hinner inte

Nu var det längesen.. Och längre kommer det att dröja!
Hinner inte blogga nu, men återkommer senare om Grekland och allt efter det.. Hade det iaf heeelt underbart där nere och jag har verkligen laddat batterierna=)

Har sis på besök, så jag prioriterar inte att sitta här nu=)

Snart så.. kram!!

Nu åker jag..

Hej då=)

Ses om ett tag. Efter min SEMESTER!!!

Ta hand om er nu! Puss

Som syster..

..snodde en lista som jag egentligen inte alls har tid att skriva just nu!

FÖRSTA
Riktiga
jobb: Apoteket.. Alltså första heltidsjobbet. 100st extrajobb innan det.
Egenköpta CD: Sikta mot stjärnorna.. typ -97
Piercing/tatuering: Hål i öronen å lilla delfinen på skuldran
Riktiga kärlek: Viktor=)
Fiende: Hmm.. "Gollum" tror jag!

SENASTE
Biltur: Igår med Mammsen & Stefan.. *saknar*
Kyss: Fick en massa hejdåpussar idag
Låne-bok: Jenny S av Denise Rudberg
Film sedd: Beck - "Sista vittnet"i  Söndags på tv
Dryck förtärd: Caffe Latte på Sandys med atv6-flickorna
Mat äten: Pastasallad med kalkon och fetaost
Telefonsamtal: Med Anastasia
Skiva spelad: Mando Diao-Hurricane Bar
Irritation: Idag på pendeltåget

JAG
Vill: Att det ska bli lördag
Har: Det bäst=)
Önskar: Mig solsken
Hatar: missförstånd
Är rädd för: Att jag ska försova mig på lördag- FÅR INTE HÄNDA!
Hör: "Ringnig bells" med Mando Diao
Undrar: Varför jag sitter här nu när jag verkligen inte har tid med det
Ångrar: Inte mycket.. Man ska bara ångra det man aldrig gjorde..
Älskar: Familjen, vänner, Livet jag lever just nu
Sjunger: Mest hela tiden
Gråter: Inte så ofta.

JA ELLER NEJ
Jag har en dagbok: Ja!
Jag gillar att laga mat:  Ja, men helst inte till bara mig själv
Jag har en hemlighet jag inte delat med någon: Ja, självklart..

FAVORIT
Nummer: 9
Färg: Hmm, är i en grön och grå fas just nu
Dag: hmm, lördag
Månad: Juli
Drycker: Loka Citron och Mellanmjölk. Ett gott vitt vin

FÖREDRAR
Gos eller hångel: Just nu goooooooooos!
Te eller kaffe: KAFFE
Mörkt eller ljust öl: Ljust.
Rött eller vitt vin: rött till mat och vitt till fest

INOM DET SENASTE DYGNET HAR JAG
Gråtit? Nej
Hjälpt någon? Ja!
Köpt något? En sallad å en latte
Gått på bio? Nej
Sagt 'jag älskar dig'? Nej
Saknat ett ex? Nej
Skrivit i en dagbok? Om det räknas att blogga- ja!
Haft ett seriöst samtal? Jaaaa!
Saknat någon?  Alltid!
Kramat någon? En hel hög



fullt upp

Nu går det fort... Alles föööööör fort! Men jag är så duktig=)
Igår kväll läste jag in det som jag missade under dagen när jag lekte med M&S.Och på eftermiddagen jobbade vi stenhårt med grupparbetet i skolan så vi han färdigt med det (vi får sooooovis idag innan redovisningen!!) Å idag ställde jag klockan på 8.00 *pip* trots att vi börjar 12.30 idag. Å hux flux så har jag hunnit med så mycket mera än vad jag hade räknat med. Jag behöver inte känna mig så stressad inför resan längre:D *duktiga jag*
Vi tänkte ta med oss både Anatomiboken och egenvården. I fall vi skulle få lite tid över där borta.. *yeah right* haha!  Nä, men vi borde sitta lite med anatomin iaf.. Äh, det ordnar sig:D

M&S kom på en blixtvisit på tisdag kväll till igår. Så himla kul att få träffa dem igen!!! Mamma var aldeles lyrisk över deras resa så S fick inte en syl i vädret, haha! Han med att fika å surra lite på kvällen innan vi somnade. Igår åt vi frukost å sen for vi iväg till Globen å kollade på min praktikplats samt åt lunch. Sen skjutsade de mig till skolan och de for hem igen.. *poff* borta.. Men det var jättekul att få ha dem här ett litet tag, längesen nu..

Jag är aldeles lyrisk nu och jag har späckat schema fram tills vi åker. Blir upphämtat 05.45 på lördag *jäsp*. Men jag får skjuts i alla fall, det är värt hur mycket osm helst!!


AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH, jag åker faktiskt på Lördag, fattar ingenting..! Hahaha, det killas i magen!

Ha en bra dag!
kram

Konstig

Vissa personer är bara så konstiga. Alltså inget illa menat men det FINNS verkligen knasigt folk. Då menar jag inte att man ska vara normal, grå (vad menas med normal??) och jättetråkig, det ska jag aldrig heller bli. Men jag menar sådär att de verkligen VILL att folk ska kolla fundersamt på dem och undra hur i hela friden personen i fråga kan vara så konstig av natuen.. Men enligt min teori så är inte alla kansiga människor så knasiga som de vill vara. Jag tror att de verkligen anstränger sig för att vara så konstiga de kan tillsammans med sina konstiga kompisar. Den som är mest konstig på sitt egna vis vinner.

Hela det här inlägget blev jättevirrigt, men jag blir virrig av den här folktypen=)
Sov!

Helgen..

Helgen har passerat och det blev en mycket välbehövd helg!!! Äntligen kom Papps å K hit å hälsade på=D Vi har bara myst på, fikat, promenixat lite och cruisat runt i Sthlm.. Ätit supergod mat och jag har blivit såååå himla ompysslad och bortskämd;) Det var hur härligt som helst att få ha dem här och äntligen har vi fått rå om varandra igen=) Har även fåt en sightseeing i min papps barndom, haha!
Så underbart att se hur glada de är tillsammans med varandra. Helt otoligt hur man kan se kärleken gnistra i två personers ögon bara av att de ser på varandra. Och att se det i ens egens pappas ögon är en lyckokänska blandad med en trygghetskänsla utan dess like! =) Det gör mig glad.
Känns skönt att ha fått visa dem hur jag har det här, både hemma, där jag jobbar och går i skolan. Känns som de har fått en närmre inblick hur mitt liv här nere ser ut. De har fått sett vad som ingår i min vardag och vad som gör mig så glad just nu!
Så TUSEN, TUSEN tack för i helgen. Både för sällskap, upplevelser och presenter i form av frysvaror, det är guld värdt!

Å imorgon, då är det dax för nästa föräldrar att komma hit:D Mamma å S är på väg hem från Budapest å stannar hos lilla mig på vägen hem, tjohooooo!!! Tänker behålla dem här lite längre än vad de själva tror, haha!


Jag har antagit det.. Erbjudandet.. Nu ska jag få min belöning för sommarens jobb å slit, för skolarbetet och allt jobbande som jag håller på med nu.. JAG ÅKER TILL GREKLAND PÅ LÖRDAG!!! =)
Fattar ingenting.. Haha! Betalade idag och om 5 dagar far jag.. Helt sjukt;) Tack A!

Nu ska jag smälta information från dagens föreläsningar samt hämta mig lite från händelser som vänder upp och ner på mig. Snabba beslut och mycket spännande som sker.. Äver mindre spännande saker sker just nu oxå, men man kan ju faktiskt inte ha flyt med ALLT.. Och åter igen bevisar mina vänner både att de alltid finns här för mig och att de faktiskt känner mig lite bättre än jag själv trodde De ser igenom mig och döljer det inte för mig. En klapp på axeln och några väl valda ord gör så mycket, ni är fantastiska!

Nöjd=)


Min Bästa!

Min Bästa!

















72385-9

72385-7

















72385-11


















72385-12

72385-13





Det finns ingenting i hela världen jag inte skulle göra för min syster..











72385-14









Venus och Mars..

Är det någon som har en bok ang. det där att män är från en planet och kvinnor från en annan? GIVE IT TO ME! Jag är beredd att betala dyyyyyra pengar, annars är det stor risk att Vadstena kloster får en ny medsyster..

Ninis: Glad att jag har en trogen läsare=) Jag håller faktiskt med dig, jag HAR bra flyt! Med det mesta utom det ovannnämnda.. Men jag är glad och låter mig inte deppa för det! Har du ingen blogg?

KRAM!

Praktikplats..

Jooooo förresten!! Glömde bort å berätta att vi har fått svar på våra LIAplatser idag.. Jag ska få vara på Globen, tjohoooo! Ett superfint apotek där, NYTT apotek:) De tog inga elever i Haninge för de visste inte om de skulle hinna klart med ombygnationen. Men Globen var mitt 1a handsval så jag är såååå nöjd. De skulle ta 2 elever dit, vet inte vilken mera det blir än.

Så, nu har jag rapporterat:D

Helg.

Ännu en vecka har gått och den har mestadels bestått av plugg och gapskratt.

Nu är skrivningen gjord och det känns såååå skönt! Blev så fruktansvärt trött efter skrivningen, kändes som att all energi försvann, man lixom skrev av sig den.  Det är verkligen full rulle nu, 2h efter tentan hade vi föreläsning och började med nästa stora ämne inom egenvården.

Efter skolan idag var vi alla helt borta.. Tros det satte vi oss på ett Café på Östermalm och firade med en latte och chokladtårta=) Utan att vi ens märkte det så sprang tiden iväg och vips var klockan ahlv sju.. HALV SJU! Vi slutade sunt tre och jag har ingen aning om var tiden tog vägen.

Ser verkligen fram emot den här helgen. Imorgon ska jag tvätta och städa på dagen. På kvällen ska jag ut och äta med A, M och A sen blir det Mamma Mia efter det, ska bli såååå himla roligt! Sen kommer papps och K å hämtar mig för att spendera resten av helgen med mig!!! Ska bli så himla skönt att ha dem här å bara umgås. Kramas, äta god mat och skratta har jag skrivit upp på schemat:D

Nu ska jag sova är helt slut. Inte så mycket fysiskt, men min hjärna har gått på högvarv i över en vecka så jag ska vila lilla skallen lite=)

Sov gott alla!

Sådärja..

Nu har jag slagit igen mina böcker för sista gången för denhär skrivningen. Imorrn tänker jag nog spika tentan:D För jag ska bli BÄST på alla områden vi läser, sådeså!

Så wish me luck;) Tänk gärna på mig kl nio imorgon!

Adios

Regnkaos

Regnkaos
Bilden är tagen från Aftonbaldet.se



Tiden går bara såååå himla fort just nu. Hinner inte med, dagarna bara flyger iväg, var tar tiden vägen?

Idag höll jag på att drunkna, regnguden ville dränka oss stackare på Södermalm. Satt på ett Café vid Hornstull och pluggade å där blev vi kvar bra mycket längre än vi hade tänkt det. Men det var mysigt. Fyra studenter, varsinn latte (ok, det blev 2 var, blev ju fångar på stället..), tända ljus och det sjukaste höstvädret man kan tänka sig utanför. Blixtar och dunder, men det var otroligt hög mysnivå på det oxå=)

Sen kom jag hem och lagade mat och somnade efter det som en klubbad säl i soffan.. Vaknade och fick för mig att jag hade försovit mig men insåg ganska snabbt att det inte var morgon.. Jag brukar lixom inte sova i soffan på nätterna. Fick därefter lite ångest över att ha sovit bort dyrbar studietid=/ Men men, det känns rätt OK och imorrn ska jag spika tentan;)

Åter till studierna!

Adjö!

Det går bra nu=)

72385-4
JAG FNISSAR IHJÄL MIG VID MATBORDET!
(min livstil nu för tiden)

. kompis det går bra nu=)

Just nu är det fullt upp.. Jobb, plugg, tentor och aktiviteter näst intill hela tiden. MEN! det går bra.. Allting=)
Jobbet är hysteriskt roligt just nu.. Har fått uppskattning som serverat på ett fat och det gör mig toknöjd och ännu mera villig till att jobba!
Å skolan.. Det är mera än någonsin just nu, men där går det oxå bra. Fortfarande känner jag på torsdagarna att det känns lite föööör långt tills det är måndag igen.. Vad har jag för fel? Som sagt går det bra och jag ser skolan som mitt andra hem där min "familj" finns. Lektionerna är roliga och rasterna består av litervis med kaffe och näst intill hysteriskt skrattande, stojande och surrande i 20 min. Har konstaterat att vi (vi= vi 8 tjejer) har en tendens att alltid höras, synas och märkas mest av alla var vi än är, haha! Om det är möjligt så har vi ännu roligare nu efter kryssningen än innan. Jag vill bo med dem i ett kollektiv känns det som=) Men det vore nog ingen bra idé, den här stämningen skulle nog försvinna rätt fort då!

Hinner inte med så mycket mera än att plugga å jobba nu men jag är nöjd med min tillvaro då jag får spendera dem med personer som jag tycker om så otroligt mycket.

Har dykt upp ett erbjudande som jag nog inte kan stå emot.. Skulle sitta helt perfekt nu efter den här lite småstressiga perioden. Återkommer om den så fort jag vet lite mera=) Längtar!

Nä, nu åter till min kära Egenvårdsbok.. Jag ska bli specialist på ALLT i den boken;)

Hej svej!




Mamma!

Ja må hon leva, jaaaa må hon leva!! GRATTIS älskade mammsen på födelsedagen=)
Hade det inte varit för tentan på Torsdag så hade jag nog dykt upp i ett paket idag!!

Ät massa tårta idag;)

Pussar och kramar från Miss Buissy som inte ens har tid att vara hos sin mamma på födelsedagen=(