Hypersocial

Helt sjukt att jag redan har varit här hemma i en hel vecka nu.. Jag fattar inte!! Trots att jag har haft fullt upp mest hela tiden sen jag kom upp hit så har jag inte hunnit med allt jag velat. Eller jo, det har jag men jag skulle vilja ha haft mera av allting. Men man kan inte få allting här i världen=) Kommer snart hem igen och då blir det ännu mera roligheter;)

Har varit skönt att få ha varit nära mina vänner och min familj igen om det så bara var för några timmar med vissa. Men som sagt så kommer jag snart hem igen. För att inte tala om de fyra veckorna som jag ska jobba här uppe.. Då ni, då kommer ni nog bli less på mig! ;)

Igår var det fullt upp. Umgås, umgås och umgås=) Härligt! Tänk att man kan vara så himla hypersocial!
Fika/pratstund med papps å K på dagen, en välbehövd sådan oxå. Skönt att få sitta ner å surra tillsammans, även om det mest bara var jag som pratade kändes det som, haha!
Han med promenixer och utsikitstittande oxå, Sundsvall är bra härligt ibland det oxå!

Idag var jag och tjockisarna hemma hos farmor. Vi åt, vi åt och vi åt precis hela dagen, haha! Rolig dag med vissa från ännu en del/sida av min släkt. Som sagt, är man släktkär så är man=)


 

Imorrn bär det av till den stora staden igen. Faktiskt med blandade känslor.. De dåliga sidorna vet jag inte riktigt var de kommer ifrån. Jag vet ju att jag är tillbax hit snart igen. Men det känns lite vemodigt..
MEN, nu ska jag få komma hem till MIN lägenhet!! Mitt hem.. Saknar min lilla lya där hemma och även om jag trivs att bo hemma hos mammsen så ska det bli skönt att komma hem till mitt eget. =)Sen får jag träffa LillaC igen!!! Imorrn är en mycket viktig och stor dag, men jag tänker inte tala om varför, haha! Kan säga att det handlar om en liten vän till mig som fyller år, hihi!
Sen ska jag ju få jobba igen och det både vill och behöver jag!!
På lördag så ska jag få träffa de bästa av dem bästa i klassen oxå.. Längtar!!! Kände verkligen idag när jag pratade med I att jag saknar dem otroligt mycket! SÅ mycket man missa känns det som. Men på lördag ska vi grilla, ta igen massa saker och kramas med varandra=)
Har saker att ta tag i nu när jag kommer tillbaka oxå.. Det får bli som det blir, det ordnar sig alltid, eller hur?!!

Nu ska jag sova.. Har en lång och utom ordentligt spännande bussresa framför mig imorrn.- Man börjar verkligen kunna den där turen nu.


Sleep tight!




Helgen som var..

    Hej hopp!!

Så var altså midsommarhelgen över. Och vilken helg det blev=)
Anlände till kära Sundsvall på Onsdagkväll då mamma kom och hämtade mig. Skönt att vara hemma igen, verkligen!!!

Torsdag bar det iväg in till stan för en lunch med A och sedan hälsade på pappsen och K som hade fullt upp inför flytten. Känns så himla kul och rätt inför det där tycker jag!!! =) Var å kikade på nya huset och det såg verkligen toppen ut. De ska inte tro att de ska få slippa ha mig rännandes där minsann;)
Hämtade sis efter jobbet och sedan var det storhandling på bolaget och lite småsaker inför helgen. Skratt å tok, precis som det ska vara på våra sisuppdrag=)
På kvällen var det de "vanliga" förberedelserna inför midsommar som gälde. Tårtbottnar bakades och fördrinkar förberäddes. Herregud, när hela familjen är samlad och har fulla aktiviteter för sig så kan det inte bli annat än kaos.. Men dock rolig kaos, precis som det ska vara=) Lite smått hysteriskt sådär, haha;)
Han gå ner till delar av släkten vid sjön på kvällen oxå. På den stunden han man även bli uppäten av myggen.. hua! Det är en underbar årstid nu, den bästa på hela året men allting har väl sina  nackdelar.. Jag å sis han även inviga den gigantiska studsmattan som kommit dit oxå. Det gav exakt samma effekt som att gå på Grönalund. Vi hade altså roligare än barnen och hoppade tills vi var aldeles svettiga.

Fredag var dagen det. För mig känns faktiskt midsommar nästan lika stort som julafton nu för tiden. För 5e eller 6e året i rad så har vi dessa fester på midsommar när både släkt och vänner närvarar. Det blir bara roligare och roligare för varje år och jag vill aldrig att denna tradition ska brytas=)
God mat, gott dricka och sina nära och kära runt omkring, vad kan mer begära?!! Fest och tok blev det och jag hade hur kul som helst=)
Jag, LillaC och A sov som vanligt nere i stugan, även det har blivit lite tradition. Hua, det är nog inte så bra att vara såhär släktkär och fast i vissa traditioner, eller?

Lördag var det 31års kalas på dagen, trevligt och gott=)
Begav mig på eftermiddagen till Stöde, dags att börja ladda inför fotboll och nästa tillställning.
Fotbollen var ett stort skämt enligt mig. Va?!!! Hur ospännande kan en match vara?! Efter 12min var matchen redan avgjord och jag tyckte att det vara lite mera intressant att prata skit med mitt sällskap än att kolla på fotboll och bli arg på elaka domare som hånflinar när de ger ett rött kort till en spelare.Fy fan!
Hade ganska trevligt i Ede där vi höll till 4pers som festade lite. Sen for vi till en annan fest där jag inte kände särskillt många. Läskiga människor var det där oxå..=/
Men när vi kom till den riktiga festen var det skitkul iaf=) Träffade massa människor och hade almänt trevligt hela kvällen/natten. Drack öl och snackade skit, samt röjde en del med Bla LillaC. Kul, kul=)
Hade tur som hittade skjuts hem till på natten.

Sov rätt länge på söndagen, hade en hård helg bakom mig. Promenixade och slappade mest hela söndagen. Middag med hela släkten (en av mina släkter, haha). Riktig söndagsmiddag, mmmm! Det är alltid lika mysigt att vara hemma hos mina "Plastfarföräldrar"=) Synd att man var lite väl trött just den dagen bara=/

Idag började som en bra dag. For ut på Spikarna och myste lite i solen. Sen for vi in till stan och åt lunch. Skönt att vara hemma i min riktiga hemstad faktiskt. Sen bar det iväg hem till mamma.

Ganska sorglig dag idag oxå. Så himla orättvist att helt oskyldiga människor ska drabbas av så himla otäcka saker. Två dödsbud på samma dag av samma otäcka orsak.. Fy fan, världen är orättvis ibland! Idag vill jag skänka mina tankar till de drabbades familjer och vänner. Ibland är man bra hjälplös..

Nu sitter jag ute på altanen hos mamma och bloggar. Lovade S att berömma vårt superduper "glesband", haha. Helt otroligt att jag kan sitta utomhus och surfa med trådlöst nätverk fast vi bor rätt långt borta från stan. Jättebra!
Nu ska jag ringa pappsen å planera inför morgondagen, tänkte åka dit å stöka lite med dem=)

So long!

Katastrof!

    Hello=)

Som jag har framfört i tidigare inlägg så är jag en person som har lite väl mycket fritid ibland.. Just nu gör inte det så mycket, inte som det har varit de senaste veckorna iaf. Om jag inte har umgåts med någon mänskilg varelse så har jag alltid solen:D Solen, min bäste vän=)
Och eftersom jag har en hel del fritid som sagt så blir det att jag spenderar en hel del tid med min vän S. Det har faktiskt gett mig lite färg oxå:D MEN!!! Självklart när man är på väg hem till Sundsvall så flagnar man som en gnu=( Jag som vill försöka vara lite fin när jag kommer hem, katastrof! Nu kommer man se ut som en fläckig ko när jag kommer hem=(

Jag tror inte att Apoteksteknikerlinjen är bra för mig.. Jag är besatt! Om jag går på stan så kan jag bara inte hålla mig från att gå in på ett apotek och bara titta. Särskillt om det är en shop, de är sååå fina! Skulle kunna gå där i timmar å bara titta på saker. Hade jag haft massa pengar hade jag kunnat handla för hur mycket som helst oxå.
Det farligaste är alla dessa hudvårdsprodukter.. Särskillt nu direkt efter tentan. Igår hade jag (o)turen att träffa på en jätteglad och trevlig tekniker så jag fick någon att titta å analysera med, haha! Självklart så fick hon mig att handla lite oxå.. FYYYYYY MADDE!!! =( Men det har kommit en ny bodylotion från ACO som är heeeeelt sanslöst härlig. "Summer breeze bodylotion" med Passionsfrukt och mangoolja.. Det hör väl vem som helst att man MÅSTE ha?!! Innehåller oxå triplett av funktbindare så den ÄR faktiskt bra..
Hur som helst så var det en jättebra tekniker som jag pratade med. Så ska jag bli när jag är färdig. Glad, trevlig och superduktig! Som kan lura på stackars fattiglappar alldeles, alldeles uuuuuuuunderbara bodylotions..

Idag åker jag hem till S-vall. Ska bli grymt skönt=) Dessutom ska jag och LillaC åka samma buss hem, det underlätter hemresan otroligt mycket. Kul=) Jag längtar efter alla hemma nu. Men jag har inte hemlängtan, hahha! Joo, jag längtar hem till mamma. Underbara ställe, det är mitt paradis på jorden=) Och jag längtar efter att få åka hem till pappa till hans flyttstök å hans lilla familj! Och jag längtar efter att få krama på mina vänner. Okej, när jag tänker efter så kanske jag har lite hemlängtan ändå, haha! Men det är ingenting jag har funderat på eller mått dåligt av. Hur som helst ska det bli skönt att åka hem ett tag:D För att inte tala om midsommarafton... DET längtar jag efter=)

Det är lite skumt här nere nu, lite ovant när det inte är skola. Jag umgås med folk och jobbar en del. Är bland folk hela dagarna men jag saknar mina pärlor iaf=(  Men nästa helg är det grillfest för alla i klassen (som vill..) m respektive.. Får väl packa ner mina dammtussar och åka dit jag då:D haha!

Nää, nu ska jag a och packa lite.. Frågan är bara VAD jag ska packa.. suck!

Byyyyye!





sommar..

        Hej mina vänner!

Nu var det verkligen jättelängesen igen. Men det blir väl så, det är sommar och man spenderar inte lika mycket tid framför datorn som på vintern och man har så sjukt mycket grejer för sig ändå!

Vad har hänt sen sist??!

TENTAN, den berömda ev-tentan är avklarad och det gick verkligen hur bra som helst (känns det som..) Känns så skönt att den är avklarad och nu är det bara att vänta på resultatet med spänning:D
Blev en lunch med mina tjejer (kryssningsflickorna) efter tentan. Dock inomhus eftersom det var på tok för varmt att sitta ute och äta. Sen avnjöt vi en cappuchino ( å litevis med vatten..) i skuggan ett par timmar.. Är det inte underbart ibland??

På kvällen (måndag) satte jag och LillaC oss på Skinnavicksberget å bara mös. Utsikt över i princip hela innerstaden, helt otroligt vackert!!! Vi kom fram till att vi nog aldrig kan flytta därifrån (skoj,,) och att denna stad är verkligen fantastisk!!!
Klockan elva på kvällen så satt vi där i kjol och linne utan att frysa ett dugg.. NU är det sommar!

"Skolavslutningen." Har sagt hejdå till min alles fantastiska klass och vi hade en otroligt bra heldag och  kväll tillsammans i Tisdags! Kändes helt klart lite sorgligt att lämna alla, men jag vet att vi kommer ses snart igen. Och de närmaste kommer jag ju helt klart träffa under sommaren=) Somliga har jag redan träffat, och den 1a juli är det grillfest på schemat:D

Onsdagen spenderades i solen med LillaC innan det var dax att jobba. Skönt att börja på eftermiddagarna så man hinner utnyttja dagen till andra saker än att bara jobba=) Lagomt till attt mitt arbetspass började så kom det lite regn. Ska jag vara helt ärlig så var det faktiskt skönt. Har varit så otroligt hett ute så det behövdes verkligen rensas upp lite i luften!

Torsdag tog jag en helledig dag.. Härligt! För första gången sen jag flyttde ner hit så läste jag en bok som inte hade med människokroppen eller mediciner att göra. Första icke-skolboken sen i Januari!!! Låg på en filt på gräsmattan med en islatte och en god bok, jag hade sommarlov helt enkelt;)

På kvällen vare fotbollsdax! Jag och LillaC hade den turen att vi blev erbjudna två gratisbiljetter till Stadion. Var där å såg Sverigematchen på storbildstv, hur grymt som helst=) Världens stämning kan jag lova!!! Tjohoooo, fotboll utomhus i solen med lite öl, inte fy skam! Massor av människor och stämningen var av den bästa sorten, särskillt när sverigen gjorde mål. Tjhohooo!

Fredag fick jag "vakta" S ett tag. Lunch i solen på en filt i stadshusparken.. Jag säger bara det... Om man var garanterad det här vädret på sommrarna så skulle jag inte behöva något hem.. Finns så många fina ställen utomhus som man kan vara på=)
Efter det var det jobb som gälde, återigen hade man hunnit vara i solen så det kändes inte så illa att gå å jobba=)

Fredag kväll kom A hit!!! Så himla kul att träffa henne, saknar verkligen henne här nere!! Var å tog en kvällsfika med LillaC så vi fick snacka av oss lite=)
Lördag åt vi frukost utomhus å sen slappade vi på en filt å surrade ett tag, Träffade ToY på stan och åt en glass med dem. Mys!=)
Lite shopping efter det (iaf för A..) å sen bar det iväg hemåt.
Åt våfflor med glass å jordgubbat till middag, rena rama bakelserna;) Självklart så gjorde vi det ute i det gröna. I solen=)
Sen for vi til LillaC. DÄr blev det lite vin och en hel del surr. Snack-Marathon skulle jag vilja påstå! =) Vi hade hur mycket som helst att prata om och det kändes så himla skönt med en riktig tjejkväll där allt mellan himmel och jord analyseras. Vi kom iaf fram till att vi har då väldigt händelserika liv just nu alla vi 3, haha;)
Vi begav oss iväg till Trädgården på Kungsholmen runt ettiden. Vilket ställe! Fint uteställe vid vattnet och hur mycket människor som helst. Varmt å skönt var det ute och vi dansade som galningar resten av natten. Det bästa av allt var nog att vi bara gled förbi kön, snackade med vakten och fick våran stämpel å gick in! Haha, det lönar sig att ha kontakter;)
Idag blev det en dag  i solen (nähä..??!) för mig å Andrea. Badade till och med våra fötter;)

Nu har Dreus åkt hem och vi har verkligen haft en toppenhelg tillsammans=) Nu är det ganska tomt här hemma, men på onsdag åker ju jag hem igen så då blir det full rulle igen.

På återseende!

Sååå mycket!

    Nu var det längesen igen.. Har så himla mycket att blogga om nu att jag nästan spricker. Men jag hinner inte nu, man är väl buissy;)

Men jag återkommer så snart jag kan. Har en tenta, avslutningsfest, kvällspicknick, och hur mycket som helst att berätta om. Ikväll väntar även min å LillaCs grabbkväll:D Vi ska skruva ihop möbler, dricka öl, äta chips och titta på fotboll, grabbigt värre!

Nu ska Sverigetröjan på sen bär det av till systemet=)

På återseende!
Hejja Sverige!

helgen..

    Tack och lov så försvann min feber ganska illa kvickt. Sjukskrivning en dag, sömn (ca 1,5 dygn) och litervis med vatten så blev det genast lite bättre! Det gör så otroligt mycket bara man är feberfri, då kan man gärna få vara en smula förkyld!
Å tur var det väl att febern försvann, för jag hade verkligen sett fram emot vår tjejlördag med plugg å sol!Det var nog min sarka vilja att vara med där som gjorde mig frisk tror jag=)

Tanken var egentligen att jag och K skulle åka hem till E på Ekerö och plugga, ev äta lunch tillsammans oxå om tiden tillät. Det gorde vi oxå.
Vädret var det bästa man kunde tänka sig och jag & K tog med oss sallad och jordgubbar så vi skulle ha det riktigt bra i solen. Det hade vi oxå.
Vi fick riktigt mycket gjort med pluggandet och vi han med en massa surr och allt annat som hör till oxå. E gjorde fina sommarslingor på mig oxå, så nu är jag redo för riktig sommar!! :D Tiden gick jättefort och vi blev allmänbildade inom egenvård och röda som tomater av solen=) Underbar dag med massor av skratt, sol och tokerier.
Sen kom E på den briljanta idén att vi kunde ju faktiskt stanna kvar ett tag så kunde vi ta en kall öl i solen innan vi for hem. Och sen kunde vi ju alltid stanna kvar å kolla på fotbollen där. Och ta en till öl. Och grilla. Och spela kubb. Och bli myggäten. Och dricka lite vin. Och ta en revanchmatch i kubben. Och ha den roligaste kvällen på mycket länge..!!
Finns det egentligen någonting roligare än sånnadär spontana saker som inte är planerade?? Vi hade iaf en toppendag med allt vad det innehöll. Och shit vad jag kommer sakna dessa människor i sommar..
Istället för att vara där ett par timmar å repetera det viktigste till provet så blev det ca 12h tillsammans en underbar sommardag=)

Idag har jag legat å pluggat på gräsmattan exakt hela dagen. skönt! NU är jag redo att spika tentan imorrn:D

Byyyye!


Graduation

    Okej, idag är en dag som jag verkligen hade velat spenderat i Sundsvall. So bad! Det beror inte på någon hemlängtan eller så, det lider jag inte av just nu. Men det är just idag som det händer saker hemma som jag så gärna vill vara med och uppleva! Hade varit den ultimata helgen att åka hem till MEN självklart så har vi terminens viktigaste tenta på Måndag å då känns det som att det inte är den smartaste idén att åka hem nu.
Tack iaf för rapporteringarna och allt från dagen!

Nu ska jag sova en stund, haft feber och sovit som en dåre sen igår. Nu ska jag bli pigg så jag orkar plugga. Thank god for Epresso=)

Alla tankar å kramar skickar jag hem till berörda personer=)

På återseende!


Bekännelsen..

    Jag har en sak att erkänna.. Och det är främst till min mamma och syster som jag måste lätta mitt hjärta för! Okej.. *tar ett djuuuupt andetag*
Jag, Madeleine Engström, har en ny last.. Ett nytt beroende. Härmed erkänner jag att hårdbrödmackor med ost OCH saltgurka är bland det godaste som finns att äta på denna jord... Jag vet mycket väl att jag dömde ut det totalt inför er, men jag har ändrat mig. JAG ÄLSKAR DET..!
Så.. nu var det gjort.. Hoppas att jag fortfarande får vara er dotter/syster..

I övrigt är de sådär med mig. Döförkyld fast jag verkligen inte har tid med det. Men jag vet, är man sjuk så är man.. Kan nog bara glömma att jobba imorrn=( JAG VILL JUUUU! *Suck* På tok för mycket jag vill göra nu för att ha tid å va sjuk.

Men glad är jag!!  Helt sjukt vad bra jag mår nu, vardagen är fantastisk=)
Men oj vilken ångest jag har.. Jag och större delen av klassen faktiskt..
Vi har bara 2 enstaka dagar kvar i skolan.. TVÅ DAGAR!!!! Jag vill inte, jag vill verkligen inte.. Har aldrig kännt inför ett sommarlov att jag INTE vill ha det. Men så känns det.
Tack och lov är jag mycket väl medveten om att man kommer tillbax till det här till hösten igen, och innan dess ska jag ha en helt sjukt bra sommar;) Jag tvekar inte en sekund på att sommaren kommer bli underbar. Det vet jag att den kommer bli, hur allt än blir. Det blir vad man gör det till.

Jag har kommit fram till varför jag är så himla fäst vid mina vänner här nere och varför jag tycker om min klass så mycket.. De är ju min familj här! Det är dem som är runt omkring mig på dagarna och det är mina vänner som är min trgghet när jag är här.
Mina vänner och min familj där hemma är verkligen mitt ALLT! De är en stor del av mig, men på avstånd. De finns för mig även fast det är 40 mil emellan oss. När jag kommer hem så vet jag att min familj och mina vänner finns där. Jag har en färdigbyggd grund och ett liv där uppe. Jag kan inte säga att jag tar någon (eller något..) för givet, det ska man aldrig göra enligt mig. Men jag litar på de mina där hemma och det räcker, det är guld värdt!
Här nere så håller jag på att bygga upp allting för fullt. En helt ny grund att stå på och ett helt nytt liv utöver det som jag har hemma. Här är det mina vänner, min lght, skolan och jobbet som mitt liv bygger på, som jag gör min trygghet och min vardag! Därför är jag så himla tacksam över att allt blev så himla bra och att jag har så många människor runt omkring mig här.

Känns som att på slutet har min närmsta krets här nere blivit ännu närmre varandra och vi har så himla roligt ihop! Så jag kan helt ärligt säga att jag är lite skraj för de veckor som närmar sig här nere innan jag flyttar hem i sommar. Jag VET att jag kommer att träffa vissa av dem lite då och då, men återigen (när jag äntligen funnit den här tryggheten) så kommer min vardag att ändra sig igen. På samma gång så ser jag fram emot det, för jag har lärt mig att sånthär stärker så otroligt mycket. Jag kommer att sluta som ett muskelpaket om man ska mäta styrka på det viset;)

Idag har jag varit väldigt effektiv ,trots mitt för tillfälligt väldigt veka tillstånd! Vi började i skolan kl 12.30 idag, men jag befann mig i Frans Schartaus lokaler redan kl 09.10 *pip*
Träffade diverse folk från klassen och vi började gå igenom massa saker inför tentan. Äntligen har inspirationen kommit, tack! Är väldigt lärorikt att sitta tillsammans med andra och gå igenom sånnahär saker tycker jag.
Vi satt väl till 11.30 nångång då vi tog lunch.
Mellan 12.30-15 hade vi föreläsning. Härliga klass.. Mysstämning hela dagen=)

Efter föreläsningen så gick jag, E, K och H till Videoställets uteservering och kollade på studenter=) Lyckliga människor=) Om ett år är vi färdiga.. hua, hemska tanke!
Sen gick vi in å fikade och satt ända till kl sju å råpluggade (med en hel del tjatter oxå;)). Vi var faktiskt oerhört duktiga idag, helt ärligt!
Det var som att vi inte ville åka hem idag, ville inte lämna varandra. Gud vad fåniga vi kände oss, men vi har inte så många dagar kvar innan vi slutar nu.
När vi sa hej då och vi ses på måndag så såg alla 4 panikslagna ut.. Näää, fredag, lördag, söndag och SEN måndag.. Skulle vi verkligen inte ses innan dess?
Vi kom fram till att vi måste ses på Lördag hemma hos E. Äta lunch tillsammans och ta en sista genomgång innan tentan. Mina tjejer.. Underbara människor!

Imorrn är en stooooor dag! Inte för mig, eller jo på sätt å vis! Delar av mitt liv hemma.
A, ska hålla tummarna för dig, jag VET att du fixar det!
R, ska tänka på dig hela dagen!!! Ha askul, det är den roligaste händelsen du kan tänka dig=)
Så imorrn kommer mina tankar mestadels vara hemöver=)

NU ska jag bädda ner mig och vila lite...

Byyye!



Morot..

    Idag har jag kommit underfund med en bra sak. MOROTEN! Vaa?? FInns det nåt bättre än en morot?? Först och främst så är det ungefär hur gott som helst att äta moroten som det är. Dessutom blir man brun av det och det är nyttigt!
Sen så kan man ju säga att MOROTSKAKA är ännu lite godare. Huuuuuur gott om helt. Ska jag vara helt ärlig så har jag inte ens vågat testa morotskakan på jobbet än. Jag vet hur fruktansvärt gott det är så om jag börjar så kommer jag aldrig kunna sluta med det. Det vet jag.
Å jag har faktiskt fått upp ögonen (smaklökarnar) för morotsjuice oxå! Den dricker jag däremot rätt ofta när jag jobbar. Har varit skeptisk mot det innan men nu börjar jag fatta grejen med den hela! =) Gott!
Och sist men inte minst.. Hur bra är det inte att locka med en "morot"? Så att man orkar kämpa vidare med saker och ting?? Va?? Tex att om du gör det här som jag ber dig om nu, då ska du få det här (moroten) som belöning! Hur fiffigt som helst!

Herregud vilket konstigt inägg det blev idag, Det är säkert så ni tänker nu.. Och jaa, det är faktiskt rätt konstigt. Men det här är ett väldigt bra exempel på alla konstigheter jag får för mig nu för tiden... Mamma och Sis vet precis i vid vilka tillfällen jag drar upp sånnahär knepiga saker, haha! Men tro det eller ej, men det går bra fortfarande;)

Sov!

Housewife=)

   Idag har jag varit sååååå duktig=) Husfruat och gjort bra saker hela dagen. Men jag ska erkänna att jag började dagen med att fuska lite.. Hade bokat tvättis kl 07.00 på morgonen. Det första jag gör är självklart att slå av väckarn (med vilje..) Kände inte för att kliva upp då helt enkelt! Trots att jag visste om att det var den enda lediga tiden idag så gick det bara inte..

När jag väl klev upp så var väl klockan runt elva, blev den längsta sovisen på mycket länge. Men det kändes som den var välbehövllig! Åt en monsterfrulle och hade en ganska skön morgon=)

Sen gjorde jag faktiskt en sak som mamma har sagt åt mig att göra. Pysslade om och pratade lite med mina små blommor. Duschade av dem som skulle duschas av och plockade bort massa döda blad. Sen jag flyttade ner hit har inte mina blommor mått så bra, utom springpojken då såklart=) Vet inte om det är i mitt huvud, men det ser redan ut som att de mår bättre nu=) Hoppas att min blomma som jag fick av G&L som inflyttningspresent i Haga överlever.. den älskar jag! Den står ju iaf i mera ljus nu, så den borde piggna till tycker man. Men nu är det mammas fel om den inte gör det, har ju gjort som hon har sagt;) haha!
Efter min hjälteinsats för blommorna så kom lite ångest smygande för tvättens skull.. Gick ut å skulle kolla när nästa tid fanns. Och VAD händer då?? Joo, jag ser at båda tvättstugorna står tomma fast de är bokade.. LYCKLIGA JAG! Kutade in å hämtade tvätten. Efter dygt 45min så hade jag tvättat 4 maskiner, tjohooooo! Jag visste väl att det inte var meningen att jag skulle kliva upp i ottan idag;)

Fick så mycket inspiration när jag blev av med tvätten så fort så jag fortsatte mitt pysslande. Det slutade med att jag hade rensat ur min garderob som jag har tänkt göra hur länge som helst. Det är skumt, även fast jag slängde bort kanske 1,5 sopsäck med kläder när jag flyttade hit så kastade jag ändå bort typ 3 kassar idag med! Skönt! Så mycket som jag inte har använt på år och dar! Hur som helst så blev det jättebra så nu är det snyggt och prydligt i mina garderober=)
Inte nog med det så tog jag och rensade badrumsskåpet och korghyllan som jag har där inne oxå. Mycket sopor blev det!

Nu har jag även bäddat rent och grejat lite, å gissa hur nöjd jag är?? =) Kommer att sova gott i natt!
Glömde bort att nämna att jag hunnit med en hel del plugg idag med. Säga vad ni vill, men jag är stolt över min kreativitet idag och jag tror att jag ska unna mig nånting gott imorrn efter jobbet=)

Jobbar min första öppning imorrn, ska bli spännande. Men det går nog bra tror jag. Ledig från skolan så jag jobbar heldag imorrn.

Tisdag är det röddag (nationaldagen). Då ska jag träffa tjejerna så ska vi plugga inför tentan. Skönt att gå igenom det tillsammans=)

Sov gott alla! Nu ska jag krypa ner i min nyrenbäddade säng=)

På återséende!




I Love U Frans!

    Jag är kär! I lilla Frans som sjunger om Zlatan... HUUUUUR cool som helst=) Haha, gulligt värre!

Idag var det minst sagt fulle rulle på jobbet.. Maratonloppet löpte nämligen förbi gallerian där mitt jobb ligger. Eller rättare sagt så är hela väggen i Cafét gjort av glas, och utanför går S:t Eriksgatan där de springer. Så idag har jag tittat på hurtiga löpare hela dagen.. INTE! Har inte haft tid över till att se på de överduktiga personerna som är med där. Idag hade nämligen hela Sthlm bestämt sig för att fika hos oss och kolla på löparna. Gissa hur många Takeaway-kaffe jag har sålt idag? Tiden har bara kutat iväg och dagen gick så himla fort. Jobbade med H idag och det är så himla roligt då. Vi jobbar bra ihop=

Igår hade jag bara tänk att åka hem direkt efter jobbet å slappa. Yeah right.. LillaC lyckades övertala mig att komma hem till henne så kunde vi gå ut å ta en öl i sommarvärmen efter det. Hon och A har flyttat nu så det var jättekul att få se deras nya lya. Lagomt avis jag är nu då... den skulle vara helt perfekt för mig!! =) Får flirta lite med dem så kanske de går med på att byta, haha!
Hur som helst.. den här ölen nu då. LillaC plockade fram en vindunk som de hade.. Hon hade tänkt att vi skulle a varsitt glas innan vi gick ut. Vi gick aldrig ut å drack den där ölen. Vi blev kvar hemma hos henne å sög på det där vinet hela kvällen. Hade världens mysigaste kväll bara jag och hon. En toppenkväll med massor av surr och tokerier. Den roligaste festen på länge och det var bara två st som medeverkade, haha! Och jag säger då det, Bag´n box är livsfarligt..;) Hahah! TACK för den kvällen, mycket välbehövd och uppskattad!

Imorgon är jag ledig. Då har jag ÄNTLIGEN fått en tvättid oxå.. Skulle behöva tre st tider i rad nu känns det som. Hua!
Nu ska jag sortera tvätten så att det nästan bara är att kliva upp å trycka på knappen imorrnnär det är dax=)

Sov gott mina vänner!

Yippiiiieeeee!

    Idag skiner solen och det står 34c på min termometer där solen ligger på=) Underbart! Jag var tvungen att skutta ner från sängen och slå på Gyllene Tider så fort jag vaknade!!!

Underbart!

Skriver mera ikväll!

Byyyye!

Oj oj oj!

    Herre gud vad fort tiden går.. Jag fattar ingenting! Helt plötsligt är det snart helg igen..

Jaa, vad ska man säga om den här veckan som gått då tro.. Hmm, speciell kan man ju säga;) haha, min vardag är inte helt fel nu kan jag lova. Jag ler mig genom dagarna och jag är så glad, så glad! Jag börjar fatta, inse och känna att jag verkligen har mitt liv här nu=) Sen jag fick jobbet så har jag blivit mycket lugnare i sinnet och det känns så otroligt bra allting:D

Började med receptregistrering i måndags. Kul, men det var inte särskillt svårt. Tror att man hade gjort några hemska fantasibilder om hur det skulle vara. Men det gick bra och det känns rätt lugnt.
Nu är det nära jättetentan.. Typ 1,5 vecka.. Men det känns oxå ok.
Allt känns ok nu, allt känns bra faktiskt=) Det som känns minst bra just nu är helt ärligt att det snart är sommarlov. Madde lider av separationsångest! Alla härliga människor.. Ni ska ju vara runt omkring mig på dagarna ju..!! Men de "bästa" kommer jag inte släppa taget av så lätt, vi ska umgås så det smäller av det iaf;) Inbokat flera diverse tillställningar i sommar tillsammans redan. MEN, jag kan inte följa med på nästa kryssning..=( *gråter* Är samma dag som Winnerbäckkonserten.. Så typiskt, vill verkligen vara med på båda sakerna. Men man kan inte dela på sig och man får göra det bästa av situationen=) Har dessutom redan börjat kolla på datum för en kryssning till hösten när skolan har börjat igen, haha!

Igår hade vi klassfest:D HUUUUUUR kul som helst!!! Var ute på Ekerö och grillade å hade skoj. Superlyckad kväll som slutade på Söder med de bästa av dem bästa (kryssningfolket+pojkarna) Gosh, jag kommer verkligen att sakna dessa människor i sommar.. Jag har det så bra jag, nästan lite för bra ibland! Kan man verkligen vara såhär nöjd med sin tillvaro eller är det något fel på en då? =)

Idag var man mindre pigg kan jag säga.. Efter ett på tok för lågt antal sömntimmar så var det dax för en monsterdag. Gick i skolan mellan 8.30-14.30, sen jobbade jag från 15-20.. MEN jag ör glad ändå jag=) VAr tokkul att jobba igen. Har inte jobbat på över en veckan och jag kände verkligen idag hur roligt jag tycker att det är. Trots att jag var astrött å nästan såg dubbelt. Och som det ser ut i dagsläget så finns det hur mycket jobb som helst där nu. Men så länge skolan fortfarande är igång så håller jag mig till mina 2-3 dagar/kvällar i veckan. Är hur bra som helst det tycker jag!

Nu äre natt för min del, har ett x antal timmar att ta igen när det gäller sömn.

Sov gott alla vänner och var glad och lev i samma härliga värld som mig så får ni se hur bra man kanmå ibland!!=)

Puss

Where´d U go?