Long time..

    ..no seen!
Nu vare längesen jag skrev minsann!

Oj, oj, var ska jag börja?!!  Hmm, rätt fullt upp med både jobb och skola förra veckan.
Måndag så slutade jag 16 i skolan å sen jobbade jag stängning direkt efter det. Var till Carro å Acke efteråt, ÄNTLIGEN fick jag träffa LillaC igen:D Efterlängtat!
På Tisdagen blev det iofs en rätt lugn dag om jag inte minns helt fel. Slutade tidigt och for hem å grejade lite. Städa å diska å tog hand om mitt hem som så lätt blir bortglömt veckorna innan en tenta. Att bero på tentan, jag är BÄST! :D 2,5 fel totalt fick jag! DET är jag måttligt nöjd över kan jag lova! =)
Onsdag var oxå fullspäckad.. 1 föreläsning mellan 9-12.30, nästa mellan 13-16 å sen direkt till jobbet för att jobba stängning. TRÖTT! Men trots det så fick LillaC och A med mig ut å drickaen öl. trevligt värre! =)

Torsdag så kom äntligen sis hit:D Gick å lunchade med J&K när de hade kommit. Kul att ha dem här=) Planerade lite inför fredagen och surrade en del. Kollade av livsläget lxom;) Sen tog vi Cs pick å pack och fortsatte hem till Haninge. Blev latiskebab till middag och vi fick en kväll framför tvn (med ännu en asdålig film..) Mysig och välbehövd systerkväll:)

Fredag var det äntligen dax. GRÖNALUND!!! :D Huuuuur kul som helst. Jag, C, J och K var äldst bland dem som inte var föräldrar där, men jag kan garantera att vi hade roligast av alla på hela stället. Heregud. Åkte karusell exakt hela dagen och det var ingenting som kunde stoppa oss. C&K bangade på Extreme, men jag och J körde på.. Hur kul som helst! =) Jag och sis höll ut mellan 5 och 6h där, trots spöregn.. Men vad är det man säger, "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" haha! Köpte oss varsinn grön poncho, så var det verkligeningenting som kunde stoppa oss;)
Fredagkväll kom mammsen hit oxå=) Åt på en Japansk restaurang på Vasagatan, mmmm!

Lördag var det Skansen som gälde, med allt vad det innebär=) Kuuuuuul! Grymt faschinerad av en del av djuren där=) Men det var nog sälarna som tog piset den här gången!! haha! Mysig där, trots att det var lite regnskurar även där, men mycket bättre än på Grönan.
PÅ kvällen blev det mysmiddag med lite vin som gälde=) Nice!

Söndag- Mors dag! Drog med oss en ovetande mamma på Cosmonova.. Läckert! Såg en film om Grekland, antikens hemligheter. Gryyyyymt imponerande måste jag säga=) Asläckert att se!
Sen blev det lite promenix i Gamla Stan och på Söder. Han med en glass på Kåkbrinken oxå (ett måste).
Slutatde deras visit med Morsdagsmiddag på Sonjas Grek, en jättemysig grekisk restaurang på Söder. ooooj vad god mat vi fick, mmmmmm! =)

Har haft en jättebra helg, så kul att ha dem här. Kändes lite skumt at säga hej då och att vi ses till Midsommar.. Men det slog mig att det inte alls är långt dit.. Inte ens en månad! Herre gud, vad sjukt fort tiden går! Är supernöjd med helgen som innehöll en massa tok, skratt och galenskap!

Just nu trivs jag så himla bra här nere. Till och med så att jag gruvar mig till sommarlovet. Va?? Ja, jag vill inte ha sommarlov.. helt sjukt! Första gången någonsin som jag känner så. Men så är det, jag är så nöjd med mitt liv här nere nu så ni kan inte ana. Är lite lugnare i själen sen jag fick jobb oxå. Härligt! Självklart ska det bli kul att åka hem några veckor i sommar oxå, men det är just den här vardagen som jag kommer att sakna så grymt mycket. Även om jag kommer vara här en hel del i sommar så kommer det inte vara samma vardag. Kommer inte att träffa alla på samma sätt som nu. Men de finns ju kvar även till hösten. Har en känsla av att den här sommaren kommer bli en toppensommar, både när jag är här nere och de veckor jag spenderar i S-vall=)

Nu ska jag sova tror jag, ordprov imorrn!

Lovar att inte vänta så länge till nästa inlägg=)

Byyyeee!



söndag..

    Jaha.. Jag är upprörd å äcklad.. Å vad gör min mamma då?? JO, hon skrattar åt mig och tycker att det är jättekul! Va??? Jättekul att jag är omringad av en massa vidriga små äckel?!!
Det är sniglarna jag pratar om.. Sniglarna som har invarderat Haninge och tänker ta över. De är just nu nummer ett på min äckellista. Jag HATAR dem! Jag brukar i vanliga fall inte vara kinkig för små kryp och sånt. Men när det dyker upp stooooora, svarta livsfarliga sniglar som är stora som hundar blir jag fan rädd å vill grina! Hade det varit ett par/tre styckna som jag hade träffat så vore det en grej. Men det kryllar av dem! Vissa av dem skimmrar lite i orange oxå. Jag gruvar mig redan tills jag ska gå till tåget imorrn. Först trodde jag att de bara höll till på min genväg på stigen, men icke! Igår tog jag en längre väg och gick på gångvägen bara för att slippa dem.. Trodde jag ja! De kryllade på asfalten oxå!!! Jag räknade efter och kom fram till att i en kvadrat med typ 3m långa sidor var det 15, FEMTON st sniglar.. Och så var det efter hela gångvägen... Jag blir räd och tror att det är en slags epidemi som är på väg hit, fast i snigelform. Usch! Och jag tänker INTE trampa på dem å döda dem. Skulle aldrig snudda en av de där små äcklen med vilje! Hoppas att det bara är en kort period de är här. Annars måste jag flytta. Men VART är alla sniglar på väg? Kan dom inte hålla sig nånstans där de inte syns? Typ under marken? Nää, de måste vara precis där jag ska gå å bli äcklad varje dag. Min aptit är borta.
Sluta skratta mamma...

Usch egentligen vill jag inte skriva mera, jag blir upprörd av de där små odjuren. Det kryper på hela mig. Men en sak till måste jag berätta. En tragisk sak som får mig att bli tacksam över att jag lever det liv jag gör..
I gallerian där jag jobbar så stänger vi en timme efter att alla butiker har stängt. Det kom en kille å handlade av mig medan butikerna fortfarande var öppna. Han luktade lite alkohol men kunde bete sig någorlunda väl (utom att han kallade mig för godis, blä!). Hur som helst så satte han sig på uteserveringen å fikade ett bra tag. Sen kom han in igen. Butikerna hade stängt igen och jag höll på att stänga ner. Han såg väldigt yr ut och gick runt ett tag. Sen frågade han mig om jag hade öppnat. Jag svarade då att jag fortfarande hade öppet men stängde om typ 10 min. Då såg han ännu mera förvirrad ut. Å så frågade han mig när alla butikerna öppnade. Då svarade jag att de öppnar imorgon kl 10. Till svar fick jag: VA?!! Imorrn?? Men vad fan, de måste väl öppna idag oxå, eller är det stängt idag?? Killen var så himla borta och trodde inte på mig när jag sa att det var kväll och jag fick lov att visa honom en digital klocka och visa att den verkligen var 17.52. Han var stenhög.. Det mest tragiska var att han en timme tidigare hade gått runt i butikerna som han frågade om..

Det räcker att jag berättar det, behöver inte förklara varför jag är nöjd med mitt liv. Trots vidriga sniglar..

I övrigt har det varit en mycket bra dag och jobbet är skitkul;)

Sov!

Vilken lördag..

   Jag säger bara det.. Pust! Jag sov så tungt i natt att jag inte fattade någonting när jag vaknade i morse. Gårdagen innehöll till störst del av att vänta (det VÄRSTA jag vet!), åka kommunalt (inte heller det roligaste jag vet..), lite jobb (DET var kul!) och tack och lov så fick jag några timmar med brudsen oxå=)

Var kul å jobba igår, känns som att man kommer in mer och mer för varje arbetspass nu. Så kul att man alltid träffar massa nytt folk. Det har blevit min nya hobba, träffa nytt folk;) Hur som helst flöt dagen på bra. Folk hela tiden med inte så att man stressade ihjäl sig. Man han städa undan å greja lite emellanåt.
Vi blev klara med stängningen i god tid, så L gick hem och jag stannade kvar å väntade på bossen. Kunde inte lämna stället förrän han kom dit och han SKULLE komma dit till 18.00 pip! Och jag väntade, å väntade å väntade.. 18.40 kom han dit och jag var måttligt road över att sitta på jobbet å vänta när jag skulle iväg å allt.

Okej, jag kom iaf till centralen till typ18.55 så jag hade väl inte så bråttom. Trodde jag! Tåget hade då gått 18.52 och nästa gick 19.22. Yippie! Ännu en halvtimme när man bara väntade och satt å glodde rätt fram. Tur att jag hade en lite matlåda med mig som jag kunde sitta där å gluffsa i mig=) Självklart var tåget försenat och sen stog det stilla i Älvsjö ett par minuter oxå. Klockan och jag var inte bästisar igår.. Jag kom iaf hem runt åtta och kutade hem å FORT in i duschen. Hade tänkt hinna med halv nio bussen. Men Madde glömde som bort att det var lördag och då går tågen bara 2 ggr i timmen på kvällen. Tror inte det var meningen att jag skulle åka hemifrån igår.. Åkte iaf från Haninge 20.43. TRÖTT!

Varför usätter man sig för saker man egentligen inte orkar? Jo, stackars K fyllde år och hon var kvar i Sthlm. VÄGRAR lämna henne ensam på hennes födelsedag. Iofs var vi fler där men hon sa att jag måste komma=) *friend in need* haha! Men det gör jag så gärna!
Mysigt hemma hos K. Kollade på melodifestivalen och de andra partade loss. R.E.S.P.E.C.T till Finland! Haha, helt sjukt att de tog hem allting, DET är coolt=)

När det var dax att bege sig till krogen sa tant Madde godnatt och for hemåt. Åh, bra, nu hinner jag med sista tåget hem som går. 00.52.. Inte! SL hatar mig tror jag! Samma visa igen, försenad T-bana och jag kommer in 00.55. Jag fick glatt sitta å vänta på bussen som skulle gå 01.22. Kul! Det var iofs lite roligt. Galna Finnar i hela innerSthlm som tutade med sina bilar, hade finska flaggan framme, popade vinnarlåten med nedvevade rutor och tutade i takt med musiken. Hahah! Vilken upplevelse.
Bussen kom till sist och ist för att jag kunde åka i 20min med sista tåget så spenderade jag en timme på en kall buss med massa fyllon. DÅ längtade jag bra mycket hem till min lilla lya kan jag säga! Till råga på allt var det en full person som kräktes lite i bussen så att vi vick byta buss pga "förorenad vagn" som chaffisen. Fick stå utomhus å vänta lite till.

Till sist kom jag iaf hem. NÖJD över att jag inte hade festat och gått ut på krogen. Tack och lov så hade vi det jättemysigt hemma hos K, jag å mina girlies=)

Idag kommer LillaC hem, tjohooooooo! Shit vad jag saknar henne! Imorrn kväll ska vi mysa och bara vara.. Så som bara jag och hon kan=) Tack för det!

Idag ska jag jobba igen=) K lovade att komma dit precis till stängningen idag, bäst för han det.. Ikväll ska jag göra absolut ingenting! När jag kommer hem från jobbat ska jag slänga mig i soffan å inte röra mig ur fläcken. Möjligtvis poppa lite popcorn=)

Ha en bra dag å var glad!

Imorrn ska jag berätta om min traumatiska upplevelse med sniglarna igår.. USCH!

Puss på er!

Dammpartiklar

   Morrn!

Hmm, varför är alltid det mest skräpiga stället under soffan?? Många små prylar och  damm, särskillt läääängst intill väggen? Varför tar sig skräpet ända dit? Och hur kommer det sig att det kan bli så otroligt många små partiklar där för varenda gång man dammsuger? Jag gör ju det typ 2ggr/veckan så jag förstår inte hur de hinner med sig!

Jag måste förresten köpa mig en skohylla oxå.. Översvämmning i "hallen". Och jag måste städa mina garderoben. Jag blir bara lurad när jag kollar in där å tänker : Wow, shit vad mycket kläder jag har..!
Men egentligen, HUR många procent av mina kläder använder jag? Inte är det många iaf. Får ordna det nån dag.
Ärligt talat så känner jag mig inte ett dugg laddad att gå ut i kväll. Skulle bara vilja vara hemma å greja lite. Men hur som helst blir det lugnt ikväll, inte ens varit på systemet! Jag KAN vara nykter en kväll även om inte andra är det;)

Jag blev lurad igår. Jag blev alldeles tyst innan jag fattade att det inte var på riktigt.. haha! Man får faktiskt inte skojas om vissa saker:D Fy! Aja, man FÅR faktiskt komma å fika på mitt jobb hur mycket man vill;)

Nu ska jag koka min gröt så jag ska orka jobba!

Have a nice day!

Bra dag=)

 
Japp, då var det gjort.. Den sista anatomitentan (för den här terminen..) är gjord.. TJOHOOO! Kändes faktiskt riktigt bra. Skrev iaf på alla saker och det känns som att man hade koll på det mesta.. *stolt* Men bara för att man känner sig så himla säker så har man säkert gjort en himla massa slarvfel, haha! Men det är iaf väldigt skönt att det är gjort:D

Har haft en bra dag. Laddade lite inför tentan med skön musik innan jag fort till skolan. Glad redan när jag vaknade. Sen var det dax att skriva och det var inte förrän jag klev in i klassrummet som jag blev lite nervös. Typ halva klassen var lite smått hispiga så det smittar väl av sig kanske.. Men som sagt gick det bra tror jag.

Efter det så gick vi å tog en latte några tjejer från klassen. Kul att träffa alla igen och vi har börjat snacka lite lätt om nästa kryssning som blir av i Juli=) Samma gäng som åker och det är den bästa delen av de bästa;) haha! Till sist var det bara jag och I som var kvar. Vi är exakt likadana jag och I. Vi pratar precis lika mycket (ok, hon är tom liiiiite värre än mig;)). Hur som helst är jag glad att vi fått sån fin kontakt nu på slutet. Jag pratar bra tillsammans med henne och det känns som att jag kan anförtro mig till henne. Hon blir lite som en extra storasyster när inte min äkta syster är här, haha! INGEN kan självklart ersätta C, men det är skönt att ha någon som finns på nära håll, lite på samma sätt som C fast i närheten av mig=)Hon är lite äldre än mig och är lika galen som jag, fast klok på ett vuxnare sätt!

När jag kom hem så tog jag på mig min husfruroll:D Nu när jag har en superdator som FUNKAR så slängde jag ihop en städskiva oxå.. KUL att kunna göra sånna saker! Fick ihop en bra städblandning och resultatet av städningen blev oxå bra:D
Ikväll är det bara lugnt. Har kollat på Hey baberiba å nästan skrattat ihjäl mig:D

Imorrn blir det jobb på dagen och sen ska vi fira K som fyller år!!! Tjohooooo, GRATTIS!

Sis, ringde ett videosamtal ikväll å visade sina nya fina fönster. Blev asfint! Jag passade på att visa mitt ”nya” office oxå.. haha! Roligt att kunna göra sådär. Man kan se och prata med varandra trots alla mil som är emellan oss=)

Ha en trevlig kväll mina vänner!










Dagens städlista:

             
Black eyed pease -Pump it  -Omöjlig att stå stilla till

Lars Winnerbäck -Långsamma händer  -Grubblar-Lasse

Lisa Ekdahl -Om jag snubblar efter vägen -Mariatorget

Kellis -Bossy  -Har suttit på hjärnan HEEEELA dagen, t o m på provet

Pussycat dolls -Beep  -KRYSSNINGEN!!!

Takida -Loosing  -Haga=)

Eminem -Shake that  -Ännu en låt man inte kan st¨stilla till

Cascada -Everytime we tuch  -Spelar alltid på jobbet *dansar*

Fort minor -Where´d You go  -
På hjärnan flera gånger om dan, varje dag..!

Fronda -Rullar fram  -Partymemories..=)

Sean Paul -Temprature  -Partylåt man bli tokglad av

James Blunt -Wisemen  -Myyyyyyyys!!!

Snook -Snook, svett och tåra  -LillaC å J på snaps!

Rihanna -SOS  -Haninge

Bob Sinclair -World hold on  -*visslar*

Shakira -Hips dont lie  -ANDREA!!


Back in town..

    Japp, då var man tillbax i storstan igen då:D Skönt faktiskt! Trodde det skulle kännas mera motigt, men icke!

Har haft det superbra i helgen/veckan! Hade jag fått bestämma helt själv så hade jag umgåtts ännu mera med vissa personer, men imorrn har jag tenta och var bara tvungen att plugga en hel del.  Men jag har fått träffa de flesta av de viktigaste;) Har festat, fikat, kramats och myst en massa.. nice! Har massor av anledningar som lockar mig hemåt, men jag känner verkligen att jag har det bäst här nu. När jag är hemma å hälsar på så levera jag ju i en "låssasvärld". Min vardag skulle inte se ut sådär om jag bodde där. Nu när man kommer hem så umgås man ju med folk hela tiden och så funkar det ju inte i den verkliga vardagen. Min vardag här nere känns bra mycket mera upplyftande och härlig än vad den skulle vara hemma=) Men jag ser verkligen fram emot de veckor jag får spendera hemma i sommar!

I morse när jag satt på bussen och var astrött så ringde telefonen.. Det var E som ringde och skulle försäkra sig om att jag visste om att vi var lediga idag.. What? Lediga? Och exakt VAD gjorde jag på bussen den tiden på morgonen om jag inte hade en tid att passa?? *jäsp* Aja, så var det iaf.. Men när jag kom in till city så stod E där å väntade troget på mig=) Vi gick och satte oss å repeterade och förhörde varann inför tentan i ett par timmar. Var så himla kul att träffa henne igen, å det känns så bra att man har vänner här nere som man verkligen saknar när man är hemma. Blev en hel del surr och skvaller mellan våra latinska uttryck kan jag lova.. *glad*

När vi hade pluggat klart för dagen så var det med ett leende som jag fortsatte hem mot Haninge. När jag klev av tåget å slog på radion så kom LW med "Sthlms kyssar" (MIN låt) på direkt och mitt leende blev ännu större. Här trivs jag, jag har hamnat rätt=)

Nää, nu måste jag faktiskt sova lite så jag fixar tentan imorrn..

Men TACK alla underbara för i helgen.. Även om jag inte kunde spendera så mycket tid med alla som jag hade velat så var det underbart att ses den tid vi fick i helgen=) Tänker på er! *pussa*

Och åter igen.. Utan mina härliga päron.. VAD skulle jag ta mig till?? Ni är underbara och jag är så himla glad som har er. Tack för allt ni gör.. TACK papps för att jag fick "välja mobil" åt dig.. Helt otroligt, du är bäst!! Är så otroligt tacksam så jag vet inte vad jag ska säga.. Å mammsen som ALLTID hjälper mig när jag behöver det.. Ännu en gång har hon räddat mitt skinn.. Jag ska bli rik när jag blir stor.. Då är det min tur att hjälpa dem med allt.. *kärlek*

Snart kommer sis å Mamma ner hit.. tjohoooooo=) Känns bra, fick på tok för lite tid med Ci helgen.. En hysterisk flyttdag fick vi iaf spendera tillsammans och den innehöll som vanligt asmycket tok och skratt.. Mera av den varan snarast!

God natt alla=)





Ingen glittrar som dig Stockholm
Ingen har lockat mig som du
Du var sval när jag kom hit
och du är svalare nu
Men jag har känt hur mina steg
har fått en gata här att gå
I ditt regn fick jag den kraft jag skulle få


Kuckelikuuuu!!!

Good morning alla glada=)

Idag är man uppe med tuppen minsann. 7.30 idag infann jag mig på Miun med mina böcker. Duktiga jag:D Känns som att tentaångesten inte är lika tydlig längre, detta kommer gå bra!

Är hemma i S-vall nu och har varit här sen fredag natt. Haft det superbra hittills! Skönt att ha alla nära och kära omkring sig. Även om man inte umgås med precis alla hela tiden så är bara känslan av att ha dem nära jätteskön! Har iaf hunnit träffa de flesta som jag velat träffa. Skönt att få krama om personer man saknat mycket. Och kramats, det har jag gjort=)

Idag blir det plugg för mig. Men mellan 10-14 så är jag tydligen uppbokad. Min pappa har någonting i kikarn, han ska tydligen låna mig då=) Ska bli kul att umgås med pappsen lite, har inte hunnit träffa honom så mycket.

Igår fick vi äntligen träffa lilla underverket -Nellie!  Lilla bebis. Hon har fått hennes pappas ögon, världens finaste!

Imorrn åker jag hem (Sthlm) igen. Känns faktiskt bra! =) Uppdaterar lite mera om min hemvisit då, nu väntar böckerna!

Puss på er!

Hurra!

    Vad är det för dag idag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag, för det är S födelsedag! HURRA! HURRA! HURAAAAAAAAA!

Många grattiskramar till världens bästa ÄKTA plast!=)

How come?

    Hur svårt kan det egentligen vara att packa en liten väska som man har gjort så himla många gånger förr?!! Tydligen hur svårt som helst.. Har försökt i typ 3h nu men det går bara inte. För mycket sol enligt vissa, sömnbrist enligt mig! Klev upp 05.30 idag vilket jag inte har gjort på år och dar! Så nu är det nästan i det stadiet att man ser små rosa elefanter runt omkring sig..

Igår var en bra dag. Höll till utomhus precis hela dagen=) Först gick jag ut å satte mig på gräsmattan vid tiotiden med mina kära anatomiböcker.. Sen bar det iväg till Humlegåden med LillaC. Ljuvligt värre! Tog med mig en pastasallad till oss som vi smaskade i oss ganska illa kvick! Sen blev det bullar å Latte till efterrätt, haha! Härligt var dte iaf och Madden var en liten tomat igårkväll..

Idag var det studiebesök på schemat. Var på apoteket Ormen i Vällingby å kollade in ATS och varuhantering. Skönt att man redan har jobbat med det känner jag, annars hade man inte fattat mycket. Men det var bra med lite repitition och vi gick igenom en hel del saker som jag inte har gjort oxå. Lärorikt! Himla inspirerande när man får åka ut å se sånt där IRL, man får mycket mera inspiration än om man bara skulle gå igenom allting svart på vitt.

Efter studiebesöket så hade vi ett par/tre timmar på oss innan föreläsningen började. Petade i oss lite lunch å sen gick vi till Chokladfabriken å satte oss å gick igenom lite inför tentan. Skönt att kunna jämföra varandras anteckningar å se hur de andra har gjort. Dyker så himla lätt upp funderingar på hur man själv har tänkt när man skrivit. Hur som helst så vill jag poängtera att jag var på chokladfabriken UTAN att äta en enda chokladbit! Höll mig till en capuchino med dubbel espresso (REDAN arbetsskadad..) under hela vår vistelse där! =) *nöjd*  Imorrn har vi rep. lektionen inför tentan och ungefär hlava klassen är tokhispiga över hur vi ska kunna ha med allt som vi ska.. det löser sig! =)

Föreläsningen idag var riktigt bra faktiskt! Börjar dra ihop sig till samlingstentan i egenvård nu oxå.. Allt som vi gjort under terminen ska vi nu få visa vad vi kan! Men det känns rätt lugnt! Nu har vi äntligen fått lite struktur över allt som ska vara med och det känns bra! Kursliteraturen i den kursen är toppen och väldigt tydlig så det ordnar sig! Är bara att köra igång med att plugga till den så fort anatomin är över. Herregud, det går mot sommaren,, Men STOOOORA steg. Och vem vet hur den kommer att se ut?

Imorrn åker jag hem.. TJOHOOOOOO! Då kommer alla som jag saknar finnas inom kramavstånd=) Jag tänker kramas mycket nu när jag kommer hem, sådeså=)

Sov nu! =)

Anonyma Solstollar..

    TACK Elin min vän.. Äntligen vet jag vad det är för fel på mig.. Vad det egentligen är som händer med mig på våren.. Idag var jag lixom sådär sjukt stollig och det fanns inte en chans i världen att jag skulle kunna koncentrera mig på lektionen.. Jag bara surrade exakt hela tiden och att sitta stilla var det inte ens att fundera på.. Enda gången jag höll mig lugn å stilla var när jag parkerade i vårt superfönster i klassrummet.. Öppet såklart! Så när jag ställde mig där i solskenet med en kopp kaffe i handen så blev jag helt tyst och lugn=) Man är bra störd.. Jag KAN inte vara inomhus när solen skiner, så är det bara! Då får jag damp.. Åter till ämnet, nu har jag som sagt äntligen fått svar på vad mitt problem är. Efter som vi läser till s.k. "medicintanter" så litar jag på E´s teori.. Jag har alla symtom som tyder på att jag är en Solstolle! Det är en sån jag förvandlas till när solen kommer fram och jag inte får spendera all min tid utomhus.. Sedan föreslog hon även att jag skulle söka mig till till ett så kallat "AS-möte" Anonyma Solstollar.. Haha! Bara att hon ens kom på det tyder ganska klart på att det inte bara är jag som är lite galen..!

Som tur var så hade vi inte lektion särskillt sent idag. Så fort vi slutade masade vi oss iväg till Humlegården med lunch... Jag hade med mig en filt att sitta på och det kunde inte ha varit så mycket bättre än så.. Supernice=)
Faktiskt så var vi lite duktiga att vi gick igenom lite inför tentan oxå. Då gick det genast lite bättre när man slapp sitta inomhus, haha!
Inser nästan för varje dag vilken tur jag har haft som har hamnat där jag är idag..=) Och vilka människor man har kommit i kontakt med, ovärderligt! Det var vi "vanliga" som var med idag och det slog mig återigen hur otroligt olika vi alla fyra är varandra. Men herregud vad roligt vi har tillsammans. Tror att det är våra olikheter som gör att vi kompletterar varandra så himla bra faktiskt, och tydligen har vi iaf någon gemensam nämnare nånstans! Det går inte en dag som man inte skrattar och det är ofta sådär att man nästan får lite ont i magen av allt skratt, haha! Är oftast på toppenhumör när jag har umgåtts med dem.
C&A kom och gjorde oss sällskap ett tag oxå å sen for vi hem till dem.

Pluggar jag verkligen på heltid?? Känns inte så, känns mera som att jag pluggar 30% och är livsnjutare till 70% En bra mix tycker jag:D Men jag har lite ångest, jag MÅSTE verkligen ta tag i tentapluggandet på riktigt nu. Jag är en dålig student.. Därför borde det kanske bli liiiiiiite minder sol så att jag hittar lite koncentration.. Men bara för en dag, annars blir jag ledsen!

Snart ska jag hem en sväng:D Ser verkligen fram emot det.. Så himla många som jag verkligen saknar nu och jag kan knappt vänta tills jag får träffa dem igen. Hoppas bara jag får tiden att räcka till.. Men det brukar gå bra med den saken. Hoppas att solen kommer fram oxå. Vill sitta utanför Stadium å äta mjukglass, sitta vid ån och bara njuta på hemmaplan ett tag!

Nää, nu ska jag maila klassen ang vår grillfest:D
Som sagt blev det en superbra dag med totalt 5-6h på den där filten i solen.. I vackra Humlegården där träden och gräset är så grönt att man bli alldeles kär i livet=) Usch, jag börjar låta som Thomas DiLeva.. Illa!

Sov gott alla glada:)

Shake that..

    Jag håller på att digga ihjäl mig=) Finns så sjukt mycket bra musik nu! På stället där jag jobbar, där spelar vi musik hela dagarna och det är helt underbart! HÖG musik dessutom. Och jag min lilla filur kan inte riktigt behärska mig när det spelas jyst musik, jag MÅSTE stå å digga.. Så jag dansar mig alltså igenom dagarna när jag jobbar. Det är hög och diggvänlig musik hela dagarna, lite som ett disco faktiskt.. haha! Har fastnat för Eminems nya låt "Shake that". Sjuk text, men det är såååå skön! Man kan bara inte stå stilla när man hör den." Hips don´t lie" med Shakira är oxå sjukt bra.. Skulle kunna rabbla upp en lista med säkert 20 låtar som jag är lite smått besatt av just nu.. Men musik gör allt så mycket roligare. Hur kul är det egentligen att sitta och åka pendeltåg mellan Haninge och SthlmC flera gånger om dan ibland??! Blir genast lite roligare med musik! Tjohohohhooooooo!

Har haft en bra dag idag. Inte gjort av med ett öre har jag gjort heller.. Bara tjänat ihop några:D

Imorrn slutar jag 12 å det är jag hyffsat glad över kan jag lova.. Då blire solen å jag;) Klurar på om det blir solstolsstället imorrn. Ska surra lite med brudarna å se vad de säger=)

Just det.. Är det nån som skickat mess till mig och inte fått svar så är det för att min mobil är störd. Jag får sms i omgångar.. Då kommer kanske 4st sammtidigt och vissa av dem är inte ens skickade samma dag de kommer fram. Så om jag inte har svarat så har jag helt enkelt inte fått medelandet än.. Måste fixa det där..

Nää, nu ska jag sova lite tror jag.. Sleeep tight!

The hardest part..

    Idag är det en Coldplaydag!!! =) Vaknade med Coldplay på hjärnan och jag bara måste lyssna på dem hela dagen känner jag, haha! The hadest part och Fix You är ett måste idag.. Måste spela dem på jobbet idag. Tjohohohoh! Jag är knäpp,,;)

Byyyyyyye!

Good morning sunshine!

      Vilken dag! Det är SOMMAR=) Idag var det faktiskt det, det var inte vår. När solen låg på fönstret visade termometern 36,6c. Helt otroligt! Å tro det eller ej, men Madden har fått lite färg idag! =)

Som jag nämnde tidigare så snickrade jag ihop en sallad och skulle bege mig ut på nån slags plugg-picknick. det gjorde jag oxå men jag kom faktiskt inte så himla långt. Jag kom till pendeltåget, och istället för att åka med det in mot stan så gick jag över till andra sidan spåret ist. Ni vet den där sidan där jag hittade massa nya saker som en restaurangskola och det där..  Jag slog mig ner på den gigantiska gräsplätten vid stranden. Shit vad härligt! Innan dagen var slut så var det ca 150-200 pers där! Barnen BADADE, folk gick omkring i bikini och det var allmänt jätteskönt där! =) det känns som att jag aldrig har upplevt sommaren förr, men det är ju så ljuvligt! Hade 4-5 supersköna timmar där idag, det var så himla skönt!
När jag låg och halvsov på min filt efter att jag hade ätit så kvicknade jag till av att det var lixom skugga över ansiktet. VAR skulle det molnet ha kommit ifrån? Men inte var det ett moln inte.. Haha, det visade sig vara lilla Helmer 1,5 år som stog å tittade på mig, haha! Han hade fullt upp med att visa mig sin nya, fina oranga solhatt! Gulligt värre=) Sen kom det en orolig mamma som tydligen hade kollat åt ett annat håll i en sek. å vips var Helmer borta! Han var så söt, hahah!
Hundar finns det gott om oxå. Det travade bl.a förbli mig en överlycklig Dvärgschnauzer. Imponerande att den lille kunde bete sig, gå UTAN KOPPEL bland folk och massvis av andra vovvar. En DS som jag känner skulle ha varit hes för längesen.. ;) Sedan gick det förbi 2 tjejer som samanlagt hade 13 st pyttevovvar.. Nåt liknande Chihuahua-hundar. En gubbe som satt bortanför mig med sin familj sa med ogillande ton:
-Är det lagligt att gå omkring med insäkter i koppel?
Bittra männiksa.. Men jag kunde inte låta bli att garva lite för mig själv åt hans uttryck!

När jag kom hem var man ganska trött å ganska varm vill jag lova. Somnade till lite i soffan faktiskt. Sen har jag inte gjort så himla många mer knop idag. Var ute på en prommis ett tag. Insåg att min innergård var på tog för varmför att sitta på. Det var helt vindstilla och man höll på att svimma.


Imorrn blire först studiebesök å sen jobb. Nice=)

Sleep tight!

Picknick(ar)

    Jahapp, gårdagen då.. Klev upp ganska tidigt igår så man skulle hinna vara utomhus en liten stund innan man drog till jobbet iaf. Helt otroligt att klockan halv tio på morgonen satt man ute i linne å drack sitt morgonkaffe.. Underbart!
Det gick faktiskt bra att jobba igår. Fattar inte hur tiden kan gå så himla fort. Iofs så var det folk precis hela tiden under hela dagen. Av alla våra 100 sittplatser så var självklart uteserveringen proppfull exakt hela dagen. Jag stack ut näsan utanför dörrarna en gång under dagen och det skulle jag INTE ha gjort. Ville bara ta av mig till bikini å sitta där resten av dagen, HUR fint väder som helst! Men ,men det gick iaf bra hela dagen. Alla människor är så glada när det är sånthär väder. Fick även en massa berömm för mina fina mönster i latten:D haha! Förmodligen för att jag såg tokkoncentrerad ut och det kanske inte riktigt blev så fint som man hade räknat med.. De kände sig tvugna helt enkelt:D haha! En bra dag!

Efter jobbet blev jag bjuden på middag hemma hos LillaC, HUR god mat som helst! Mmmm.. Synd bara att man var trött som ett mongo, haha.. Men det var iofs hon med så det jämnade ut sig.
Efter maten så träffade vi E och gick iväg å pickninckade i Kronobergsparken. Köpte lite smått å gott å satt där å myste ett tag. Återigen var klockan halv tio (fast på kvällen) å där satt man med uppvikta jeans å ingen jacka på sig. Jag blir tokig, detta är så otroligt! Är det möjligt att man kan bli gladare och gladare för varje år som våren kommer? Jag tror att jag blir det.. Haha!

Hur som helst så blev det en bra dag och fullt upp som vanligt=) Det känns så himla skönt att ha ett jobb att gå till så ni kan aldrig ana.. Jag har lixom jobbat sen jag var 15-16år å helt plötsligt hade jag inget jobb.. Det känns iaf jättebra å snart rullar det in lite stålar igen.. Nice!

Nu har jag slängt ihop en pastasallad med lite av varje i, så snart bär det iväg. Åter igen en picknick på G.. Funderar på om jag ska testa nåt helt nytt ställe, nån park av nåt slag eller om jag ska köra ett säkert kort.. vi får se!

Ha en underbar dag i solen alla glada=)

På återseende!


Ja tack, hjärna..

    Buenos Dias!

Idag vaknade jag med samma otrevliga känsla som igår.. Fick för mig att det hade med trycket uppe i min koja att göra. Sover så högt upp att jag får tandvärk.. Man kan ju iaf låssas att de är så, då kanske man slipper tandläkaren=) Yea right..

Igår var det ju som sagt Neurokirurgen som gällde.. Ja, vad ska jag säga egentligen?? Mycket intressant, men USCH så motbjudande! Utan förvarning så slängde professorn som föreläste fram bilder på projektorn från olika slags hjärnoperationer.. Ughhh! Ett X antal personer gick ut ur salen och man hörde en suck från hela klassen när bilderna dök upp.. Hua! Om jag säger såhär så var till och med de tecknade bilderna äckliga, då kan man ju tänka sig hur de äkta bilderna var.. Jag ska iaf inte bli hjärnkirurg, det är en sak som är säker!

Så snart vi slutade så glömdes de där snuskiga bilderna ganska fort. Det var verkligen sommarvärme ute, tjohoooo=) Det slutade med att jag och K låg i varsin SOLSTOL på en uteservering på Kungsholmen i solen å drack latte.. Jag undrar hur bra man egentligen får ha det?!! Hur underbart som helst! Bra idé det där med solstolar på uteserveringar, har aldrig sett det förr! Vi hade det rätt bra där kan jag lova=)
Sen promenerade vi in till stan å jag fäljde med henne till terminalen för hon skulle hem till U-valla. Stog å käkade glass i solen medan vi väntade på bussen. Som sagt, vilken jäkla tur att jag har fått jobb.. Man kan bara inte glida runt sådär hela dagarna utan att göra något vettigt!
Gick å satte mig i Stdadshusparken ett tag när K hade åkt. Det har blivit nån slags favvoplats för mig. Det är så himla ljuvligt där, särskillt igår när man inte kunde ha haft ett bättre väder. Parken kryllade iaf av människor.. Ett kinesgäng som hade kamerorna i högsta hugg, två pappor som var ute med deras barn i barnvagnar (gulligt värre..), snuskigt förälskade par (som sagt, de omringar mig..), en å annan tant å farbror, men de höll sig i skuggan. Olika kompisgäng och massa andra människor och jag.
Eftersom att det är sol i den där parken hela dagarna så får det nog bli mitt mål imorrn med mina skolböcker. VÄGRAR sitta inomhus i detta fantastiska väder! Tänkte vara riktigt tantig å packa med mig lite lunch (handlade som en dåre igår!), en filt och andra div. bra saker imorrn faktiskt! Å termosen i högsta hugg såklart! Det blir vad man gör det till=)

På kvällen var jag på personalmöte. Roligt gäng man har hamnat med iaf.. Galna människor, precis som jag vill ha det=) Ska jobba idag och det känns riktigt bra! Det som känns lite motigt är såklart att det är SÅ himla fint väder ute, men det är inte hela världen! Får väl ställa klockan på sju imorrn å kuta ut i solen om det skulle vara så=)

Nää, det här går inte.. Måste ut en sväng innan jag drar till jobbet!

Ha en bra dag alla=) *pussss*

Aj, aj, aj.. Det bultar och det bankar!

    Idag vaknade jag av att det bultade regält.. I min mun! Under tandköttet där min iriiterande visdomstand sitter så bultade det och det kändes som att det satt en hel fotboll där.. Gosh! Nu har svullnaden gått ner liten men det var ingen höjdare att borsta tänderna idag kan jag lova=(

Idag är det strålande sol och jag är som vanligt vid detta väder uppe i det blå:D Som tur är så varar bara studiebesöket i 1,5h idag, sen får vi små kalvar galoppera ut i solen! Blir nån slags pickninck i en park efter det. Lunch i solen!!! Whiiiiiiii=)

Jag är sjukt lyckligt lottad.. Hade jag inte haft de föräldrar som jag har så skulle jag aldrig ha kunnat tagit den här chansen.. Ni är underbara och jag vet inte vad jag skulle göra utan er.. Tack för allt ni gör! Trots att jag är myndig och "vuxen" (yeah right..) så vet ni fortfarande vad som är bra för mig och det är jag överlycklig för!

Nu ska jag sätta mig ute i solen å dricka morgonkaffet och samla mig mentalt för vad dagen har att vänta..

Just det.. Jag bräde mig på örat av plattången i morse=(  Guuud vad intressant att veta..

Uppdatering kommer..

Ha en underbar solig dag, det ska jag ha!

Puss å kram till er alla!

Cinderella..

    Jag tror att jag har kommit underfund med varför jag är så sällskapssjuk, översocial och lider av en gnutta hemlängtan just nu..

1. Jag har på tok för mycket fritid! Jag driver omkring och glassar runt för mycket. Känner mig nog lite överflödig, gör lixom ingen nytta riktigt! Jag har inte riktigt nån funktion. Och det ger mera tid att fundera och tänka för mycket på saker.

2. Det är vår, nästan sommar ute! Det gör att jag kräver lite extra mycket stimulans. Jag får damp av att sitta inomhus eller av att inte ha någonting att göra när solen skiner. Och eftersom mina kära vänner här nere kanske har ett eget liv också så kan man inte umgås med dem 24/7. Nog för att jag är med folk i princip hela dagarna och vi har döskoj tillsammans och gör mycket roligt, men enligt mig så räcker det tydligen inte. Det är inte likt mig, jag brukar tycka att det är skönt att vara ensam ganska ofta.

3. Jag är fattig student och känner mig låst. Har inte RÅD att göra de saker jag skulle vilja göra.

Jag vet inte vad ni tycker, men jag kan iaf dra en slutsats av de här punkterna.. TACK FÖR JOBBET! Nu när jag ska börja jobba så kommer jag har lite mindre fritid, lite mindre tid att fundera på onödiga saker och jag kommer att ha en roll och göra nytta! Då kan jag vara utomhus i solen och umgås normalt med mina kompisar när jag väl är ledig. Och det bästa av allt, jag får mera PENGAR! =) Och för hoppnings vis så kommer jag njuta mera när jag väl är ensam också. Å jag är social hela arbetspassen. Låter det inte kanon? =)
Sen så finns det visst en annan teori från ett annat håll om min sällskapssjukhet.. haha!

Kryssningen då.. Underbart! Vi har haft så himla sjukt roligt. Haha, snacka om att det är en galen klass man går i.. Sjukt galen! Hel otroligt att ingen av oss 8 tjejer som var med som hade någon aning om vem någon av de andra var för 4 månader sedan! Och nu sitter vi här och det känns som man alltid har känt varandra och man skulle nästan kunna skriva en roman om vissa av dem. Härliga människor!
Igår när vi träffades vid slussen för att åka till terminalen så var vi som ett gäng små barn som väntade på Jultomten! Haha, hur hispiga kan man egentligen vara?
Hur som helst så kom vi iväg och var snart på båten. Då gick vi till diverse hytter och började göra oss i ordning för att senare näst intill kuta till taxfreen när den öppnade.. haha! Åter igen åtta små barn på julafton!
Sen började det.. festen! Satt i en av hytterna å surrade och drack lite vin innan det var dags för mat. Vilken buffé! Haha.. Underbart för såna som mig som tycker att god mat är bland det bästa som finns i hela världen. Fri bar var det också, och det blev bara mera och mera skratt runt vårt bord. Å vilken utsikt sen! Vi fick bord precis vid fönstret och det var nästan så att man kom av sig i sitt ätande och drickande.. Men bara nästan=)
Det var väl tänkt att vi skulle gå direkt till dansgolvet efter maten. Men alla av oss var så sjukt mätta så vi fick lov att gå till hytten ett tag för att smälta maten lite. SEN blev det röj! Vi dansade i princip hela natten till halv fyra då dansgolvet stängde. Då var det dags för lite mat i magen innan vi skulle sova. Snacka om att vi måste ha sett roliga ut där vi stod och dansade. Haha, fulaste dansen nånsin från alla av oss. Det är det som är roligt=) det var lixom som att vi levde i vår lilla bubbla hela kvällen och omgivningen existerade nästan inte. Så kul var det!

Idag var det strålande sol och vi spenderade dagen på däck där det var helt vindstilla och inte ett enda moln på himlen.. Lovely! Han med en lunchbuffé också, tack för det E=) Tyvärr så tog den här resan slut på tok för fort.. Hade kunnat spenderat en hel vecka på den där båten med samma människor, har haft så vansinnigt roligt!  Ett otroligt härligt gygn med massor av skratt och galenskap!

Imorrn är det neurokirurgen som gäller.. Interesting! Sen hoppas vi på fortsatt sol så man kan gassa lite i solen. På kvällen blir det personalmöte och tydligen ska jag visst med och ta den där ölen.. Iaf enligt mamma=) TACK för allt du gör!

Idag är fröken Engström lite trött, så nu måste jag nog vila lite.. Sov gott!               


Sällskapssjuk..

    Precis som jag har anat så är jag grymt sällskapssjuk just nu.. Är ledig idag och jag håller på att krypa ur skinnet. Men det är ganska bra att vi är lediga idag för ikväll drar vi iväg å det finns en del att greja med! Ska bli skönt att få åka iväg å vara supersocial. Jag vill inte vara hemma idag av någon konstig anledning. Skumt..

Har mycket inplanerat nu. Det känns jätteskönt för helt ärligt så gör sig min lilla hemlängtan sig påmind lite titt som tätt, trots att jag har det jättebra här och oftast skiner som en sol. När jag är sysselsatt och är bland folk så går det bra och men det är sånna här gånger då man är själv och precis haft besök ett tag som det kan bli lite jobbigt. Självklart så blir det inte så var enda gång jag är för mig själv, men det är lättare att det känns då än annars. Finns människor hemma som verkligen betyder mycket för mig och som jag behöver för att fungera. Även fast jag inte tappar dem för att jag bor här så blir det inte samma grej. Vissa har vitaminbrist, inte jag (tro mig, jag är STÖRD av min utbildning), jag har lixom brist av mina människor! God bless MSN och telefoner säger jag bara! Som sagt så saknar jag en del otroligt mycket och vissa mer än vad jag hade trott!

Som sagt är det mycket inplanerat nu. Ikväll så åker jag som sagt på Ålandskryssning med mina lovely Atv6-flickor! Håll i hatten..! Haha=) Antar att man är ganska trött på torsdag kväll när man kommer hem och stupar nog ganska fort i säng. Har iaf laddat kameran å packat ner massvis med batterier för att säkert kunna föreviga denna upplevelse;)

På fredag ska vi på studiebesök på Neurokirurgen.. Vet inte vad det har med min utbildning att göra, men det ska bli grymt intressant iaf=)
På kvällen ska jag faktiskt på personalmöte, haha! Ska bli kul att träffa alla nya människor som man ska jobba med. Pratades om att vi skulle ut å ta en öl efteråt men det blir nog pass där för mig.. Kyrkråtta..
Lördag ska jag jobba!!! Tjohoooooo=) Igår var det riktigt kul måste jag säga. Hade lyckats smälta massor av intryck sen måndagen så det gick lite lättare. Nice=) Haha, verkar som jag har ett jobb igen och det känns så härligt att ni kan aldrig ana! Som den workoholic man är;)

Nästa vecka är det två studiebesök inplanerade. Måndag är det TAMRO (läkemedelsleverantör) som gäller. Och lägligt nog så ligger det ute i Kungens kurva, så man kanske passar på att dra en ride på IKEA efter det. (Mamma, skäms! Jag har bott här i 4 MÅNADER å du har inte pallrat dig dit än..)
På Torsdagen ska vi till Apoteket Ormen i Vällingby för att gå igenom ATS och lite logistik.

Ganska snart är det hemfärd inplanerat igen.. Men innan dess ska jag hinna med iaf 1 tenta och en hög av andra skoluppgifter. Usch, känns långt bort nu tills jag åker hem.. Äh, nu ska jag inte tänka på det. Som sagt har jag massor av saker inplanerade så tiden kommer bara att kuta iväg! =)

nu MÅSTE jag göra ett ryck, åker hemifrån om 2h=) Tjohohohoho!!!!

Sköt om er alla!

Massa pussar och kramar till er alla.. Extra många till mina där hemma..

Helgen å så..

    Jaha.. Då var det slut på helgen igen! Igår kändes det som att det var en SÅN söndag (fast måndag..). Av den sorten som man bara vill sova för att snabbt få komma in i vardagen igen.
Jag har verkligen haft en jättebra helg, haft besök av R. Så nu infinner sig lite den där otäcka känslan som jag får när jag har varit social i princip 24h/dygnet i flera dagar å nu sitter man här ensam. Men idag har vardagen börjat rulla på som vanligt å då kommer det snart kännas bra igen, precis som vanligt. Men det är just den här känslan som man känner just för sekunden man sitter ensam igen. Som att bli lämnad. Ja, jag vet att jag kanske låter lite väl dramatisk nu, men det är så det känns just den sekunden. När jag har varit hemma i Sundsvall så känns det rätt OK att åka därifrån och komma tillbaka hit igen. Men när jag haft besök och blir den som blir lämnad kvar så känns det inte så himla kul. Tack å lov är det inte första gången som någon åker härifrån så jag vet ju att det vänder så fort det blir som vanligt igen.

Men men, nu ska jag slutta deppa å klaga. Jag har det bra och det är inte ett dugg synd om mig egentligen. Men jag har faktiskt en envis jäkla rygg och en visdomstand som gärna vill skava på insidan av min kind. Så liiiite synd om mig är det=)

Helgen då.. Härligt! Lördagen blev det promenad över typ HELA Sthlm känns det som. Vi gick 1,5mil den dagen med endast en fikapaus. Han med lite Söder (Medborgarplatsen, min skola, Chokladfabriken, UTSIKTEN från Katarinavägen över vattnet och vyn över Sthlms innerstad. DET är typiskt en sån där sak man blir lite hög av. Det var många sånna tillfällen under Lördagen.. Efter det så promenixade vi via Slussen till Skeppsbron å kikade lite på båtarna för att vidare gå upp Slottsbacken å speja efter födelsedagsbarn;) Tittade på slottet (kulturellt va??!) å sen gick vi vidare mot Kungsträdgården å allt folk. Sen vidare till Stadshuset för att se vyn från andra hållet.. Haha, man borde nästan blir Guide här, jag älskar verkligen denna stad, särskilt under denhär årstiden. (GUD vad jag tjatar..) Sen kikade faktiskt solen fram lite, vilket var alldeles ypperligt när vi skulle fortsätta vår färd via strandpromenaden vid Norrmälarstrand, obeskrivligt vackert! Gick å tittade på alla fina (och fula..) båtar tills vi kom i höjd med Fridhemsplan. Tittade på mitt (förhoppningsvis) blivande ekonomistöd vid Västermalmsgallerian. Sthlm är fantastiskt! Där sa våra ben och ork stop. Dags att börja vända sig hemåt Haninge å äta lite. Var väl ute å gick i typ 5h tror jag det blev, hur härligt som helst. Inga tider att passa och inga måsten, underbart! På kvällen blev det lite hemmafest å det är ju alltid trevligt. Bra musik och trevligt sällkap gör allt, haha! Blev dock ingen utgång som planerat men det var kanske bara bra med tanke på min (icke-existerande) ekonomi. Bra att spara in lite kosing. Hade trevligt ändå.

Söndagen blev slapp. Skönt! In till stan en sväng men vände ganska kvickt hemåt igen. Kollade på tv å film ett antal timmar innan det var dags att sticka iväg igen. For hem till Carro å surrade å åt chips ett tag. Observera att det var Valborg och det förtärades inte en droppe alkohol, det ni! =)

TACK för denhär helgen..=)

Å igår mina vänner så gjorde jag faktiskt lite nytta för en gångs skull! Jag provjobbade på W där jag för hoppningsvis kommer att ha extrajobb framöver=) Det behövs verkligen, annat kan jag inte säga! Fick hoppa in i kväll också och det känns verkligen jättebra! Tjohooooo! Idag har jag t o m lärt mig att göra fina små mönster som hjärtan i latten;) haha!

Imorrn så smäller det.. KRYSSNINGEN!

Jag återkommer;)


Grym låt på många sätt å vis..

Where'd you go?

I miss you so

Seems like its been forever that you've been gone
Where'd you go?
I miss you so
Seems like its been forever that you've been gone
Please Come back home

Fort Minor- Where´d You go