UUääääh!

Som jag skrev innan, så är jag i en Beroccaperiod nu när det händer så mycket å jag är trött. Nyss hände nåt äckigt. Jag trodde att jag hade druckit upp mitt glas å ätit upp frukosten. Så jag går å borstar mina tänder. När jag sedan kommer ut ur badrummet så ser att jag har kvar berocca i glaset. Jag har tydlig tandkrämssmak kvar i munnen och DRICKER UPP den iaf. DET var vidrigt!

Poff..

..så var hon borta å jag är inte sisbo längre.. Det borde endast vara skönt att få vara själv i den här röran kanske man kan tycka. Å visst stämmer det, till viss del!! Hoho?? Var är du? Det har gått över förväntan att bo ihop. Jag tror att vi känner varandra så pass väl, att vi till och med kan se på varandra vilken dagsform vi är i, och därefter anpassat oss efter det. Jag kan säga såhär, det har ALDRIG funkat så bra mellan oss, som det gör nu. SÅ känner jag=) Nu är hon inom några timmar på väg hem till Sundsvall för att hämta hit de sista sakerna. Sen bor hon här på riktigt, MOAHAHAHAHA! Jag har en känsla av att vi kommer ses en hel del då också, även fast vi inte bor med varandra.

Är en period nu då allting går liiiiiite en aningens för snabbt. Det känns så inflr flytten. Inte att jag är just stressad, för det går otroligt snabbt att packa när man väl sätter igång. Men just den här veckan jobbar jag vädigt ånga dagar. Varje dag utom igår så börjar jag åtta eller nio å jobbat fram til halvsju tiden. Många timmar blir det. Känner mig trött och hormonig. Minsta motstånd eller bråkiga kund kan sabba min dag. Typ. Jag ser fram emot tills jag är på platsi Kristineberg. Eftre flytten ser schemat jättebra ut. Då ska jag andas ut å ta det lugnt. Tils dess äter jag Berocca:D

Klara, färdiga..

..kör!!

Nu sätter en hård vecka igång. Jobbar långa dagar hela veckan utom tisdag. SÅ det blir mycket jobb samt att nu sätter jag igång inför flytten. Laddar inför en tuff vecka med en bra frukost. NU kör vi!!!

Snart

Snart börjar Beck, då blir det Gunvald Larsson för hela slanten. Jag bara älskar honom. Hans rappa käft som kan komma med de mest grisiga kommentarerna. Han är så manlig på något vis, men samtidigt en riktig mansgris. Så länge jag ser honom på tvn så är jag kär i honom. Men skulle jag ha en karl som är som honom så skulle han åka ut med huvudet före. Uscha!
 Jag måste poppa popcorn, den obligatoriska popcornskålen måste vara med. Carros 200g Schweizernöt ligger på bordet å väntar på henne. Hoppas hon blir glad. På soffan ligger hennes ihopvikta nytvättade kläder och väntar på henne oxå. Hoppas hon blir glad för det med.

Nu ska jag bälja i mig vatten, sen poppa å sen mysa.

ha en bra kväll alla!

image89

Rycket

Jag gjorde det där lila rycket iaf. LILLA rycket. Gick på en LITEN prommis, inte överdrivet lång direkt. Var å handlade lite mat. Åt sparrissoppa å hårdbrödmackor med avocado på. Mm, gott!!

Sen gick jag ner å kollade om det fanns nån tvättid i veckan. Upptäckte att alla 4 tvättmaskiner var lediga så nu har jag tvättat min å Carros tvätt. Sen tänkte jag städa lite här. Eller städa å städa, diska lite å dammsuga. Sen tänkte jag nog köpa lite choklad tills Carro kommr hem. Tror hon behöver det.

Neej, dax för nästa ryck.. Disk å dammsugning. Sen tvättvikning å SEN slappa på riktigt. Å titta på Shrek.

Trodde att Carro skulle strypa mig i morse. Arbetsmänniska som man är så sover man inte så länge på morgonen längre. Trots att jag var på världens partay igår så vaknade jag 8.15 idag, haha! Å social å surrig var jag..
Men det gick bra, inga urklösta ögon eller så.

vi 2

image88

Hittade en bild på Mig å LillaC på Trädgårns hemsida från förra helgen. Vill att hon ska komma hem nu. Skulle behöva en dag med henne känner jag. Bland annat för att bakisäta på Max=)

Miss U hun


lat

Kan någon tvinga ut mig?!! Jag måste masa mig ut nu känner jag. Var på bröllis igår. Verkligen underbart var det!!! Uppdaterar mera om det sen. Orkar inte nu.
Hade tänkt börja packa idag oxå, men jag tror bestämt att jag skjuter fram det ytterligare en dag. Söndag är väl en vilodag eller?!!

Jag längtar efter mina föräldrar:( Väldigt mycket, alla 3. Här om dagen när jag satt i kassan så satt jag å tänkte på dem. Det var då saknaden slog mig. Har tänkt på mammas fina bildans, haha!! Men till helgen kommer iaf mamma å pappa ner å hjälper oss att flytta. Det kommer bli en hektisk helg men det ska verkligen bli skönt att få hit dem. Synd att inte S kan följa med bara:( Men det är inte så långt tills han kommer heller=)

Jag är dödligt sugen på kräftstjärtar(?) idag. Antar att det är saltet jag vill åt. Mmmm, måste köpa nåt gott. Inte sött, men salt. Typ oliver.. Eller fetaost. Eller som sagt, kräftstjärtar. Kan ju inte köpa en fetaost å gnaga på. Det går ju inte. Vi har jordnötter hemma, men det vill jag inte ha:p Ska kolla på Shrek vid fem, då måste jag nog ha nåt att äta på.. Haloumiost är ju inte heller fel.. Men det är ju samma där, kan inte köpa en ost att äta på.

Neej, det här går inte!!

Adios

Maddes egokväll

Nu har jag invigt min egokväll. För första gången på 3 veckor är jag ENSAM en kväll. Underbart!!! Men jag vill verkligen poängtera att jag INTE lider av att bo med sis, tvärt om, jag gillar det faktiskt. Men jag är av den där typen som verkligen behöver min egen tid och jag älskar att vara själv ibland.

Btw, har invigit min egokväll på bästa sätt. Sprang ner på Pandan å köpte Sushi, parkerade mig i soffan, slog på Moneybrothers och Miss Lis nya skivor. Sen NJÖT jag. Underbart!!! Nu ska jag hoppa in i duschen. Eller nää, jag ska ta mig ett bad. HÖJA musiken å faktiskt ta mig en öl :D Sen blir det förberedningspiffning. Bröllis imorrn som jag verkligen ser fram emot. Raka benen, göra ansiktsmask, måla naglar och brun-utan-sola lite.. Lurar på att snylta lite av syrrans:D Min är slut, har bara den där Sun kissed kvar. Den är jättebra men ger inte lika mycket effekt som den andra.

Ska verkligen bli kul imorrn. Först ska jag fortsätta med min egosak. Gå till frissan. Underbart!! Klipp å färg, blir nåt nytt höstigt. Sen tvättar hon håret på mig, ger mig hårbottenmassage, allt medan jag sitter i en massagestol... Ahhh=) Sist jag var där, var en lördag, jag minns att det var den 30e Juni. Hade spenderat kvällen innan med LillaC. Vi var å såg Timbuktu. Skitbra spelning och en bra kväll, men herregud vad dåligt jag mådde. Kommer aldrig ångra att jag följde med LillaC hem å fikade efter det. Vi pratade massor, men framför allt fick hon MIG att prata (efter att ha tigit å stängt in allt under en vecka..). Mycket gråt, många känslor och jag kände mig så oerhört liten. Efter det åkte jag hem. Hade ett otroligt jobbigt möte. Ännu mera känslor och ännu mera tårar. Ett beslut togs och magknipen släppte faktistk lite. Grät å pratde i telefonen resten av natten. Men nu var det inte det jag skulle skriva om, haha! Det jag ville komma fram till var, att sist jag var hos frissan, då var jag verkligen VÄRD den där ompyssilingen=)

Imorrn ja.. Det ska bli så kul!!! Bröllopet kommer även bli som en liten reunion.. Åhh, saknar ATV-tjejerna!!! En del av dem har jag inte träffat efter skolan å det ska bli sååååå kul att få festa loss med dem å bara ha kul. Herregud, kommer gråta ögonen ur mig under vigseln.. Lite smått känslig för sånna saker, så vackert att man inte kan bete sig nästan:)

Den här veckan har det varit många känslor inom mig. Har jobbat mycket och det har verkligen varit en bra arbetsvecka. Men jag har varit såå trött på kvällarna och mitt humör har inte varit det bästa. Många tillbakablickar å många känslor. Tror inte det är förrän nu som jag verkligen börjar tänka tillbaka på allt och verkligen börjat bearbeta allting på riktigt. Jag har bara fokuserat på att komma på fötter fram till nu tror jag. Nu när jag känner mig starkare igen så har jag väl kanske styrkan att ta itu med allt hemska känslor och tankar inom mig. Håller på att tackla dem en efter en å jag kommer bara mer å mer framåt=)

Näää, NU höjer jag volymen å tappar upp ett bad.

Ha en skön kväll=)

En stortå i ögat

Nää.. Tänkte att jag skulle blogga lite igen. Var ett tag sen. Men nej, jag orkar inte.

Har iaf haft en super tjejhelg. Blandat med lite trevligt sällskap på lördagkväll ute. Men i grunden var det en tjejkväll. En bra sådan. Först en föris hemma hos mig. En såndär kväll som bara vi kan ha. Efter det drog vi till Trädgårn å vår vakt jobbade som tur var. Dansade å träffade väldigt trevliga människor. Det passade sig utmärkt sådär helgen före löning. Gratis är gott sägs det ju. Å det stämmer, hua det var för gott. Men kul hade vi!! Jag å LillaC kom hem till mig vid halv fem. Vi somnade i varsinn ände av soffan. Jag vågade inte lägga mig i min egen säng. Där låg det en sis å sov och det är en viss risk att väcka henne när hon sover. Btw, det gick bra att sova skavfötters i soffan. Ända tills jag råkade peta LillaC i ögat med stortån.. FÖRLÅT!!

Söndagen fortsatte i tjejigt spår. Vi tre slappade på här hemma. Gjorde some kind of frullebuffé sen vilade vi lite. Sen gick vi till Fåtöljen å fikade. Satt där i två timmar. Sen sov vi. Sen åt vi. Sen promenad å sen sova igen.

Hörs!

AAAAAAARG!

Idag är jag arg. RIKTIGT arg!! Tror det beror på bristen av sömn i natt!!! Inte ofta som jag är på ett vidrigt humör, men idag är jag det. Å när jag väl är arg så är jag lixom arg på ALLT.

Först å främst så är jag arg på mina jäkla dårar till grannar. På äcklet som kräktes hela natten utanför mig som gjorde att jag äcklades istället för att sova. På människorna som röker på utanför min lght så det luktar sött å vidrigt inne hos mig, på grannarna som skapar blodbad i hissen, på grannarna ( de sk "stureplansprofilerna") som drogar tjejer och tar hem dem å våldtar dem i en lght i mitt hus, på grannarna ovanför som stampar i golvet och ibland håller på att skrika ihjäl sig på varandra för att i nästa sekund skapa fred genom intimt umgänge så att hela huset hör dem. Alla sakerna som jag har nämnt ovan är nog grunden till mitt ilskna humör idag. Sen blev jag mer arg när jag inte fattade att inte bussarna från Södra gick idag, utan jag stog där i en kvart innan jag såg lappen istället. Sen blev jag arg på en sak som LillaC berättade idag, sen blir jag vansinnigt arg på honom (varför jag nu ska vara arg på honom NU??) För faaan Madde, skärp dig nu, inget blir bättre av att vara arg..

Behöver nog bara lite sömn å mat för att bli snäll igen. Å en Liten C!

image87

Flytten.

Faktiskt så börjar jag verkligen se fram emot att flytta. Jag längtar till och med tills dess! Och det säger jag inte bara för att vara snäll men mig själv. Nej, för faktiskt så är det ett jäkla liv här om nätterna. Värst var här om kvällen. Det väsnades precis hela natten. Nån granne hade fest, nån härjade i trapphusen, några tokbråkade utanför fönstret. Folk kan verkligen SKRIKA åt varandra. Herregud vad irriterad jag var, det var tisdag, natten mot onsdag vid fyratiden och folk kunde verkligen inte tänka på att det kanske finns folk som jobbar. Här om natten igen så slogs musiken igång vid tolv. Igår var det oljud och vid 01.20 vaknade jag av att en karl står ute å kräks.. Det var sååå äckligt! Det var inte bara en gång heller utan han höll på ett bra tag, sen satte det igång igen. Jag vet inte, men jag får för mig att mitt nya område inte allt är likadant. Jag längtar!!


image85



Glömde bort å säga att jag såg på Shrek igår innan jag å sis kollade på Linas kvällsbok. Jag kom fram till att Åsnan påminner otroligt mycket om en liten Dvärgschnauzerkille som jag känner, nämligen min lillebror Emil. De båda är små, gråa barnsligt fega och rädd för allting. Samt lite virrig å tänker kanske inte så långt:p det roliga är att C jämförde SIG SJÄLV med Åsnan.. hahaha!! Jag tycker nog fortfarande att Emil är mer lik. Iaf betéendemessigt;) hahahah!


image86


Nu ska jag åka till jobbet. Imorrn är jag ledig, tjohoooo=)

Fredag kväll.

Har haft en bra vecka=)

Onsdag kväll var det den obligatoriska What about Brian-kvällen tillsammans med LillaC, numera ingår även Sis i vår sekt!! Ofta är vi lika utslagna och orkar knappt prata med varandra. Åsså sjunker vi djuuuuuuuuuupt in i seriens värld. Jag fullständigt avgudar serien och alla roller i den. Där sitter vi å trånar och lever oss in å får tusen känslor i kroppen av den serien. Egentligen ett riktigt sjukt betéende, men what to do..?!
Jag är kär i Brian.. Och Dave.. Och den heta Mannyn.. Mmm, till och med Adam börjar jag bli svag för.. Herregud, vad är det för fel på mig?? haha! Btw så verkar Brian vara den ständiga singeln och det vill sig inte riktigt när han väl träfar någon. Är vi inte som skapta för varandra??! :D Neeej fy, börjar NÄSTAN bli lika besatt av den här serien som Grey´s.. Hua!

image84


Nåväl.. Torsdag kväll var oxå toppen. Andrea kom hit å hälsade på oss=) Vi käkade mat, drack lite vin å snackade hemma hos LillaC. Mysigt! Vi måste verkligen anstränga oss nu.. Uppsala å Sthlm ligger faktiskt inte långt ifrån varandra och det är värt hur mycket som helst att kunna ses sådär bara över en kväll. Å det är inge kul när det går sådär låååånga perioder mellan att man ses. Jag behöver min Andreados för att vara komplett=) Ser fram emot att åka upp dit i höst oxå, så roligt att hälsa på henne där å lixom få en inblick i hennes vardag. Det verkar verkligen som att hon trivs där och hon har hittat så fina vänner. Det gör mig verkligen glad, vill att hon ska ha det bra!!! Hur som helst, hon sov här hemma hos mig å sis. Finns det hjärterum..;)

Arbetsveckan har oxå bara kutat iväg. Äntligen har kundflödet börjat öka och det är betydligt mera att göra nu än aldeles efter semestern. Det är verkligen roligt och jag fattar inte var tiden tar vägen. Har dessutom ökat försäljningen med 20% sen i fjol och det är verkligen jättekul!! Vi fick tårta av chefen i veckan för att hon är nöjd med oss=)

Jag å sis har kollat på Linas kvällsbok. Herregud!!! Haha, en jättebra film, men stundvis ville man bara sjunka under jorden. Men mycket skratt blev det och jag känner mig sååååå lättad över att inte längre vara 15 år=)

Nej, nu äre natten för mig.. Jobbar imorgon igen.

Hej hopp!!

Han är tillbaka..

..djupare än ever i mitt hjärta.

LARS WINNERBÄCK!

Blir kär så som jag bara blir i honom och hans röst, lika fantastisk som vanligt. Nya singeln tillsammans med Miss Li. Grym. Hon av alla, som har varit min riktiga kick i sommar! Han är fortfarande min gud och ÄNTLIGEN kommer en ny skiva!!
22/11 smäller det, spelingen här i Sthlm!!!!

image83

Icke att förglömma att även Money Brother släpper nytt nu, tydligen rockigare än innan. Mmmmm!!!
Den här hösten kommer bli grym! ;)


Update

Hösten ser jag alltid som en slags nystart. Därför var en ny design av bloggen en nödvändighet för mig=)

tvåsamheten.

Nu ska jag ut å gå. En försiktig prommis, har ont i höger sida av halsen och jag har nyst massa idag. Behöver gå min terapeutrunda. Ibland så lurar tankarna om saker runt mig. Inte så att jag grubblar. Men jag tänker på allt som har hänt, det gör jag var enda eviga dag. På något vis. Antingen tänker jag bara på honom, inte just på vad som hände, utan på honom, värderingar och prioriteringar. Händelsen i sig känns inte så relevant längre. Det kanske var bra att allt hände, det är bara jävligt sorgligt att det skulle bli så. Ju förr destå bättre, är det inte så? Att jag tänker på det varje dag betyder inte att jag mår dåligt eller är ledsen varje dag. Jag tror bara att det har med bearbetning att göra. Jag ljuger om jag säger att jag inte saknar tvåsamheten. Det kan jag absolut inte förneka. Mitt hjärta förvaras på rehab, medan jag själv bara blir starkare och starkare. Det går ingen nöd på mig heller, det är inte så. Det gick en jääääkligt stor nöd på mig ett tag där.. Men nu klättrar jag uppåt på min stege. Å fort går det=)

Vad sjutton ville jag få ut av det här inlägget?

Antar att det jag vill säga är, jag mår bra och känner mig stark. Ibland kan jag sakna att vara en av två, men mitt hjärta måste krya på sig lite. Sen när det har vuxit på sig och blivit starkt igen, då kanske det finns någon lämplig där ute?? Mamma, igår fyllde jag 22,5 år. Om EXAKT ett år, då vet både du å jag vad som händer;)

Äh, what ever..

Blogga loss..

Efter att nu ha varit ibloggkoma i 2 veckor så har jag nu bloggat i kapp mig lite. 5 inlägg på samma dag. Det är inte illa pinkat.. =) Så mamma, nu har även jag haft lite uppdatering=) Krya på dig..

Thereses fot

Idag är jag ledig igen. känns inte som att jag gör annat än å vara ledig nu, haha! Men jag jobbar på lördag så det är därför. Var ute en sväng med sis på söder idag. kollade lite i butiker, sen satte vi oss på Medis å bara glodde ett tag. Titta på människor, det kan man göra hur länge som helst.

Jag blir kär hela tiden nu. Finns så många vackra människor överallt=) Men mest kär är jag i Calle, å han ser jag överallt precis hela tiden. Han har förresten dumpat mig nu.. Han har lagt ner sin blogg. Men jag väntar med spänning på att han ska dyka upp i nästa projekt. Tills dess tänker jag fortsätta se honom överallt:D

Åkte ut till Globen å lunchade med Tezz idag. Kul att träffa henne igen å BRUN var hon efter sin semester. Jäkla unge. Själv är man beigare än beigast.. Inge kul, är blekare än någonsinn den här sommaren. Hua! Hur som helst så var det kul å se henne. Igår när jag pratade med henne så skrattade jag för mig sälv när hon berättade om sin stackars fot. Hon har haft dumma skavsår hela sommaren och nu när de äntligen hade läkt, då får hon världens sår PÅ foten. Jag vet inte, men det blir lite extra roligt allting när hon berättar saker. Hon berättar alltid allting på ett speciellt sätt. En aningens överdrivet ibland *förlåt* och det lät typ som att foten höll på att lossna. Hur som helst så tänkte jag att så farligt kan det väl inte vara. Idag när jag träffade henne så hade hon en kompress på foten. Okej, tänkte jag.. Det är väl ett rätt stort sår då. Men nu ringde hon mig här för tio minuter sen. Då hade de skickat iväg henne från jobbet till doktorn. Det hade varit så infekterat att hon fick penicillin. FÖRLÅT THERESE!!! Det var visst allvar..

Nu ska jag housewifa lite.. Min tur att ha hem- och kökstjänst idag=)

Stolt!

image79

Det här är min syster! Idag har hon börjat på sitt nya jobb här i storstan=) Jag är otroligt stolt över henne som har tagit det här steget. Jag är helt säker på att hon kommer klara det här galant. Nytt jobb, nya vänner, nya arbetskamrater och ny bostad. Jag tror att det här kommer ge henne ny energi. Den energin har redan börjat komma men det kommer bara komma mer och mer. Hon gör det bra min syster. Snart bor hon i sin egen lägenhet, träffar sina egna vänner och är ute på hennes egna äventyr. Hoppas då inte att hon glömmer bort sin stackars lillasyster:D Den lillasystern ser med stor spänning fram emot när hon kommer hem i kväll och berättar om sin första arbetsdag.

Stolt!

Helgen

På torsdagen var jag å sis å lunchade med Elin på Filmis. Ååå, blir lite nostalgisk av att vara där. Det var ju vårt hak under skoltiden. Saknar det lite om jag ska vara ärlig. Inte att jag vill sluta jobba, NO WAY! Men livet man levde runt omkring. man bara umgicks hela tiden å bara hasade runt. Men jag vet ju att jag var riktigt trött på att inte göra någon som helst nytta där på slutet. Men det är iaf fina minnen av en rolig tid. Just det, lunchen ja.. Var kul att ses som vanligt och hon såg pigg å fräsch ur efter hennes semester.

Fredagkvällen hemma hos Carro blev en riktig myskväll. Egentligen tyckte jag synd om LillaC, stackarn var så trött efter en hård vecka, å där kommer vi å ska umgås. Hah! Men det var mysigt iaf. Spelar som sagt ingen roll om vi är superaktiva eller om vi halvsover tillsammans. vi har det bra iaf.

Lördagen var det jobb för min del. Han med hur mycket som helst. Det var lite folk men jag tjuvstartade lite med omskyltingen som skulle göras på måndagen. KUL! Å resultatet blev faktiskt riktigt bra. Känner mig väldigt kreativ på jobbfronten nu och det är så roligt när det även ger effekt på andra.
Efter jobbet träffade jag upp Sis, Elin och Ita. Var å picknickade i Parken på Mariatorget, jättemysigt. God mat å lite vin, samt strålande väder och utmärkt sällskap. Vi kände lite för att sätta oss å dricka någonting nånstans men då kom Elin med en bättre Idé. Hon å Johan var på kryssnig i veckan å hade handlat en hel del på Taxfreen. Så det slutade på deras gigantiska balkong i Huvudsta. Kaffedrinkar, fruktiga grinkar, likör, vitt vin, rött vin och gud vet vad.. Det var iaf en undebar kväll med hur mycket prat och skratt som helst. TUSEN tack för den kvällen tjejer!!!

Söndagen jobbade jag. Tack å lov började jag inte förrän 11.30. Lördagkvällen blev en aningens hårdare och senare än väntat och det sätter ju oftast sina spår. Men gud vad jag jobbade på söndagen. Ännu lugnare än på lördagen och jag fick om möjligt ännu mera gjort än dagen innan. Så himla kul! Även fast jag var enda teknikern på SÖndagen så hade jag tid för både kunderna och skyltingen. Weeeehooo!
Köpte med mig pizza hem. Så vi åt dem å sen somnade vi. haha! Hade tänkt ta en kvällsprommis men det fanns verkligen ingen ork till det. Vi var sååå trötta. Känns som att jag sköt upp bakfyllan till efter pizzan.. =) Kollade lite på Början av Beck men vi kom av oss lite.

Måndag började jag jobba kl 7.. Det riktiga rycket för omskyltningen gick jättesmidigt då jag varit så effektiv under helgen och min coach blev så himla glad när hon såg vad jag hade gjort under helgen. Tack för feedbacken kände jag. Chefen var tillbaka från semestern oxå. Hon blev positivt överaskad när hon såg allting som hade hänt där under tiden hon hade varit borta. Nu är de gamla tiderna på det stället borta, nu är det ordning och reda som gäller:D Hon skickade ett mail till samtliga i personalen då hon tackade för allt hårt arbete och energi vi har lagt ner där. Så skrev hon att hon var nära en tår i ögonvrån för att hon var rörd. hihi!! Känns hur bra som helst där nu,
det har hänt saker. Att vi dessutom har haft sjukt lite kunder i sommar men ändå ÖKAT försäljningen känns inte heller helt fel=)


image77
Lite fint skyltmaterial om någon nu skulle vilja veta. Någon som är lika skadad som jag kanske..?!!




Skrev kontrakt på nya lägan igår. Känns bra. Ska bli skönt när jag väl är på plats. Först ska bara det jobbiga stökas undan. hua!

adios!

Bulldeg

På Måndagen efter kalashelgen hemma så hade jag tagit ledigt. Är lite töntig, men jag kände att jag ville vara hemma och "installera" syster. Haha, som att hon inte har varit här förut. Men på något vis ville jag vara med henne. Vet hur det känns att flytta iväg sådär och jag ville lixom finnas där. Men det gick ju hur bra som helst:D Hmm, vad gjorde vi då egentligen den dagen?? Minnet är bra men kort.. Nää, ja minns inte. JOO! Vi badade, så var det. Långholmen blev det och jag pallade inte att ligga där längre än till tretiden. Shit vilken värme!! Spelade ingen roll hur mycket man badade. Hjärnan kokade iaf. Btw så gick jag hem före sis. Hon var så duktig som hittade hem själv, fast jag hade irrat dit oss på den mest komplicerade vägen. Men vi kom dit iaf, och hem med=)
På kvällen tog vi en prommis över MIN kära Västerbro. Gick ner till Rolis en sväng å tittade på folk. Mest tittade vi på en grupp med cheerleaders som hade träning. Haha, vilket ställe å välja att öva sina hopp och volter på. Samt styrketräning. Usch, ångesten över min egen träning är större än någonsinn nu. Sommaren har satt sina spår och jag står å betalar för mitt kort.. Jag känner mig lite som en bulldeg av något slag:S Men SNART ska jag komma igång igen och det ska bli ordning och reda. Efter flytten är det desutom nya lokaler på fridhemsplan som gäller för min del.

image74


Tisdag-Onsdag ar det jobb för mig. Underbart att ha en hushållerska som ser till att maten står på bordet när man kommer hem;) haha! Nej, men när jag jobbar har det blivit att hon har lagat mat. Är jag ledig så är det min uppgift. Det funkar bra, vårt samboende. Tycker jag. Jag längtar grymt efter att få flytta nu faktiskt. Går lixom bara å väntar på att få flytta. Så självklart längtar både hon å jag efter våra egna boenden, men det går ingen nöd på oss. inte på mig iaf, haha!

Det verkar gå bra för sis. Hon har varit ut på sina uppdrag och upptäcktsfärder pådagarna och det verkar som att hon trivs. Självklart saknar hon sina nära hemma, men jag tycker det verkar går bra och det GLÄDJER mig verkligen!

Torsdag och fredag var jag ledig för jag skulle jobba helgen. Då hade jag lite diverse guidade turer med sis. Vi utforskade bland annat Sickla och Nacka. Kul! =)
Fredag kväll var vi hos LillaC och slappade å pulade i oss Marängswish. Mmmm!!

So far, so good! ;)

Helgen i Sundsvall

Helgen i Sundsvall (1,5 vecka sedan..) blev toppen. Hektisk men jätterolig. Jag å LillaC inledde det hela med en roadtrip. Hur kul som helst hade vi i vår mörkblåa (även kallad darkblue eller blåmetallic;)) Saab 93 SPORTKOMBI:D Haha! Hon å ja, lilla familjen. Hade världens mest hysteriska tripp och det var verkligen askul. Jag hade en liten allt-i-allo roll där jag satt som passagerare. Jag aggerade GPS, DJ, underhållerska, sångerska, upplyserska, dansör å lite annat. Vi hade iaf hur roilgt som helst och jag hoppas att vi kommer ha fler roadtrips tillsammans=)



image72




Efter att ha stannat på diverse matstop, kisspauser och kaffestunder så kom vi fram till Sundsvall runt elva-tolv om jag inte mins helt fel. Plockade upp Andrea och skjutsade hem henne sen åkte jag till Sis och hälsade även på papps. Drack lite vin å surrade och det blev väl kanske lite senare än beräknat. KUL att vara hemma hos sina nära å kära igen. På lördagen så sov vi kanske lite längre än väntat oxå. Käkade lite frulle å sen stack vi upp till Högakusten. Jag å Sis var tvugna att köpa choklad i Härnösand då vi insåg att vi inte hade ätit godis på hela färden. Katastrof. Så choklad fick det bli. Och kaffe för mig=)
När vi kom fram blev i serverade korv med bröd och det tog inte lång stund innan första ölen var sprättad. Är det sommar så är det;) Efter ett litet tag så kom resten av högen och alla var samlade. Frågeslinga, lekar, goood mat, god dricka och massor av skratt och sjuk chargång (stavas det så?) blev det heeeeeela kvällen å natten. Verkligen en toppen heldag med släkten knas. Ung som gammal hade en jätterolig kväll och kubben som inleddes rätt sent var på fullaste allvar. Allt var bra utom dessa jäkla myggor. Men det kan man leva med.
På söndag morgon var det en lite segare stämning men alla var iaf fortfarande glada!
Åkte hem till Sis och somnade på hennes soffa. Sen var det dax.

The big good bye! Äntligen fick jag hit henne. Nu bor hon med mig i min lilla lya för ett litet tag framöver. Kisses and hugs å en del tårar. Jag vet hur den där känslan är och man känner sig pytteliten. Men jag vet att det är för en bra sak och jag tvivlar inte en sekund på att det här kommer bli bra. Det är tillåtet med tårar och saknad. Det hör lixom till. Så länge man mår bra i grund å bottten.
Resan ner gick iaf bra. Fullproppad bil med människor och packning. Energipåfylling i Söderhamn, annars åkte vi nog ganska raka vägen hem. Blev som sagt en blixtvisit och det var synd att man inte han träffa mamma å stefan samt de kompisar man har där. Men det får bli en annan gång, men jag är SÅ nöjd med helgen iaf. Å pappsen verkar nöjd, å sis hade kul. Födelsedagsbarnet och flyttfågeln, der var väl egentligen det viktigaste!

image73

Papps dricker en födelsedagsöl=)







Pridefestivalen

Idag har varit en superdag!! Har jobbat på riktigt bra om jag ska vara ärlig å självgod:D Dagen har verkligen sprungit iväg och nu är det redan kväll igen. Jag och Inger fick ett tokryck å städade å rensade köket på jobbet. Herregud, de kan inte har rensats där på säkert 10-15 år.. Hur som helst så fick vi ihop en hel del användbara saker, men som inte är så användbara på jobbet. Så vi ställde upp ett litet "loppisbord" i personalrummet. Där får de som vill ha något av sakerna lägga en liten symbolisk summa som sedan går till vår festkassa:) Bra initiativ av oss tyckte v!
Jag har även hunnig agera hjälte igen den här veckan, tack vare köstatistiken igen. Av nån anledning så är det jag som ska ordna saker å ting när saker krånglar. Särskillt med det tekniska, iaf om det är damerna det krånglar för. Tror bestämt att jag har en liten roll som vaktmästare eller någonting liknande:p Har även varit nån slags telefonväxel mellan 2 farmaceuter och helpdesk. Sen mellan stället dit ärendet skickades vidare och mig. Hmm, vad gjorde de egentligen innan jag fanns?? :D Haha, nej nu ska jag inte vara sån. Är bara glad att jag är till nytta och det är roligt att ha varierande arbetsuppgifter.
Det sista jag gjorde idag var att göra lite affärer med ett apotek i Skåne..
Behöver jag berätta att det fortfarande är vääääldigt lugnt på jobbet så att man hinner göra massa andra saker?!! :D

image70


För första gången har jag varit på Pridefestivalen här i Sthlm. Hörde när Måns spelade.. Han spelade Cara Mia 2 ggr i rad. Publiken jublade å skrek som aldrig förr. Hur mycket folk som helst! Sen stängde jag min balkongdörr och jag var tillbaka i min lght igen.. Pridefestivalen håller alltså till i Tantolunden här nedanför, och jag hör allting när jag öppnar ett fönster. Jag var alltså inte DÄR och såg allting, jag bara hörde det=) Men iaf..

NU äre natten.. Sista natten här hemma innan jag blir sambo:)

Kram på er