på Max (som vanligt;)) på natten. Jag och Veronica halkade in på Primero på vägen till max och vi buggade loss en aning. Haha! Då deras DJ envisades med att bara spela Barbados och Magnus Karlsson himself så lessnade vi snabbt och fortsatte till Max. En fantastiskt rolig kväll som gör mig glad att tänka tillbaka på!



På lördagen tog pappsen med mig å åt hotellfrulle!!! Mmmmmm! Satt läng och åt mycket. Åter igen en såndär värdefull stund tillsammans=) MIn papps å ja! Vi tog en ride ut till Birsta igen då pappsen behövde stilla sitt musikbehov med en ny platta. Åkte hem till honom en sväng sen träffade jag upp Veronica på stan igen för en bakisfika:D Sallad på Coffehouse -som vanligt haha! Satt länge och surrade och gick en sväng på stan.

Efter ett tag swishade jag iväg HEM! Hem till mamma, till tryggheten och lugnet. HEEEEM! =) Var med mamma å steffe ett tag sen tog jag mig en tupplur på soffan. Såå skönt att vara hemma. Vi åt god jättegod mat och drack lite vin. Sen satt vi bara å hade det gott hela kvällen. Blev en relativt tidig kväll för mig då jag inte hade sovit överdrivet mycket på natten.
Hade lite mammammaddetid på Söndagen. Färgade mammsens hår, blev verkligen bra=) Fina mamma! Hon å jag åkte sen till mormor och fikade och surrade. Tillbaka till papps och vi stack på Big Boy å käkade. Mmmmm!!!

Det blev lyx tillbaka till Sthlm i form av flygplan=) Lyxen fortsatte då min privatchaffis kom å hämtade mig p åflygplatsen;)

Är mycket nöjd över mig visit hemma!! Mysigt och roligt och allt man kan önska sig!

helgen.

Okej, var ska man börja när man har flera veckors bloggande att ta igen??

Tiden flyger iväg.. Vad händer? Jobb i massor. Mys å fest. Oj oj, känns som det har varit mycket fest på slutet. Vin och öl. Vin å öl, vin å öl.. Livsnjutare heter det va?!

Hur som helst, kan börja skriva om nöjen å dylikt.
De senaste två helgerna har varit helt underbara. Jag jobbade nu i helgen, men man hinner med att roa sig för det. Man MÅSTE roa sig för att orka med vardagen, det är min teori. Med att roa sig så menar jag inte att man absolut måste festa, men iaf hitta på saker.

Btw, den här helgen.. I torsdags kväll så kom Andrea hit. VI drack lite te och bara hade det mysigt. SÅ underbart att ha henne här ett tag. På Fredagen tog vi lite sovmorgon för att sen äta frulle tillsammans. Mysigt att inte ha någon tid att passa å man kan bara sitta å äta tillsammans i lugn och ro. Vi tog en promenad in till City. Stockholm är verkligen en vacker stad. Vädret var perfekt!! Vi promenerade efter Norr Mälarstrand. Vackra färger, solen sken och vi hade det verkligen mysigt. Vi gick runt lite på stan å småshoppade lite. Åt lunch, kikade och hade det gott. Slutade med en stor chokladmuffin å kaffe innan vi gick på systemet innan vi åkte hem. Väl hemma så gjorde vi oss i ordning. Piffa lite, tog ett glas vin och mös. Sen åkte vi till LillaC. Jag å Dreus åt Sushi och LillaC höll sig till annan god mat. Vi hade en så himla härlig kväll!! Gick på Södra Bar och shakade hela natten lång=) Träffade andra bekanta där oxå, var riktigt kul. Mina tjejer är de bästa och jag är så himla lycklig som har dem!!!


MIna batterier i kameran dog så det blev inte så mycket kort tagna. LillaC tog destå fler så jag ska flirta lite med henne ikväll så får man nog några fler:)

På lördagen jobbade jag. Lite segt måste jag säga. Trött men absolut inte bakis, tack å lov! När jag slutade var det bara att åka hem å ladda om. Duscha, piffa lite och sen åka till Tezz. Pinglan fyllde 25 och hade kalas. 19 tjejer, massa vin och GOD mat under samma tak, gissa om det var hög nivå på festen?!! Det var samma med min kamera där. Men jag ska flirta vidare och hoppas på fleb bilder. Väl ute så mötte jag upp Sis, Mia och Helena. Där var det full rulle, hade sååå KUL med dem! Kvällen avrundades på Burger King å sen vare tack å gonatt!



Söndag var det jobb igen. Otroligt seg dag och det var tyvärr en av de lugnaste dagarna på jobbet sen jag började där och det gjorde ju inte saken bättre..
Mötte upp F efter jobbet och det blev lyxmiddag på Max. Precis vad jag behövde=) Tog en liten prommis efter det, sen var det fröken Engström som somnade bums i soffan. Han inte ens dricka upp kaffet innan jag somnade, haha! Kul tjej! Låg där å sov i soffan i ett par timmar, sen vaknade jag till lite. Vi tog en liten miniprommis å köpte popcorn. Film å mys hela kvällen, en perfekt avslutning på en underbar helg!

Jag är lyckligt lottad!