Den klokare individen.

Idag blev vår föreläsning av Novartis inställd. Tjoho tänkte jag. Då ska jag ringa Ann å säga att jag kan jobba heldag då. Det blev inget jobb idag. Klokare individer fick mig på andra tankar. Den klokare individen sa att jag faktiskt är 22 år, jag har tid på mig att jobba. Varför inte bara vara ledig, det är inte farligt! Han sa istället att jag kunde ha en riktg Madde-dag. Hur länge har jag inte tjatat om att gå å klippa mig när jag får pengar till exempel? Ta en sovis å sen bara skämma bort mig själv och göra det jag känner för. Är han inte klok så säg;) Han har rätt, jag tänker försöka göra de där sakerna idag. Dessutom skiner solen och det är sååå skönt ute. Jag har precis vart på ICA å köpt massor av frukost, samt en skvallerblaska:D Nu har jag ätit min goda frukost som mer eller mindre blev som en hotellfrulle. Nu ska jag sätta mig och dricka en gooooood kaffe å bläddra i tidningen, spana efter snygga frillor och sen ska jag bara gå ut och gå dit jag känner för. Hitta en bra drop-in frisör, sätta mig i stolen och bli bortskämd. Sen ska jag köpa en STOR latte, gå runt i solen och le. Sen göra jag det som faller mig in. Sådeså!
Den klokare individen gör mig gott, på många vis. Inte bara när han får mig att inse att jag faktiskt får ha en ego-dag å bara pyssla om mig själv. Annars oxå. Speciellet när han är med mig. Då känner jag mig mera ompysslad än vad den största ego-dagen man kan tänka sig skulle ha gjort.

Ha en underbar dag alla, det ska JAG ha! =)


Ikväll kommer Lisa!!! =)

Tingsek!

Glömde bort att berätta om konserten.. Heeeelt otroligt var det! Han var verkligen grym och man såg att han älskade det han gjorde. Musiken växte och blev ännu bättre än vad den redan var innan. Vilken energi och utstrålning, han visste nästan inte var han skulle ta vägen, det såg man på honom. Även om man inte hade lyssnat på hans musik innan så skulle man ha njutit av konserten tror jag. Stämningen i publiken och kraften från scenen, hela bandet totalt exploderade. Han hade ett litet gästspel där uppe oxå, upp på scenen kom Timbuktu oxå å de körde en låt tillsammans. Gryyyyymt! Trots att de spelar totalt olika musik i vanliga fall så var de superbra tillsammans!! Gaaah!! Bra musik är himelskt, men bra musik LIVE det går inte ens att beskriva! whiiiiiiiii!

Det går bra nu..

Igår jobbade jag heldag på Ejdern. Första gången jag jobbade en heldag där, innan har det bara vart eftermiddagar. Funderade över hur det skulle vara med tanke på allt man har hört. Visst, det var ASMYCKET speciellt på morgonen och förmiddagen. Men gud så roligt. Massor av rådgivning och tiden bara sprang iväg. Så stimulerande att få göra allt det här och jag verkligen längtar efter att få börja jobba på riktigt. Efter lunch blev det en riktigt utmaning för min del. Innan har jag ju fått börja registrera recept. "Bakom kulisserna" har jag hållt till då, registrerat recept som ska hämtas senare och sånt. Alltså ingen tidspress eller så alls. Igår ropade chefen och undrade om jag kunde hjälpa henne att regisrera lite. Visst tänkte jag, det är ju bara jätteroligt. Passar på nu innan jag börjar på Leoparden, där kommer jag tyvärr inte få jobba någonting med den biten. Nå väl. Nu ville hon att jag skulle stå i en kanal, jag förstod inte varför först. Men det visade ju sig ganska snabbt varför. Jo, jag skulle stå där på direkten och ta emot recept. Alltså på riktigt!! Jag blev sååå nervös men jag hade hela tiden Ann i kanalen bredvid mig, och är hon med, då känner jag mig trygg. Nervös och fullständigt livrädd var jag i början, haha! Men efter ett tag så tinade jag lite och Anns blick sa mig att det faktiskt gick jättebra. Herregud, jag älskar det här. Och det är så otroligt smickrande att hon fortfarande lär mig nya saker fast jag inte har praktik längre, utan faktiskt jobbar. Jag jobbar, får pengar och lär mig mera än någonsinn, saker som jag inte får genom min vanliga utbildning. Överkurs skulle man kunna säga=) Jag börjar verkligen trivas där och det känns lite skrämmande. Men som vanligt så trivs jag överallt och jag kommer säkert trivas minst lika bra på Leoparden sen. En sak vet jag, och det är att jag kommer sakna att ha Ann som chef.. Otroligt mycket! Hon har varit och är ett enormt stöd för mig och jag har jättemycket att tacka henne för.

Det händer mycket nu. Otroligt mycket. INTE på skolan, men absolut på arbetsfronten. Och det är spännande och jag brinner för det. Sen har vi livet i sig.. Där händer det oxå saker och jag fullständigt känner hur jag ler. Både utvändingt och in i från. Jag är så nöjd med min tillvaro, jag vet inte var jag ska ta vägen=)

Helgen har hittills varit bra. Mycket bra!!! Igår blev jag hämtad av P efter jobbet så for vi å käkade lite. Sen for vi hem till mig å slappade lite innan vi var iväg å träffade LillaC och W. Hade en jättebra kväll, jag känner mig så glad. Satt å snackade massa skit i flera timmar å bara mös å hade det bra.
Idag var det dax för jobb på Globen igen. Längesen jag var där nu å det var kul att vara där igen. Men nu när jag varit på Ejdern ett tag så känner jag en stor kontrast mellan olika tempon. Det är verkligen på tok för lungt där. Jag föredrar högt tempo när man har fullt upp mest hela tiden. =) Hur som helst så jobbade jag med T idag. Verkligen kul att träffa henne har saknat henne.
Kvällen blev lugn, tog mig en liten (rätt stor faktiskt..) powernap när jag kom hem och hade ätit. Sen har jag bara slappat lite. Skrivit lite på arbetet vilket jag känner mig helt oinspirerad at göra. Hehe! Men men.
Skönt att ha en kväll för sig själv oxå måste säga. Å skönt att få längta lite=)

Ha en skön kväll alla.

höst

Idag är det rena rama höstvädret ute. Det regnar och blåser och jag blir bara sur. Är hemma från skolan idag och skriver på grupparbetet som vi gör just nu. Inga föreläsningar, bara eget arbete. Skönt skulle vissa ha sagt, frustrerande säger jag. Ge mig lärorika föreläsningar som jag får ut någonting av eller låt mig börja jobba. Ärligt talat så får jag inte ut en skvatt på detta arbete, jag gör det bara för att jag måste. Dessutom så har vi fått på tok för mycket tid på oss till det här arbetet än vad vi behöver om man ser till storleken på det. Jaja, nu ska jag sluta klaga, man får ju tid till mycket annat oxå.

Ikväll ska jag på konsert. Ska se Magnus Tingsek på Debaser Medis. Ska bli såå kul! Biljetterna är köpta för längesen och jag ser verkligen fram emot det. Det är sånhär skön mysmysik som man bara blir alldeles lycklig av att lyssna på å bara gunga med i takten. Roligt det här med koserter tycker jag. Skulle vilja se Sahara Hotnights oxå, men de spelar 1a Maj å jag vet inte om jag kommit hem från Uppsala då eller inte. Men i slutet av Maj är det iaf Tomas Andersson Wij som gäller, ska köpa biljett så fort lönen kommer.

Jag har fått mycket jobb nu fram till skolan slutar, det känns jättebra! Inte så många timmar på Globen, men det känns helt okej. Trivs bättre och bättre på Ejdern, trots att det är som det är. Jag gillar de personer som jag jobbar närmast och det känns som att de litar på mig. Får ett stort förtroende och det stimulerar mig verkligen.

Jag tänker mycket på saker som händer långt bort från mig.. Kan inte släppa tanken, vill bara kunna hjälpa till med någonting. Men jag tror inte jag skulle kunna hjälpa till mera på närmre avstånd heller.. Hur som helst känner man sig hjälplös på håll och den känslan hatar jag.
Jag vill samtidigt som jag är här och avslutar mina studier och lever min härliga vardag kunna vara hemma och kramas med familj å vänner, känna att allt blir bra, snart! Jag vill oxå kunna förgylla L´s tillvaro nere i Söder på något vis, låna ut mitt datorbatteri, ge bort ett nytt mobilbatteri och ta med mig massa filtar som värmer tills strömen kommer tillbaka. Bara finnas där. Bara vara så att ingen känner sig ensam eller ledsen. Inte för att jag är någon Superwoman å tror att jag kan ställa allt till rätta genom att bara finnas. Men nånting borde jag väl kunna bidra med?!! Ibland känner jag mig dum och fånig för att jag själv bara går runt och har det bra, överdrivet bra. Varför ska jag göra det om några av mina närmsta absolut inte gör det?? Jag vet att det blir bättre inom sin tid, vill bara att det ska gå lite snabbare!

jaja

Påsken då.. En underbar högtid då jag blev otroligt bortskämd. Var hemma i nästan en vecka och jag kan utan att ljuga säga att jag har ätit mer under denna helg än vad jag gör under julen. Faktiskt! Mer godis om inte annat. Har umgåtts med familjen vilket var mycket efterlängtat och uppskattat. Levt mitt å sis gifta liv. Umgåtts dygnet runt och gjort det mesta tillsammans. Härligt! Träffat vänner, familj ätit och druckit gott.
Högst mysfaktor var det nog på Skärtorsdag när strömmen hade gått hemma hos Mamma och Stefan. Mellan 15.00 och nångång mitt i natten när vi sov så hade vi ingen ström. Storbonden var dagens Hero då han lagade pannkaka på gasolkök till oss;) Resten av kvällen spenderades med hela familjen runt köksbordet med massor av levande ljus och sällskapsspel. Där snackar vi om att umgås på hög nivå. Mys!

Skolan.. Ett skämt just nu om jag ska vara ärlig. Vi gör ingenting vettigt utom arbetspsykologin, å den har vi en eller två gånger i veckan. Sen då?? Sitta å lyssna på massa snack bara, inte lära oss nånting. Konstig stämning i klassen och många är riktigt besvikna på upplägget av allting. Kan förstå det faktisk, känns bara som att det mesta är utfyllnad. Man hade lungt kunna trycka ihop vår utbildning till ett år och där med sparat en termins CSN-lån. Jag håller med på det faktiskt. Men jag är glad att vi har 3 terminer, men faktiskt bara av egoistiska själ har jag kommit fram till. Nu har man hur mycket tid som helst till att bara flumma runt och ha det bra, och dessutom kunna jobba samtidigt. Men det är ju faktiskit inte så en utbildning ska vara. Hur roligt det än är så hade man faktiskt kunnat utnytja den tiden till att jobba och tjäna pengar på. Lite slöseri på tid känns det faktiskt som. Tid och pengar. Men som sagt, jag är nöjd och känner att jag har lärt mig mycket och haft oerhört roligt under tiden. Det är väl egentligen bara att göra det bästa av situationen, snart börjar faktiskt allvaret på riktigt och då finns det inte lika mycket tid att glassa runt på.

I övrigt är allt på topp!! Det är vår och det har varit helt underbart väder till och från i flera veckor. Min vardag är underbar och min omgivning är ännu lite underbarare. Jag trivs och mår bra, känner mig mera än nöjd just nu. Jag ler dygnet runt och jag är lite småfånig hela tiden=)

Var är alla bloggare?? Har alla tappat stingen, precis som jag?? Keep on writing! ;)

Kramis

2 veckor

Jaa.. 2 veckor utan ett endaste inlägg! Två tråkiga veckor på sätt och vis. Skolan är faktiskt fantastiskt jättetrist nu. För första gången sen jag började utbildningen så är det tråkigt. Vi har absolut ingenting att göra och det känns verkligen som att vi bara är där och fördriver tid. Tyvärr. Tråkigt om sista tiden i skolan ska vara så, men vi får ju en hel del fritid, samt att jag får mer tid att jobba på.

Dessa veckor har inte bara varit tråkiga. De har varit helt underbara oxå;) Jag mår bra kan jag säga. Jag ler och det är ett äkta léende=) Har hunnit vara hem en sväng i påsk oxå. Såå skönt och välbehövligt. Ätit och druckit gott å nu längtar jag efter spinningcyklen, haha!

Ska uppdatera mera snart.. jag lovar!

Men som sagt så lever jag iaf. Och mår prima!! =)

Puss å kram