Ryska på Finska..

En vanlig dag på pendeltåget..

Stora bullriga Ryssen 1:

-"Bla blabalabalbalbaölbakabababab" (Konstiga ord på ryska)
Stora bullriga Ryssen 2:
-"Blablablbalbablablbalbalbalbalablablabl" (Ännu mera konstiga ord och saker på ryska)
Madde:
-"Atchoooooooooo!" (Madde nyser)
Stora bullriga Ryssen 1:
-"Prosit" (Riktat till Madde)
Madde:
-"Kitos"! (Tackar den snälla ryssen på Finska (!))

Dagen

Dagen gick superfort idag. Jobbade bara 6h istället för 9, men det var välbehövt. Hur mycket folk som helst och nästan allt sålde slut. Helt sjukt.. Förstår inte folk att man inte ska ha råd att fika som dårar såhär helgen innan löning?? Men iofs, alla kanske inte är lika luspank som en liten student:P

Ikväll har jag bara slappat. Gick å skulle boka en tvättid tills imorgon eller onsdag och till min stora förtvivlan så fanns det ingen!!! Panik! Måste ju tvätta innan jag åker hem.. Men som tur var så var det ingen som tog sin bokade tid ikväll, så jag snodde den. Då har jag det gjort iaf=)

Blir arg och irriterad på saker som jag inte ens borde lägga ner någon som helst energi på. Men jag är duktig och känner att de här veckorna på LiAn är välbehövda, som någon slags semester. Jag fixar det här galant och ska inte ge mig! Jag kan motstå och jag vet mycket väl att jag vinner på det. Haha, låter som att jag snackar om en drog, men så ila är det inte;) Som sagt är kvinnor och män från helt olika planeter och det är precis vad det här handlar om.

Nä, nu ska jag ta å hoppa in i duschen å sen sussa. Inventering imorrn så jag ska befinna mig på Appo kl 08.00 *pip* imorgon.

Sov så gott alla=)

Veckan

Nu är nog lillan på väg snart.. Det känna så! =)

Det har varit en bra vecka! Jag har verkligen kommit in på appo, och det är så fin personal där. Stämningen är jätteskön, iaf ur mina (elevens) ögon. Men självklart finns det alltid en person som inte är lika glad, positiv och munter som alla andra.. Men de finns ju överallt och det är inget att bry dig om. Den här veckan har jag fått gjort massa nya saker och jag känner att jag har lärt mig väldigt mycket. =) Det är jättekul!

Men höjdpunkten den här veckan var iaf de 4,5h som spenderades på Café 60 på Sveavägen i fredags.. Det är konstigt vilken inverkan de har på mig. Jag blir så glad och känner mig bra på alla sätt och vis. Dessutom så blir jag så lycklig att jag inte vet hur jag ska bete mig. Du nästan dumförklarade mig när jag pratade om att min familj ska komma ner och hjälpa mig med flytten..
"-Men Madde! Varför ska de komma ner hit mitt i all Julrush och stress och hjälpa dig när vi redan finns här? Låt de komma hit när allt lugnat ner sig lite, så kan de pyssla i din nya lght tillsammans me dig i lugn och ro istället"
Får man gråta? Jag har inte begärt en enda gång att de ska hjälpa mig, för de såg det som en självklarhet. Änglar är vad man kan kalla dem! E jobbar på Statoli, hon fixar lilla flyttbilen så det är oxå ordnat.. Vilka vänner! Så nu har de bestämt att vi kör flytten tillsammans. När vi är på plats så käkar vi pizza å dricker lite vin tillsamans=) Jag vill inte ha några julklappar, jag har redan allt det man kan begära.
Så efter nästa helg när jag har varit hemma, då ska jag börja koncentrera min på flytten. Hjäääälp, jag fattar ingenting, ska bli sååå himla kul och jag har en bra känsla om det här!

Jag ser fram emot nästa vecka. På Tisdag ska jag och LillaC ÄNTLIGEN ha en eftermiddag/kväll tillammans=) Tjohoooo! DÅ har hon kommit hem från Sundsvall och jag slutar redan kl 16. Vi ska åka på IKEA efter jobbet och DET kan ta tid om jag känner oss två rätt=) Om man säger såhär så har både hon och jag en del ärenden dit. =) Sen åker vi hem till henne å käkar middag och tittar på Grey´s åsså sover jag där. Lika bra att börja vänja mig lite mera med den soffan, wehooooou! Saknar henne. Så konstigt att vi knappt träffats nåt den senaste tiden.. Men när vi väl ses så känner jag verkligen att vi faller tillbax i precis samma spår som vanligt och det glädjer mig verkligen. Och så kan jag för en gångs skull säga någonting bra om 3. TACK 3 att vi pratar gratis med varandra=)

På Onsdag tänkte jag sola lite, vill vara mindre genomskinlig till helgen. Herregud, der är nästan äckligt vilken färg man har på huden nu. Lite grönaktig.. blä!
Tänkte även tvätta och greja lite inför hemvisiten!!! whiiii=)
Torsdag ska vi ut och äta hela klassen.. Vår "mamma" vill samla oss alla och höra hur det går för oss och tala om för oss hur fina vi är (hon gör alltid det..). Ska iaf bli jättekul och jag hoppas att så många som möjligt kommer. Ska träffa tjejerna först och kanske ta ett glas vin innan vi träffar de andra=)

Och på FREDAG!!! Då åker jag hem... Äntligen!!! Räknar med att min sis har tid med mig på fredagkväll;)
Åhh, jag längtar, längtar, längtar!!!

Det gick lättare än väntat att jobba igår. Tack för det! Och det var inte några problem att ta bort tider heller=) Skönt, var lite orolig för det..
Hade tydligen ändrat öppettider oxå så vi stängde 2h tidigare än vad jag hade räknat med, så härligt! Åsså fick jag lite extra sovis idag. Ska börja kl 12.

Nej nu sk ajag greja lite innan jag ska åka. Ikväll ska jag umgås med min soffa, precis som igårkväll.

Ha en bra dag alla!

2 much

Nu börjar det nog bli lite för mycket för fröken Engström.
Även fast jag de senaste veckorna (sen LIAN började) har sovir i typ 8h varje natt så är jag helt knäckt efter jobbet på dagarna. Det beror delvis på att jag inte är van med heltids arbete längre. Men jag tror oxå att det har mycket å göra med att jag vaknar på helspänn nästan varje natt. Jag vaknar och undrar vart jag är (hur många ställen kan jag vara på?), undrar vad klockan är, undrar varför väckarklockan är ställd och om jag verkligen inte har försovit mig. Jag vaknar med en stressad känsla, men somnar om ganska direkt ändå. Och varje kväll när jag har somnat, då vaknar jag efter typ en haltimme/tre kvart. Då är jag jättestressad över att klockan verkligen är ställd å kollar att allt stämmer med tiden.
Hmm, inte bra! Men jag tror att det är lite press. För i helgen ska jag jobba, inte på appo men på caféet. Och jag tror att känlan övet å veta att jag inte ska få vara ledig i helgen gör mig jättetrött och stressad. Jag MÅSTE få vara ledig oxå. Jag sa till chefen att jag kunde jobba var annan helg. Nu har de först satt upp mig i helgen. Sen ledig en helg och efter det jobba två helger i rad. Det GÅR inte! Det hade varit helt okej om jag hade gått i skolan som vanligt, men nu är jag på apoteket heltid och jag måste få känna att jag är ledig ibland. Jag ska prata med chefen idag. Jag måste byta bort en av de där helgerna, och kanske bara behålla en av dagarna under den helgen som jag behåller. Det spelar ingen roll vad han säger och om han blir irriterad. Jag tänker inte jobba de där två helgerna i rad. Dessutom har jag en flytt att tänka på!
Om han protesterar så tänker jag protestera tillbaka. Det är faktiskt på grund av min utbildning som jag inte hinner med mig jobb nu. Och den kommer först!

Ha en bra dag alla!

SKriver mera om gårdagen sen när jag kommer hem. Satt på ett fik i 4.5h med mina flickor igårkväll=)

Rutiner..

Det är lite småsjukt hur snabbt man kommer in i nya rutiner.

Kl 07.00 *pip* så ringer min klocka. Jag snoozar 2ggr med tanken att
"min klocka går ju faktiskt för fort, den ÄR inte sju än.."
Sen skuttar (!) jag ner från sängen och tänker att jag ska äta frukost innan jag gör någonting annat. I nästa sekund kommer jag på att det är mycket bättre om jag gör mig i ordning och sen äter frukost. Då slipper jag faktiskt stressa i mig fukosten med tanken på att jag har massor att göra efter att jag har ätit.
Sen äter jag mina 2 fullkornsmackor (en med ost och en med kalkon/skinka el. dylikt, och jag försöker att ha någon grönsak på dem oxå.) En tallrik fil och ett glas Berocca. När jag har tryckt i mig allt det där så är det dags för den dagliga morgonkoppen med kaffe..
Sen går jag till bussen (numera..). Sitter på bussen och läser City i typ 20 min. Kommer fram till jobbet och gör kaffekopp nr2 för dagen. Sätter mig vid datorn i 45min och läser på viktiga och bra saker som jag ska lära mig. Sitter vid datorn till 9.45 då jag skriver ut morgonenes resultat, ställer in koppen i diskmaskinen och går på toaletten. Dricker vatten och sedan öppnar vi..
JAG ÄR EN HEMSKT TRÅKIG MÄNNISKA!
Jag måste diskutera det här med tjejerna ikväll, jag vill inte vara tråkig. Jag vill vara spontan och göra roliga saker. Lilla Madde är kanske inte redo att ta klivet in i vuxenlivet med ett arbete riktigt än..

Å ändå kan jag inte sluta tänka på att jag faktiskt har levt såhär en period innan jag började plugga. Och när jag tänker tillbax på den tiden, då ler jag=) Jag trivdes så bra och det var en trygghet.
Det kanske bara är att inse att tryggheten jag har idag kommer att finnas kvar, bara inte lika tydligt, inte på samma nivå som idag. Men jag kommer alltid att känna andra tryggheter och det kommer att vara det viktigaste för mig i just den tidpunkten.

Det ordnar sig alltid, det vet jag:)




Buss 810

Ha! Hur borta får man vara??
Igår satt jag och chefen på Apoteket och småsurrade lite. Lite om att jag bor i Haninge och hon bor i Jordbro. Helt plötsligt så säger hon:

-"Du åker 810an på morgonen då va?! Det är ju jättesmidigt, tänk att det bara kan ta 20 min från din hållplats till jobbet. Dessutom stannar busssen precis utanför din dörr och utanför Apotekets dörr.."

Ehh, buss 810?? tänker jag då.. Nej, för jag tar ett pendeltåg som går hemifrån 45min innan jag börjar å jobba. Så åker jag det till Årstaberg där jag byter till tvärbanan.. VADDÅ BUSS?? Varför har ingen talat om för mig att det finns en direktbuss dit som bara tar 20 min?? Varför berättar inte sl.se det för mig???
SÅ, idag fick jag sova en halvtimme längre åsså åker jag hädanefter buss till jobbet=) Kommer fram 10 min innan jag börjar=)

Ha en bra dag alla glada!

life goes on..

Det har hänt någonting under de senaste 2-3 dagarna.. Jag har åkt hem från jobbet (LIAn) utan att ha den där lilla lilla aningens huvudvärk. Jag har även pipit runt på golvet och i offeciven i min snygga, vita rock och trallat.. Jag har skrattat och babblat på som vanligt.. Men andra ord, jag känner mig hemma på min LIA plats nu=) Jag slappnar av och trivs med människorna i min omgivning. Förra veckan var lite annorlunda. Hade huvudvärk nästan varje eftermiddag och var lite på min vakt kanske man kan säga.. Men jag tror att jag har smält allt nytt under helgen och nu har jag orienterat in mig där=) Det var väl allt nytt och sånt som gjorde mig lite spänd om dagarna och gav mig lite spänningshuvudvärk kanske. Det slog mig idag när jag satt på tåget hem. Lustigt att det bara kan ta en vecka för att man ska trivas och känna sig hemma på ett ställe. Men det är väl tur för mig.. Har 3,5v kvar där, sen kommer jag tillbax dit v3 och ska spendera 10veckor där!

Idag mina vänner, idag har jag fått lära mig NYA saker=) Whiiii! Fick vara en del på receptsidan. Gjorde plockkontroller och gjorde i ordning de inringda recepten.. Haha, det känns så förbjudet när jag gör alla de där sakerna.. Lilla jag får väl inte stå och plocka i ordning recept heller.. Hur hamnade jag där?? Men det är KUL och jag vill lära mig ännu mera nu..=) ju mera jag lär mig destå mera vill jag lära..
Jag gjorde även inleveranser och kontroller på narkotikapreparaten idag. Det var lite läskigt vill jag säga.. Där står lixom lilla jag med tunga droger i nävarna.. Och jag har BEHÖRIGHET att kontrollera dessa. När hände allt det här? Får jag verkligen göra de här sakerna.. hih, det är så roligt!

Inventerade alla Diabetespreparat idag med. Det hade jag gjort innan på Gripen oxå, men det hör till de uppgifter som vi ska göra under LIAn. Å även om jag har jobbat med det innan så är det klart att jag ska göra dem nu med. Annars skulle jag bara kunna stå och blåljuga för dem å säga att jag kan göra allt. Rätt ska va rätt=)

Dagarna är så roliga och tiden bara springer iväg.. Å sen kommer kvällarna..=( Det är inte roliga kvällar nu vill jag säga.. Så osocialt som jag lever nu var det längesen jag levde. Om jag hade haft samma sociala kontakt på dagarna som jag brukar ha så gör det ingenting att jag bara är hemma och gör ingenting på kvällarna. Men just nu är det en period då jag inte uppskattar det på samma vis. Jag tror inte alls att när jag har slutat skolan och har börjat jobba så kommer jag leva som jag gör nu när jag pluggar. Nej, det är totalt orealistiskt.. Men just i detta nu har jag sån hemlängtan och saknar alla mina nära och kära, jag längtar ihjäl mig efter min familj som befinner sig 40 mil bort.. Då är det ingen rolig period att inte ha tillgång till sina vänner som man är van vid att ha. God bless MSN och sms säger jag! TACK för all visad omtanke mina söta!

Imorrn tror jag minsann att jag ska ta en liten ride på stan efter jobbet (om jag orkar, helt knäckt på kvällarna nu..). Skulle behöva hitta lite smågrejer tills jag ska åka hem. Lite hårfärg och sånt. Just nu ser jag för taskig ut i håret. DÅ blir lixom hela jag ful och ser dassig ut. Inge bra! Skulle behöva klippa mig oxå men det får jag ta senare. CSN vill inte riktigt som jag vill..=/

Nej, nu ska jag sova.. Snark!


LIA

Ja, som sagt så är jag då ute på min första LIA-period (Lärande I Arbete) på min utbildning. Är nu inne på andra veckan och jag trivs jättebra på min praktikplats!
Men, det finns ett stort MEN.. Det sega är att det vi ska lära oss under denna period är precis det som jag jobbade med under min tid på Apoteket.. Tack och lov så trivs jag med allt arbete och de flesta av personalen är verkligen jättegulliga. Men det känns lite som att stå och arbeta gratis, JAG VILL LÄRA MIG NYA SAKER!
Men det finns självklart en mängd av positiva saker med. Jag får mera ansvar och större behörighet till olika saker, weeehouuu! -Me like!
Jag får även en chans att visa framfötterna, jag tänker banne mig ge dem världens bästa intryck och nästan få dem att känna sig tvingade att ge mig jobb för att jag är så duktig, haha! Nej inte så kanske, men det är alltid bra att få in en fot på ett nytt ställe=) Å det är klart, ett jobb skulle man aldrig tacka nej till;)

Är även en till tjej från klassen där samtidigt som mig. Det roliga är att vi inte alls har haft någon kontakt under hela tiden vi gått i skolan.. Alltså vi har ju hejat på varandra och så men inte mera än det. Hon är verkligen jättemysig!! Jag är glad att vi hamnade på samma ställe (enda apoteket som tog emot 2 elever) så vi får en chans att lära länna varandra. Det är så dumt att det blir grupperingar och så. Alltså alla i vår klass funkar bra tillsammans, men det blir ju alltid så att man är med sitt gäng och thats it. Sen att jag hamnade i det bästa gänget är ju bara ett plus..;) haha! Nej men man passar ju bättre tillsammans med vissa, så är det bara. Iaf å är jag glad att jag och A.S börjar lära känna varandra lite bättre. Vi skrattar mycket tillsammans och det är viktigt!

Idag har jag insett en sak.. Sthlm är verkligen inte så stort som han tror.. Skit oxå!
Men jag inser mer och mer att det jag suktat efter verkligen inte är vad jag vill ha.. Verkligen inte! Det är inte "madde" på en fläck, bara någonting jag aldrig skulle palla med. SÅ varför ens lägga ner energi på att tänka? Bättre att lägga energi på annat, som gör en glad i stället, inte arg och yr!

Jag saknar. Mycket! Många! Alla i princip.. Saknar min familj så oerhört mycket nu.. Å älskade sis, jag är verkligen inte hel utan henne, jag funkar inte som jag ska! Å papps.. Kan inte beskriva, vill bara vara hemma å titta på dem, krama dem och bara vara med dem hela tiden. Äta mat tillsammans, göra ingenting tillsammans!! Prata..
Å Mamma å Stefan.. Gosh vad jag längtar HEM nu.. Till mitt riktiga hem, huset, gården och Hunden! SNART åker jag hem igen, längtar verkliegn!

Sen vill jag till Malmö.. TIll L. Vill veta hur hon lever, vilka hon umgås med och allt annat=(
Åsså vill jag vara i Uppsala mera.. Med A. Det var så underbart att få vara där en helg och verkligen se att hon har det bra, hon var superfina kompisar där.
Sen vill jag att LillaC och jag ska hinna ha mera tid med varandra igen.. Men SNART bor vi faktiskt nära varandra.. Whiiiiii, vi kommer till och med att bo i samma stadsdel. Känns så himla bra, snart kan vi äta middag tillsammans, även om det bara skulle vara för en halvtimme, men vi hinner det då!! Saknar henne,, Herregud, vi bor i samma stad men har knappt tid att ses ändå.. Men det blir väl så ibland, jag har mitt å alla andra har sitt!

Åsså mitt dagliga bröd.. Mina ATV6.flickor... Herregud! Jag känner mig totalt lost. Vi har samma mailkontakt som i sommar, det är kul. Jag har mera kontakt med vissa än andra nu när vi är ifrån varandra. Men jag är inte direkt förvånad över vilka det är som (åter igen..) man känner att de finns.. på riktigt! MSN, sms.. samtal ibland. Jag saknar dem! De tillhör min vardag och så vill jag att det ska vara.
På fredag kväll ska vi ses allihopa efter jobbet. Fika/äta och surra. I flera timmar hoppas jag=)

Nu ska jag kika klart på Grey´s Anatomy, världens bästa serie!

Puss på er!

Håll i hatten..

..nu händer det grejer!

Först vill jag bara säga att ja och mammsen hade en helt underbar helg tillsammans=) Iaf enligt mig. Vad har vi gjort då? Passat tider? Nej! Stressat? Nej! Planerat? NEj! Vi har bara gjort det vi har känt för, tagit saker som de kommer och bara myyyyyst=) Shoppat lite, ätit goood mat, druckit gott och spenderat många härliga timmar tillsammans. Som vanligt går tiden så fort, alldeles för fort när vi är tillsammans. Men jag tycker att vi har spenderat dessa timmar på ett bra sett och faktiskt hade jag gärna sett att hon hade stannat här ännu längre.. TUSEN tack för i helgen! <3

NU till förändrignarnas tid... Det är helt otroligt, jag fattar det inte ens själv.
Sen jag flyttade hit och började i skolan på Södermalm så har jag inte tvekat en endaste sekund om var i Sthlm jag trivs bäst..Söder! Underbara stadsdel! Har drömt om att en dag få bo där.. Och som min mamma så tydligt påpekade så är det fler än jag som vill det.. I know, men drömma kan man ju alltid! S i min klass, han stog i kö för sin 2a på Hornsgatan i 15 år.. Det säger ganska mycket tycker jag.. Typ att jag kan fortsätta drömma om mitt älskade Söder.
MEN! Nu har min gud (vem det nu är..) hört min bön och JAG SKA FLYTTA DIT!!! Whiiiii=) Har jordens bästa flyt, jag förstår ingenting!!! Utan att ens söka, så har jag fått en superfin och jättebra liten söt etta i Hornstull!! Whhheeeiiiiii=) 1/1 flyttar jag in, sådeså:P
Å inte nog med det.. Jag fick typ 40-50 intresseanmälningar på min lägenhet som jag ska hyra ut. Var hit en tjej idag och kollade (den första som kom hit..) Å hon tog den direkt!! So, no dubbla hyror och jag bara ler..=)

Nu ska jag ta en dusch och försöka smälta allt som händer... Fattar inte!

Skriver mera sen om hur det gr på LIAn och så, om hur min vardag ser ut these days..

Saknar i princip alla jag känner nu.. So bad!

Puss

Pappa!

GRATTIS på Farsdag älskade pappsen!!!! Om jag kunde så skulle jag hoppa på bussen hem till Sundsvall med Mamma idag när hon åker.. Då skulle jag krama ihjäl dig=) Men det går inte. Är hemma om mindre än 2 veckor iaf. Ska förhandla lite med chefen imorgon så kanske jag kan få ledigt Fredag-Måndag.

Som sagt, grattis älskade, älskade pappsen! Tänker på dig..

Pussar och kramar från Lill Madicken

Vill hem!

Just nu känns det som att jag gör väligt liten nytta här nere.. Vill hem! Vill krama om min familj, vill vara hos dem och finnas för dem. Inte vara den där dottern/systern som man pratar med i telefonen ibland och får en rapport av då och då, inte just nu!
I vanliga fall älskar jag att leva här och det går faktiskt väldigt bra. Har aldrig hemlängtan och jag skämms lite över att jag inte vart hemma sen i Augusti. Men nu blev det för mycket.. Nu vill jag hem ett tag!
Det kunde väl åt minstone ha fått vara skola som vanligt nu?? Så jag fick känna som jag gör tillsammans med dem som gör mig trygg. Finns tre personer (flera egentligen, men 3st som VERKLIGEN finns för mig, i ur och skur..) som i vanliga fall finns vid min sida hela dagarna, hela veckorna. Vi skrattar tillsammans, vi gnäller, vi är glada, vi lever, äter och gråter tillsammans.
På slutet har våra axlar vant sig vid tårar och att bli lutad på, för att vi emellan åt ska tokskratta och ha jätteroligt tillsammans, även om det är mycket som känns tungt.. En otrolig trygghet som gör det så enkelt att leva här. Varenda dag finns den möjligheten.. Utom nu, för nu ska vi vara ute på LIAn i 5 veckor.. Gud så passande..
Men som sagt, det som inte dödar, det härdar! Blir väl kanske snäppet starkare av det här, vem vet?!! Och telefonräkningen kommer säkerligen att bli lite högre än vanligt, men det kan jag ta!

På fredag kommer Mamma.. Snälla snabba dig hit!!!

LIA

Då var första LIA dagen övet (LIA= Lärande I Arbete, nya namnet för Praktik). Det var i princip som en vanlig dag på jobbet, bara att det var lite nya ansikten och så. Men det känns roligt och jag tror att de närmsta 5 veckorna kan bli riktigt lärorika när jag kommer igång på riktigt.

Skickade ett lycka-till-mail till mina härliga darlings i morse. Saknar dem redan.. Jag vet att jag är fånig men de är min familj här och det är tomt och konstigt utan dem, särskillt efter några av dem. När jag kom hem idag hade jag fått 4st svar och rapporter om hur dagen hade gått=) De kommer fixa det här kanon, det vet jag!
Ska luncha tillsammans på Bra-mat-mässan på fredag, då får man krama om dem och får en liten uppdatering om hur de har det.

Var i Uppsala hos A i helgen. Har haft det hur bra som helst och vi har äntligen fått tillfälle att ta igen lite förlorad tid tillsammans. Har haft så himla roligt och bara svinat oss hela helgen. Gjort det vi har känt för och skitit i att göra det vi inte känner för. Inte sovit särskilt mycket och inte ätit särskillt bra kost.. Men vi har skrattat och varit glada tillsammans det är vad som räknas! Saknar henne=(

Saknar Lilla C oxå.. Har knappt träffat varandra de senaste /den senaste månaden..=( Greklandsresor, Umeåresor, kryssningar, tentaplugg, jobb och annat dyligt har kommit i vägen. Inte träffats såhär lite sen jag flyttade ner hit. Det känns konstigt.. Det känns fel!! Men imorgon ska jag åka dit å titta på Grey´s Anatomy och äta middag imorgon. Har mycket att ta igen.. saknar!

Näe, nu ska jag sova lite.. Har en del att smälta!

Sov gott!





Waz up?!

Ja ni.. FÖRLÅT mina trogna läsare att jag inte skrivit på ett tag.. Har faktiskt varit hemma i nästan 2 veckor utan att skriva.. Men helt ärligt talat så har jag inte haft tid.

Först när jag kom hem på lördagen var det bara hopp i säng å upp å jobba på söndagen.. Lite småslitigt måste jag säga! Men det funkade det med=)

Sen på måndagen kom L hit=) Var ute å åt med LillaC m kusin å hade världens myskväll!! =) Många kära återseenden den dagen. Inte minst på skolan på dagen!!! Härligt att ha L här, verkligen inte varje dag vi ses nu för tiden=(
På Tisdagen var vi på TAKIDA!! De spelade på Debaser Medis, superbra! Lite skumt att se dem här i Sthlm, annars brukar det vara på hemmafronten. Sist var det i Ånge faktiskt=) Kul att det går bra för dem, TROTS att det känns skumt att de blivit så stora.

Blev en massa plugg förra veckan oxå. En redovisning på måndagen, ett arbete som skulle lämnas in på tisdagen och en tenta på torsdagen.. Så jag hade det jag gjorde mellan konserter och tjejkvällar om man säger så. Men det har gått bra. Har fått tillbax egenvårdstentan oxå, den spikade jag:D tjohoooo! Fick 4 fel på anatomin och resultaten på redovisningen och arbetet blev bra de med:D Jag är nöjd, minst sagt! :D

På fredagen kom älskade sis hit!!! Det är bland det bästa jag vet. Var inte så längesen innan som jag träffade henne, men längtan efter henne är alltid stor. Sådär att det bränns i magen ibland, vill alltid ha henne här!! Vi har iaf haft en jättebra och välbehövd vecka tillsammans, kan inte beskriva känslan nu när hon har åkt igen. Avskedet idag var det jobbigaste på mycket länge..
Men vi har haft en helt underbar helg och vecka. Hunnit med en jätterolig 25årsfest, promenerat på Djurgårn, slappat lite, ätit å druckit gott, kramats en hel del, kollat på tv, shoppat och bara umgåtts å rått om varandra. Nu har hon åkt och det känns inte alls bra. Vill ha henne här, vill alltid kunna krama om henne i tid och otid.


72385-1972385-1672385-18

Systrar på 25årsfest med lite "hatt-tema"=)

72385-17

Systrar på höstprommis på Djurgårn


Nu ska jag sätta mig och kladda ner en uppsats om Greklandstrippen så jag kan uppdatera er om den. Det krävs tid och en egen blogg för det, helt underbart var det!! Berättar snart..

Sov gott!