vår

Nu var det längesen.. Det händer mycket. Nu har lian slutat och det kännns ganska konstigt. Men jag är otroligt nöjd med min tid där och jag har lärt mig så himla mycket. Skolan har börjat igen och min slappa studentvardag har satt igång igen. Underbart med tanke på vädret... Det ÄR vår!! Jag är glad när jag vaknar och jag är glad när jag går och lägger mig, och där emellan har jag det största léendet på läpparna=)

Det går bra nu. Träningen rullar på bra, allt är roligt och just nu är jag bara så himla nöjd med min vardag. Det händer även mycket i mitt huvud, många tankar där och många känslor i min mage. Jag har lärt mig att jag ska lita på min magkänsla och så länge den är bra så litar jag på det!

Helgen var underbar! Mamma å Stefan var här och vi har haft det så mysigt=) Så mysigt att ha dem här. Även fast jag trivs som bäst här nu så saknar jag dem och resten av familjen mer än nånsinn nu faktiskt. Carro.. Så olidligt, jag har aldrig känt en sån här saknad förut, som jag känner efter min familj. Men som sagt, jag trivs bättre här än nånsinn och det kanske är det som gör det hela. Kanske saknar jag dem ju mera jag blir fäst vid att bo här?? Haha, nu är Madde filosof framme:p
Hur som helst så hade vi en toppenhelg. Jag blev bortskämd och omhändertagen som vanlig, och jag blev den lilla Madde igen. Inte till samma grad som när jag åker hem, men ändå. Vi har ätit och druckit gott, promenerat MASSOR och njutit av Sthlm. Fikat, shoppat, promenerat lite mera och tagit det lugnt. Stefan köpte massa blommor till mig. Först köpte han Tulpaner, Påskliljor och påskris så det blev riktigt påskigt och vårit hemma hos mig. Sen köpte vi Penséer som vi planterade i min blommlåda. Sen planterade vi om mina andra blommor och satte skotten. Hihi, nu är det vårfint här, TUSEN tack!

Nu ska jag sussa.

Maria, jag antar din utmaning, men jag ska fundera lite till bara=)

Kram alla

helgen

Helgen var great!

På fredagkväll var jag med LillaC och hela hennes släkt och familj. Åt middag hos Moster LillaC och det var aaaaasgott! Ibland har man det bra, som tex när man är en reservfamiljemedlem=) God mat och gott vin, mysig kväll!

Lördag jobbade jag, men bara 4h så det gick väldigt snabbt. Sen var det bara att ruscha hem å greja. Hoppade ner i badet (min favvosyssla=)). Sen blev det locktång och sminket fram. Åkte tillbax till globen och hade en toppenkväll. Shit vad jag kommer sakna alla nu när praktiken tar slut=( Vi har verkligen roligt tillsammans, några av oss. Men bara för att vi inte kommer jobba tillsammans så betyder ju inte det att vi aldrig mera kommer ses. Har redan bokat in en fika på chokladfabriken, haha!
Hur som helst så fick vi jättegod mat, Karibisk buffé.. Mmmm!! Och välkomstdrinken var inte illa den heller. Sen var det vin och öl och allting var gratis, det vill säga ÄNNU godare än vanligt;) haha! Avslutade kvällen ganska tidigt, var hemma redan kl ett tror jag. Men vi hade ju iofs varit igång ändå sedan kl sju, så vi var rätt nöjda å glada ändå=)

Söndag vaknade jag pigg som en mört kl nio. Sen var det full fart i tvättis och efter det var jag husfru till 100% hela dagen. Damma, plocka, skura, diska och greja.. Han med mig en prommis efter allt oxå. Somnade ganska gott igår kan jag säga=)

Idag har det inte hänt så mycket.. Jobba, äta, spinna och bada, haha! Underbar vardag man har;)

Sov gott alla!

Förkylning..

I Januari var det ett år sedan jag började i skolan. Nu i Januari så började det ännu en ny teknikerklass. På tisdag kommer de till min praktikplats och jag ska tydligen lära dem allting om förkylning. Min lärare ringde och kollade om det var okej att hon skickade dit dem. Så nu är det bara upp till bevis. Kan jag verkligen allt om hostmediciner, nässprayer, doseringar, åldersgränser, halstabletter, biverkningar, röd solhatt, vitaminer, febernedsättande och när man ska skicka kunderna till läkaren eller inte.. Känns iaf roligt att få det förtroendet. Läraren själv ligger hemma i flunsan stackarn!

Veckan har varit bra och den har sprungit iväg minst lika snabbt som alla andra veckor. Börjar kännas att praktiken närmar sig sitt slut. Jag längtar verkligen till skolan nu!!! Har abstinens efter min tokiga vardag, nu måste jag verkligen ta vara på de här sista veckorna innan allvaret börjar på rikigt!!

Var i skolan i fredags. Aaaahhhh! Som sagt, jag längtar! Min gulliga klass och mina härliga vänner, ni behövs!!!
Vi fick bl a LIA-arbetet som vi ska göra, samt papper som har med lager- och  varuhanteringstentan att göra.. Ett stort kuvert som vi ska ge till handledaren, sen ska vi sitta där under uppsyn och skriva provet.. Läskigt!
SOm sagt, sista praktikveckan är framför mig nu. Mycket blandade känslor. Ska  ju bli helt underbart att komma tillbax till skolan och jag har med mig ett stooooort bagage med kunskap därifrån.. Men  lite skrämmande,  fu nu ÄR det nära.. Snart måste jag bli vuxen. Måste man verkligen det?

Till helgen kommer mamma och stefan, tjohoooo! Jag längtar verkligen, nästan så att det pirrar lite i magen=) Hoppas inte snökaoset kommer hit oxå. Vore trevligt om man fick tillfälle att ta en glass på kåkbrinken=)
Vill att den här veckan ska gå toksnabbt, samtidigt som att jag inte alls vill att den ska ta slut, nånsinn!

Måste sova nu. Ska krypa ner i min nyrenbäddade säng=)

Sov så gott!


Sen sist..

Hej hopp!!

Prommisen i Söndags var underbar. DET ÄR VÅÅÅR!! Promenerade via Södermälarstrand in till slussen. Helt underbart väder och solen bara toksken. Var skönt att få komma ut lite, och ännu bättre att jag var ute så pass tidigt ändå=) Såg till och med fina vårblommor!!! Tjihoooooo!
Väl nere vid Slussen så mötte jag upp mitt sällskap, där tog vi Djurgårdsfärjan över till Skeppsholmen. Sååå härligt, vårväder och åka båt, DET är absolut inte fel. Promenixade på ett bra tag i det fina vädret, så skönt!
När vi promenixat klart och skilts åt så blev jag lurad igen. På precis samma vis som förra Söndagen. Jättepizzan! Haha, ännu en Söndag så försökte jag trycka i mig en lika stor pizza igen. Omöjligt! Haha, det var en supergod en, men det är verkligen helt omöjligt att få i sig en såndär jättepizza! Men den här gången fick jag i mig lite mera iaf och jag fick tom lite berömm=) Efter pizzan var man minst sagt mätt och belåten=) Gick och tog en kaffe å surrade i flera timmar faktiskt, sen blev det en liten prommis till Fridhemsplan. Riktigt trevligt och det var en jättehärlig kväll!

Måndag var det dax för Lian igen.. Nu är det bara 2 veckor kvar.. Helt otroligt! Tiden går verkligen fort och snart har den här 10-veckors perioden oxå bara kutat iväg.
Spinning på kvällen, SKÖNT att få komma igång igen efter sjukdomar, penicillinbehandlingar och allt vad det har varit. Roligt med sällskap oxå, mindre risk att man fuskar då, haha!

Igår, Tisdag så var det helt underbart väder. När jag slog upp ögonen kl sju så kände jag att jag log redan då. Strålande sol, redan!! Whiii!! Var tvungen att ,bokstavligt talat, SKUTTA upp ur sängen! Hoppade in i duschen, slängde i mig lite frulle och på med kläder. Sen gick jag ut kl åtta. Haha, jag gick frivilligt ut kl åtta fast det var en hel timme kvar tills jag började jobba. Gick ner till Hornstull och köpte mig en kaffe, sen stod jag i solen ett tag och bara njöt.. Fantastiskt!!! Sen hoppade jag på bussen och for till jobbet.
På lunchen så slängde vi i oss lunchen och sen sprang vi ut och åt en glass i solen. Amazing!
Var med LillaC på kvälle och tittade på DH, mysig kväll. Hur kommer det sig att vi ALLTID äter så jäkla mycket när vi är tillsammans?? Haha=)

Idag var det oxå superväder när jag vaknade så starten på min dag blev underbar. Skippade morgonprommisen idag men jag var minst lika sprallig och glad för det=)
Skulle på spinning ikväll egentligen men vi ändrade våra planer och tog en låååång prommis istället. BRA val enligt mig. Stockholm är en underbar stad så är det bara. Vi promenerade hemifån mig via Södermälarstrand ner till gammla stan. Jag säger då det.. En ljummen kväll och utsikten över vattnet över Kungsholmen, stadshuset och allt annat.. By night! Gosh, vet inte vad jag ska säga. Åsså alla båtar! Nu börjas det, våren kommer med stormsteg ovh det är helt underbart. Hur som helst, Gammla stan är inte helt fel det heller. Så många mysiga ställen det finns överallt! Gick vidare till Slussen och bort till Medborgarplatsen. Människor precis överallt, så härligt! Gick runt lite i de där trakterna och bara tittade en massa. Sen vände vi och gick hemmåt igen. 2 timmar!! Det kunde lika bra ha varit en halvtimme, tiden bara flög iväg. Så skönt att gå lite luft och röra lite på sig.

Nu kan jag inte skriva mera, är mitt uppe i någonting riktigt viktigt. Greys Anatomys sesångspremiär, dubbelavsnitt, tjohooooo=)

Sov gott alla!




Kaffemaskin

Pappa och alla andra som har reagerat över det där med ny kaffemaskin: Det är INTE min kaffemaskin jag skrev om. Min kommer jag aldrig byta ut, sådeså :p
Det där handlade bara om en dum grej som jag och Carro yrade om under vårt nattlifga samtal, haha=)

God natt!

onödigt.

Haha, det är helt hysteriskt! Jag och min syster har pratat med varandra 3 ggr idag. Första gången lite snabbt och hysteriskt, andra lite längre. Om ALLT! Om dagen, magen, känslor, minnen, framtid, djur, konstiga saker, gröna lund och allt möjligt. Skönt att bara kunna prata men inte behöva prata om nåt speciellt. Sen den 3 gången alldeles nyss, mitt i natten. Hon skickade ett mess och jag ringde upp. Vad det här messet och samtalet handlade om vet jag inte riktigt. Jag vet bara att vi båda asgarvade så att tårarna sprutade på oss båda och jag verkligen vek mig dubbel. Det kan tyckas att det här samtalet var helt onödigt. Vi ville inte någonting egentligen och det är mitt i natten en söndag. Jag ska upp tidigt imorgon och jobba och borde verkligen sova nu. Men det var långt ifrån onödigt för mig. Det var värt massor och det gör ingenting om jag är helt slut imorgon. Tårarna har verkligen sprutat på mig och jag har legat å gapskrattat för mig själv nu efteråt oxå. TACK för den onödiga konversationen sis, den var välbehövd!

Jag är rätt oberäknelig. Om det blir en situation då jag inte vet vad jag ska säga, då kan det lätt hända att jag rullar ihop en tidning och slår till dig i skallen med. Ja!

Jag uppdaterar mera imorgon om min dag. Det blev en toppendag och jag har vårkänslor. När jag var ute och promenixade idag såg jag söta blommor på backen. Det fick mig ett skutta till lite=)









Jag har en ny kaffemaskin. Kan du komma hit och lära mig skumma mjölk?

uppdate

Den här veckan har varit bra, men MYCKET speciell!! =)
Var i Haninge Måndag och Tisdag. testade på att jobba på Shoppen, vilket kan vara rätt bra tror jag. Men jag tror att jag behöver mera space, utrymme och flera varierade arbetsuppgifter. Men det är nog nyttigt att testa på samma arbete men i olika slags former, det är väl så man kommer på hur man själv vill ha det?!!
Resten av veckan spenderade jag på mitt "riktiga" ställe. DÄR snackar vi speciell vecka. Schlagerhysteri hela veckan. Globen Shopping var fylld med musik och evenemang hela veckan. Olika barngrupper, uppträdanden och de RIKTIGA schlagerstjärnorna har strosat runt i gallerian hela veckan. Jättekul med lite rörelse och evenemang runt omkring=) Jag har varit lite som en fjortis i veckan när så många kändisar har varit runt omkring, trodde inte att jag skulle reagera så, haha! Men man blir ju mer påverkad av vissa än andra:D haha, roligt med såntdär men påfrestnade för nerverna vissa stunder. =)

Den här veckan har haft många höjdpunkter, verkligen. Men ingenting slår den största höjdpunkten. Pappsens besök:D Vi var ut och åt supergod mat och drack lite öl=) Surra, surra och surra, det var som att det var jag och LillaC som satt där, haha! Sen gick vi hem och drack kaffe och choklad. Lyssnade på BRA musik och diskuterade den, jag kom tex fram till att det är lite hans fel att jag lyssnar på den musik jag gör. Men det ÄR fantastiskt med vissa ljud och vissa effekter. Mmmm! Riktig musik:D Sen gick vi och la oss och skulle sova.. trodde vi ja! Ha! Låg och surrade till mellan halv ett och ett!! trodde inte mina öron när pappa sa vad klockan var=) VI pratade konstant i flera timmar och sånt är värt hur mycket som helst tycker jag! Var helt knäckt på jobbet dagen efter men det var det helt klart värt. TACK för besöket!

Åter till hemlisen då.. Åkte till Uppsala i fredags utan att A visste om det=) Hennes kompis hade kontaktat mig förra veckan och sa att de tänkte ha en överaskningsfest för henne eftersom hon alltid är så gullig mot alla och tänker alltid lite mera på alla andra än sig själv. Vilka vänner hon har, det gör mig så glad! Så hon trodde att hon skulle gå och fika med en av tjejerna när hon gick hemifrån på fredagkvällen. Istället så gick de till den mysiga Grekiska restaurangen där jag och 11 st till satt och väntade på henne. Middag, presenter och överaskningsbesök fick henne att totalt brista. Hon blev såååå förvånad och så glad att hon började gråta=) Min lilla A, det känns så skönt att hon har så fina vänner som tar hand om henne på det där vistet! Jättegulliga människor och tillsammans hade vi en toppenkväll på Uppsalas studentnationer. Party hela natten lång, goooood mat, vin och goda fina drinkar samt ett jätteroligt gäng som alla var där enbart för hennes skull. Det är hon sååå värd, med tanke på hur hon SLITER hela tiden. Superlyckad kväll och hon var så glad.
Igår tog vi en liten promenad jag och A. Sen var vi in till stan och fikade i kanske 2-3h. Så kul att få träffa henne och ha lite tid tillsammans, det händer tyvärr på tok för sällan nu.

Igår kom jag tillbaka till Sthlm på eftermiddagen. Blev en riktig slapparkväll med LillaC, massor med gott att äta och Schlagerfestival. Go THE ARK!!! Whiiii, jag visste att de skulle vinna, fanns det egentligen några alternativ? Faktiskt så tycker jag att 1-3 platserna var helt rättvisa. Andreas låt var verkligen superbra. Och sen 3an, Måns.. Vad ska man säga? Måns är alltid Måns;) Dessutom var hans låt en såndär som verkligen sätter sig på hjärnan. Cara cara mia! <3

Nej, nu ska jag ta och göra mig i ordning. Ska ut på promenix på Djurgårn idag, mysigt va??! Jag hoppas det iaf=)

Hej mä er!

Förresten.. Just nu är det jobbigt. Min syster.. Jag längtar så jag nästan dör. SaknadeN är SÅÅÅÅ stor och jag kan ibland bli alldeles tårögd ibland. Vi MÅSTE ses snart, det här är inte roligt. SAKNAR!

          

Idag

Vilken grå dag! När jag tittar ut är det grått, grått , grått! Men det gör ingenting=) Jag är glad ändå. Det händer så himla mycket just nu, Jag både längtar och ser fram emot alla stora förändringar som ska ske, samtidigt som det är jäkligt skrämmande. Men det blir bra, och det går ju faktiskt relativt snabbt att sätta sig in i en helt ny vardag igen. Så det är bara att le och se glad ut, Leoparden, here I come;)

Idag är det en speciell dag, en BRA dag. Min PAPPS kommer hit idag:D whiiiiiiiiiiii!  Längtar verkligen och vi ska ha en riktig myskväll ikväll=)

Imorgon ska jag göra en hemlis, hihi! Jag förklarar senare vad det är jag ska göra och varför det är hemligt.

Ha en bra dag alla!

Kramis

Våren..

Vårkänslorna har redan vaknat i min kropp.. Jag bara fasar över hur jag kommer vara i Maj om jag redan betér mig såhär och det bara är Mars.=) Dum som jag är började jag läsa min blogg sen i våras. Jag är inte klok. Och jag blir ännu mindre klok på våren. JAG LÄNGTAR!



Söndag

Den här veckan har varit toppen, från början till slut!

 

Beskedet som jag fick i Måndags gjorde min värld till en låssasvärld. Tack och lov så har jag världens bästa chef, arbetskamrater och vänner som visar hänsyn till mitt kanske lite speciella betéende nu. Haha, jag är som en schitzofren (hur stavas det?). Vissa av er vet hur jag är när jag är helt lost i en annan värld. Om någon undrar så är det bara att fråga min syster. HON vet hur närvarande jag är då. Svaret ni kommer få är -Inte alls! Totalt borta! Så har jag varit 100ggr om dagen. Sedan har jag faktiskt insett det faktum att jag verkligen har fått jobbet. Då har jag varit tvungen att hoppa och skutta lite och säga saker som jag redan har tjatat om. Herregud, jag har fått jobb! Haha, tusen tack till min omgivning som orkar med mig dessa dagar! =)


På tidagen var äntligen jag och mina ATV-flickor å fikade. Tyvärr var vi bara 4st av 8 som var med, många sjuka nu. Men det var roligt att träffa de som kom iaf och vi satte väl där i kanske 3,5h. Skönt att allt är som vanligt när vi väl ses. Nu börjar jag verkligen sakna dem och tiden vi har tillsammans när vi går i skolan. Hade jag inte trivts så bra på praktiken och min omgivning i övrigt så hade det verkligen kännts jättejobbigt att vara från dem så länge. Nu funkar det bra, men jag känner när jag träffar dem att de behövs. Men åter igen så har jag fått bevisat för mig själv vilka som kommer finnas kvar efter skolan slut, och det är det viktigaste=)


 

Onsdag var det en välbehövd slapparkväll hos LillaC. Vi var båda lika sociala. Glodde på TV och sa inte överdrivet mycket, haha! Men för mig så är det ett tecken på riktig vänskap.. Man kan sitta å bara vara. Glo på 2st tv-serier a´1h i rad utan att behöva prata så mycket. Man är bara nöjd att få träffa varandra. Det spelar ingen roll hur mycket man pratar eller inte, man kan umgås precis lika bra om man bara är. Så vi låg i varsinn ände av soffan och var glada över att få umgås igen, så som bara vi kan=)


I Torsdagss var det klassmiddag. En flopp! Haha! Av 30 pers så dök 4st upp.. Plikttrogen och social som man är så har jag varit på alla, totalt, 3 middagar. Jag börjar känna mig fånig, jag är den enda som vart där alla gånger. Haha! Men vi hade trevligt iaf. Vi fyra satt å surrade i ca 3h, mycket trevligt och sååå god mat. Efter kanske 2h kom S och gjorde oss sällskap oxå. Tog en skön promenix hem då S bara bor ca 500 bort från mig. Skönt att han kom, hade inte vågat gå den biten ensam sådär på kvällen!

Fredag blev en riktigt myskväll. Hade planerat att bara mysa ner i soffan å kolla på tv. Men storstaden hade fått finbesök så det blev lite ändrade planer. Det blev en jättebra lugn och trevlig kväll, lite för mycket fotboll för min smak, men jag led inte så mycket för det=)


Lördagen var oxå bra. Chilla lite på dagen, fixade lite praktiska saker. Fikade och hade det bra, njöt av helgens ledighet. På kvällen var det dax för kalas. Min härliga M har fyllt år. Det blev en såndär riktig mysfest igår. Nära och kära var där. Vi åt och åt och åt.. Tårta, ost, kex, oliver, chips och diverse tilltugg.. Mmm! Pga min penicillinkur blev det såklart en lugn kväll för mig men jag hade det verkligen jättemysigt. Åter igen var det så roligt att få träffa delar av ATVflickorna igen och vi hade en toppenkväll tillsammans. M såg sååå nöjd och glad ut hela kvällen och det känndes roligt att se=) Blev en relativt tidig kväll och man var hyffsat nöjd och belåten när man vände hemåt.


Idag fick jag en härlig sovis och jag kände mig riktigt utvilad. Slappade och kikade lite på tv sen gick jag å handlade lite. Fick fikabesök och satt å surrade och drack kaffe. Allas magar började kurra lite smått och vi for å käkade. Jag kan utan att ljuga säga att jag har ätit den största pizzan jag någonsin sett idag!!! =) haha! Var kanske lite väl kaxig innan jag hade sett den och påstog att jag säkert skulle få i mig hela pizzan, jag är faktiskt duktig på att äta! =) FEL hade jag.. Men jag lovar, det VAR verkligen stor alltså!!! Gosh.. Men gott var det och man var verkligen mätt och belåten efter det. Sedan fick jag äran att vara åskådare när det städades för fullt. Haha, där satt man i soffan å läste aftonbladet med fötterna på bordet medans andra slet å städade riktigt duktigt, haha! Han med en till kopp kaffe här i Hornstull, sen hamnade jag här i soffan och här sitter jag än. En helt perfekt söndag, har bara slappat runt och haft det riktigt bra! =) Sen har det hänt en stor sak idag.. Mina vårkänslor börjar väckas till liv, tjohooo!! Våren är på väg, det vet jag! Mitt skuttande och mitt humör när solen är framme kan bara inte vara fel.. Ehiiiii, nu ser man ljuset i tunneln igen=)

 

Hjälp vilken lång blogg det blev idag...


Kommande vecka ser bra ut. Ska vara 3 dagar i shoppen i Haninge. Ska bli kul, alltid roligt att prova på nya ställen.


Tisdag blir det bowling och min nyfikenhet finns forfarande kvar=)

Sov så gott alla som har orkat läsa hela dagens blogg!!


hej svej!


Det är klart!

Från att jag som bekant inte riktigt kunnat jobba till 100% pga sjd (en vecka nerbäddad och en vecka som en sjukling på jobbet) , till att inte kunna jobba pga något helt annat.. Hälsan är MYCKET bättre pga penicillinet. Känner mig frisk igen men lite trött av medicinen. Problemet nu är pga någonting helt annat. Mina damer och herrar.. JAG HAR FÅTT JOBB!!! Jag fick det.. Det är helt sanslöst! Måndagen den 26/2-07 får jag beskedet att jag har fått ett teknikervikariat när jag har slutat skolan. Detta är helt underbart. Jag slipper vara med å slåss i den största konkurransen om jobben sedan när hela klassen börjar söka. Jag har fått jobb! Jag är världens lyckligaste och det känns så himla bra. Jag kommer att jobba som den enda apoteksteknikern på stället och det känns otroligt spännande och som en stor utmaning att få ett så stort förtroende. Jag kommer ha ett stort ansvar och jag hade aldrig vågat drömma om att det skulle gå vägen. När chefen på stället ringde och berättade om hennes beslut så frågade jag hur hon hade tänkt sig eftersom hon står i akut behov av en tekniker redan nu så fick jag svaret: Det där ordnar sig alltid, om man väntar på något gott så kan man aldrig vänta för länge.. Jag blir rörd.. Av alla som sökte så valde hon mig.. Mig! Så denna vecka har jag ena sekunden gått runt i en annan värld och knappt hört vad kunderna ha sagt, och andra sekunden har jag i panik försökt hinna med så många kunder jag bara kan. Bara för att öva så mycket jag bara kan. Herregud, det här är så stort för mig! Jag fick lite panik en dag när jag insåg att det bara är 3 veckor kvar av praktiken nu, så jag snackade lite med min handledare. Jag sa till henne att hon måste lära mig ALLT de här sista veckorna, jag måste ju faktiskt hinna bli kapabel till det här ansvaret. Hon tittade på mig och bara skakade på huvudet. Sen sa hon att det enda hon kunde lära mig nu var det jag själv känner att jag inte kan. Resten är klart. Vi har gått igenom allt man ska gå igenom och hon sa att hon känner sig helt trygg med mina kunskaper. Sen sa hon att jag lika bra kunde lalla runt i min bubbla de kommande veckorna om jag så ville. Hon lovade att spräcka bubblan åt mig om hon skulle få en anledning till det=) Jag har ändå fått jobb trots att det är 3 månader kvar tills jag tar min examen. Jag är klar. Jag ska skriva papperna nu i veckan. Det är klart!


 


Madeleine Engström

Apotekstekniker, Apoteket Leoparden
Sveavägen i Stockholm.

Hur låter det? :)