DAUGAVA



Idag kom den. LARS WINNERBÄCKS nya skiva... Underbart=) Whii!



image163






Shopping!

Idag fick jag ett tokryck.. Shoppade massor till hemmet. Dubbla panelisar till vardagsrummet, nya kuddöverdrag, en ljuslykta till fönstret, ljus till smidesstaken, sen en duk å gardiner till köket. Åsså 3 armband till mig samt ett halsband.

Har haft en toppendag tillsammans med sis. Hysterisk och knasig på alla vis. Jag vet inte var det går snett när vi umgås, men det blir oftast helt tokigt allting och vi skrattar tills vi dör. Idag fick jag henne till att köpa Cerusol (vaxproppslösare). Hon har haft ont i örat ett tag å jag tyckte det var värt att göra ett försök. JAG fick den äran att vårda henne. Droppa i medlet i örat, underhålla henne halvtimmen som det skulle verka, sedan spola ur detta. Till saken hör att det han hända en hel massa under denna tid. Bland annat studerade jag hennes öra medan medlet verkade. Jag konstaterade att det var som en pool där nere. Skönt, då rann det iaf inte ända ner i hjärnan. Rastlös som hon är så sprattlade hon till under denna tid. Å vad händer?? JO, lite av medlet i örat rann ur. Ner över kinden och ner till MUNNEN!!! Haha, jag höll på att dö. Jag höll verkligen på att skratta ihjäl mig och jag kunde inte röra mig en meter. Medans Carro höll på att äckla ihjäl sig och viftade åt mig att gå å hämta papper så sprutade mina tårar och jag kunde inte annat än att vika mig dubbel å bara garva. Fick stanna typ 10 ggr på vägen till pappersrullen och min stackars syster höll på att svimma. Haha, DET var roligt. Och äckligt! Vi överlevde iaf persen och Carro hade ingen vaxpropp i örat. Jag gissar på skabb;) haha!

Vi var å käkade med Elin på Filmis, sen åkte vi hem till mig å kollade på Idol och Housewives. Väldigt mysig kväll=) Kunde inte hålla mig utan att stryka gardinerna ikväll. Så halv elva plockade jag fran strykbrädan och strykgärnet och satte igång. Är nöjd med resultatet!

Imorgon väntar en frulle med Grekiskan. Ska verkligen bli kul att ses! Sen ska jag ha telefonjour å vänta på att LillaC ska ringa så ska vi uträtta alla ärenden på hennes dagordning. Så imorrn fortsätter shoppingen.. Ser fram emot det!!!

Nej, nu äre sängen!

kram



Här har vi först sis med behandling i örat INNAN olyckan.
Sen har vi mina fynd från dagen=)




Köket!

Från no where kom inspiritaionen till mitt kök. Helt plötsligt kom jag på att det skulle vara GRÖNT! Tror att det är min mammas förtjänst. HON är grön hela hon. Inte utséendemessigt, men i sinnet. Hon älskar grönt, och en period så förbjöd jag och sis henne att köpa mera gröna tröjor och dylikt, det var för mycket hon. Alltså ingenting emot henne som hon är, men det blev lixom en överdos av grönt och det var lixom FÖR typiskt henne. Well well, idag köpte jag iaf gardiner och en köksduk till köket. Jag tror jag blev nöjd:)


image160





Victoria Beckham

Jag får allergiska reaktioner och utslag av henne.. Uuuuääääh! Fy faaan vilken diva, rakt igenom! Okej, hon är snygg (skulle behöva läggas på minst 15 kg på henne), har en aaaaaasläcker karl (som har varit otrogen mot henne ett X antal gånger) och fina barn (som troligtvis är världens mest bortskämda ungar). Men jag tål henne inte. JAG TÅL HENNE INTE! Kan någon vara snäll att ta av henne hennes solbrillor (som tycks ha växt fast på hennes näsa) och trycka ner henne i ett par jympadojjor (om hennes fötter inte är trasiga efter alla stilettklackar). Och please, ta bort luggen ut hennes ögon (och färga hennes hår brunt, hon är mycket snyggare då!!)

Japp, det var allt..   
image159

imorrn

Imorrn har jag världens lyxigaste arbetstider. 07.45-13:D Fråga mig inte varför, jag hade inte ens önskat det. Det bara blev så. Men det passar utmärk eftersom det är LÖNING imorrn:D Whiiii! Och lägligt nog så är sis ledig så vi ska shoppa å äta lunch tillsammans, whiiii=) Vi ska luncha i Skrapan, nya gallerian i skatteskrapan. Sen ska jag gå på stöveljakt oxå. Ser fram emot det! Vid halv sex ska vi träffa Elin å fika med henne å sen åka till mig å kolla på Husfruarna. Lovely!! Om Itan är pigg igen så hakar hon på mig å sis på dagen oxå. En riktig tjejdag med allt vad det innebär. Dessa systerdagarna borde vara obligatoriska, minst en heldag i veckan=)

Guuuud vad jag saknar mina AT-flickor!!! Ser verkligen fram emot att träffa mina kära imorgon. Troligtvis blir det en fika med Anastasia på dagen på Onsdag, det var verkligen huuuuur längesen som helst vi sågs:( Usch, hatar när det blir så! Så glad att jag har så bra kontakt med Elin å Ita, det är lixom dem jag verkligen har kvar!!! Thank god! Men iaf, på LÖRDAG får jag träffa dem alla!! Inte Karin dock,  det är lite tråkigt. Men vi andra 7 ska ha tjejmiddag. Guuuuuud vad jag längtar, herregud vad vi kommer babbla i munnen på varandra! Hihi! Skvaller, got mat och vin, wonderfoul!!!

Nu ska jag sussa.. Har några fullspäckade dagar framför mig=)

Sleep tight!

Lite veckan som gått och lite eloge..

Förra veckan blev riktigt intresant=) Första halvan var de mycket jobb. Omskylting å många timmars jobb. Tisdagkvällen var det tjejmys med LillaC. Mat å Housewives, myys! Onsdag var det ju en dag tillsammans med Sis ute på Djurgårn, underbart! Mat och Greyan hos mig på kvällen. Äntligen börjar alla bra serier igen:D Nåväl, dessa kvällar har jag redan berättat om...

Sen har vi Torsdagen.. Gosh vilken prövning för mina nerver:D Visste verkligen inte var jag skulle ta vägen eller hur jag skulle bete mig. Hela dagen var jag förstörd. För att inte tala om när jag träffade upp LillaC. Herregud!! Jag kände mig kallsvettig och näst intill sjuk. Jaa en gång kände jag mig till och med svimmfärdig. Sen när jag var på väg till platsen, DÅ undrade jag verkligen vad jag höll på med?? Det kan bara inte vara bra för kroppen och hjärtat att utsätta sig för sån press å nervositet. Men - som man säger - Det som inte dödar, det härdar. Och, tro det eller ej, men kvällen blev såååå lyckad=) Helt otroligt hur tiden bara kan flyga iväg sådär, med en person som man inte känner alls. Jag hade riktigt roligt och jag känner mig glad:)

Tack å lov att jag var ledig i fredags:) Vaknade upp trött å mör. Kroppen kändes tung och jag hade ont i pannan. Men det var det värt=) Tanken var att jag å LillaC skulle sätta oss å ta ett glas vin på Brunogallerian på fredag kväll. Vi kom så långt att vi delade på en öl, kollade på Idol och sen såg vi på sjuka musikvideos på Youtube. Ingen utgång.. haha! Vi somnade väl vid elva nångång, som två små barn:) Men det var en bra kväll med mycket skratt.

Lördag var det jobb. Sen hem å piffa lite å sen hade jag en mysig kväll framför mig. Tapas å öl, sen lite mys, musik å vin. Med intressant och behagligt sällskap! =)

En STOR eloge till LillaC som om och om igen bevisar hur väl hon faktiskt känner mig. En vän som alltid finns där, no mater what! Alla skulle ha en varsinn LillaC, men jag lovar er, de växer inte på träd! Så ni där ute, har ni en riktig vän som verkligen, verkligen finns där. Och som känner dig utantill och ibland till och med vet precis vad som är bäst för er och vad som INTE är bra för er. En sån som alltid kommer med kloka råd. Även om de råden man får kanske gör riktigt ont att få, man vill bara inte höra på men att nånstans långt där inne vet man att det hon säger är helt rätt, man behöver bara en rak och ärlig push för att verkligen inse det. Om ni lyckats få en sån vän, så rak å ärlig att man faktiskt VÅGAR ge dessa råd å samtidigt stötta- HÅLL HÅRT I DENNE!!! Sånt är ovärdeligt!!

You´re fabulous! <3

Tigerbalsam och Ormsalva

Mamma: -Sen använde jag det där äckliga tigerbalsamet så då blev det bättre

Jag: -Äckliga? Tycker du att det är äckligt?

Mamma: -Ja, det luktar så äckligt

Jag: -Men testa Ormsalva istället då, den luktar inte lika dant

Mamma: -Men vad luktar den då? Orm??

Jag:
- Jaa, och tigebalsamet luktar ju verkligen tiger!!!!


image158
 

Privat - Mejlkorrespondens

image154

Har precis läst ut Carolina Gynning och Alex Shulmans bok Privat Mejlkorrespondens. Det tog 2 tur-och-retur-resor hemifrån och till jobbet att läsa ut den. Inte för att den var så bra så att man inte kunde släppa den, men den var inte dålig heller. Man fastnade i den på samma sätt som man fastnar i vissa bloggar. Boken handlar egentligen inte om nåt speciellt, no hadling at all. Men Det är Schulman å Gynning som mailar varandra och sina egna liv, känslor och upplevelser. Det är tydligt att de båda verkligen har skrivandets förmåga, men om de är författare.. Nej, inte enligt mig! De är verkligen sjukt duktiga att skriva sina krönikor tycker jag. Så de borde hålla sig till sitt bloggande och sina krönikor, det gör de verkligen jättebra. Den får 3 poäng av 5 möjliga av mig!

LillaC..

..min kära vän. Hon är ibland riktigt lurig å trixig. Speciellt idag. Just nu skulle jag vilja veta vad som sker i hennes huvud. Vad har hon för planer och tankegång vad det gäller MIG?? Herregud, jag är så nervös nu att jag får huvudvärk.. Haha! Men jag måste påpeka att jag verkligen uppskattar hennes fixande å trixande, för jag vet att det hon gör är välment. Sen att jag bli nervös å inte kan äta, det ska hon få äta upp senare;) Tack för allt du gör vännen=)

Jag har problem idag. Vad jag än tar på mig för kläder så känner jag mig manlig. SÅ ska det väl ändå inte vara?? Jag vill inte ha linne, det är på tok för somrigt. Det får nog bli nån t-shirt, men vilken. Känner mig som en karl i vad jag än tar på mig. Det jag vet, det är att jag ska ha mina svarta jeans och nya skor. Sen då?? Gaaah!

What to say?

Jaa just nu vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Efter att ha umgåts med syster i ett helt dygn och är helt plötsligt ensam (hon sov hos mig i natt) så känner jag nu att jag börjar bli en aningens hispig inför kvällen. Gosh, börjar verkligen bli nervös!!! =D
Ska gå ut på promis nu för att försöka tygla mina nerver;)

Hörs!

Killar i keps..

Det är nånting med snygga killar i keps.. De blir ännu mycket snyggare. Vet inte vad det är. Inte om de har såndär hiphopskärm som är helt rak, no no! Om de samtidigt har skägg (lite alltså, inte jultomteskägg, utan med 3dgrs-stubb), då är jag nästan beredd att fria. Mmm!

Jaa, vad det där kom ifrån, det vet jag inte. Satt bara å funderade lite..

Våran dag.

Vi hade verkligen en jättehärlig dag ute på Djurgårn. Härligt att få spendera en hel dag tillsammans igen. Va lite knäppa och bara flumma runt som bara vi kan. Härligt!




Jaa, första bilden då.. "beviset": Köpte faktiskt en latte till henne. Påpekade till tjejen i kassan att den ena skulle vara SVAG. Faktiskt så drack hon av den, tro det eller ej, men betydligt mindre än vad jag hade hoppats på. Hon får bakläxa;)
Sen har vi Carro i lite löv, sen Carro som stolt visar upp sitt slottsliknade arbete. Det är där på andra sidan vattnet som hon spenderar sina dagar=)
Jag kramar om min vän som vi mötte. Sen hade vi en djup stund tillsammans då vi funderade på alla värlsdproblem..
Vi fikade sendan på Rosenlunds trädgård, lika mysigt där som vanligt. Absolut inget sämre med att vara där på hösten än på sommaren (säger det bara för att göra mamma mera avundsjuk än vad hon redan är). Gott fika! Carro pallade äpplen i trädgården där. Men what ever, det fanns huuuuur mycket äpplen som helst så jag käkade glatt upp mitt:D

Den här lediga dagen spenderades på bästa sätt=) Ikväll kommer hon tillbaka hit å kollar på Greyan med mig. Kanske kommer LillaC förbi hon med!

Hade bra!

Hon sa ja!

Jeeeeey! Hon sa ja=) Djurgårn it is, tillsammans med sis! Hon ska få en latte av mig, en SVAG. TACK F för att du inskolade henne i lattevärlden, SOM jag har slitit med detta i ÅR!!! Men hon är så fånigt kär nu, å då är inget omöjligt;) Om hon vill ha the istället så får hon minsann betala själv:p
Tar med mig kameran och uppdaterar om vår dag sedan!

Enjoy the day!

Proooommmis!

Idag är det dax för en höstprommis. Det är helt fantastiskt väder ute å jag är LEDIG, weeeehoou! Hoppas på att få med mig sis. Tänkte att vi ska åka ut till Djurgårn å spendera dagen där. Mins när hon var här i slutet av oktober förra året. Vi hade en såååå bra helg tillsammans. Å guud vad jobigt det var när hon åkte hem. Iaf, den helgen så spenderade vi en heldag på Djurgårn. det var så himla vackert!!! Idag är det likadant väder som då, och jag VILLVILLVILL åka dit med henne! Dessutom så är det en hel vecka sen imorgon sen jag träffade henne:( Tycker hon kan skippa sin träning idag, den är onödig. Inte i vanliga fall, men idag när det är så fint väder är det otroligt onödigt att hon ska träna kl två istället för att vara med sin gulliga lillasyster! Ikväll ska vi iaf kolla på GREY`S ANATOMY tillsammans!!! Den börjar ikväll igen och jag dör nästan. ÄLSKAR den serien!!!


Bilder från förra årets höstprommis på Djurgårn.





Jag tänker inte så långt alla gånger..

..det här är lite småknasigt. I ungefär ett halvår har jag sprungit runt å letat efter take-away-muggar som jag kan ha hemma. Tänk vad bra. Då kan jag ta med mig kaffet på T-banan på morgonen. Ofta hinner eller orkar jag inte dricka kaffe innan jag åker hemifrån. Det bertyder att jag inte är riktigt levande. Dessutom är jag då tvungen att svepa en kopp på 2min på jobbet. Det kaffet smakar räv!! Pressbyrån har faktistk riktigt gott kaffe, men det är ju onödiga pengar. Ok, det kostar bara 12kr, men många bäckar små.. Så nu har jag under en längre tid strävat efter dessa muggar med lock. Men kan någon säga mig, VAR finns dessa att köpa?? Jag har letat överallt!! Hela Hornstull har jag gått skallgång igenom, och många, många andra ställen. Har varit på en pappersgrossist utan resultat. Mamma sa att det fanns på Citygross, men inte kan jag hitta några! Så IDAG slog det mig.. Jag vågar nästan inte säga det för jag känner mig korkad. Varför i hela friden har jag inte köpt en termosmugg? Pinsamt..

svara nu..

Okej... läsarsiffrorna stiger. Tell me!!! Who are U?? =)

*nyfiken*

Kontorsarbete

Tack för vuxenpoängen mamma:D Varför fick jag dem? För att jag klev upp 05.15? För att jag åt en rejäl frukot? För att jag äter vitaminer? För att jag kollar på nyhetsmorgon? För att jag tycker Kristin Kaspersen är snygg?? :D Jaa, du ser där. Liiiiiiiite högre poäng borde allt detta vara värt;)

Mina 11h på jobbet idag gick väldigt snabbt. Skyltade och höll på de två första timmarna. Sen blev det till att sitta på kontoret de 2h efter det. Hörde ni?? Kontorsarbete:D Det är sant, jag satt på mitt kontor:D Hade hur mycket papper som helst att gå igenom. Rensa, spara, ringa in viktiga saker och notera vilktiga nummer. Hahaha! Jag har ett RIKTIGT jobb. Det känns helt sjukt.

"Nää hörrni, klarar ni er själva? Jag måste sätta mig och gå igenom lite saker. Massa pappersarbete att ta igen sen jag var ledig. Jag finns på kontoret om ni behöver mig".

Haha, det sjukaste är att de känns som att jag leker. Att jag bara låssas när jag gör sånna saker. Jag älskar mitt jobb! Idag har varit en kungdag!

Bara en dag kvar, sen är jag ledig 3 dgr:D Whiii! Lyxigt värre. Vad ska jag göra då?? Måste sysslesätta mig iaf. har verkligen blivit en hopplös datanörd på sistone.. Jaa, alltså värre än vad jag har varit innan. Har nästan bloggat ihjäl mig. Sen har vi jäkla facebook.. Jag FATTAR inte vad det är som är så kul med den sidan, men jag fastnar där. Just därför måste jag sysselsätta mig när jag är ledig. Måste städa å tvätta lite. Sen ska jag åka på Clas Olsson å byta min sladd - som såklar blev fel!! Måste poppa HÖG musik!!!
OCH - kära vänner - jag ska på dejt:D

Nu ska jag diska, sen lägga mig å läsa lite.

Snart är det helg, bara en arbetsdag kvar:D Gosh vad vilsen och konstig man blir av att jobba helger. Men jag är glad ändå ja:)

Puss på er

Breaking the law..

Det borde vara förbjudet att kliva upp 05.15 !! Man borde absolut inte få kliva upp innan Nyhetsmorgon på 4an börjar. Men det gjorde jag idag, japp! Jag fattade verkligen ingenting när klockan ringde, men nu känns det ok. Med en rejäl frukost, dubbel vitaminur (min Berocca är slut:( ) och med ett glatt humör ska vi nog ta oss igenom den här dagen oxå! =)

Hur tusan kan Kristin Kaspersen se så snygg å fräsch ut den här tiden på morgonenen?


Ha en bra dag!

Utmaning!

Jag fick en utmaning som jag tänker anta. Men bara en fråga.. VEM var det som utmanade mig??
Aja, såhär går det iaf till:

Lägg ut en bild på:
Dig själv
Dig själv för länge sen
Dig själv som lyckligast
Någon du tycker om
Någon du litar på till 100%
Någon du vill träffa
Någon du saknar
Den du senast fick sms av
Den du senast skrev på msn med
Den du senast ringde
Den du umgås med fortfarande som du känt längst
Den du alltid har roligt med
Den du tycker är snyggast
Den du tycker är sötast
Den du tycker är snällast
Den platsen du saknar
Den sista bilden på mottagna filer

Here we go..

Mig själv

Jag, hur jag ungfär ser ut nu

Mig själv för längesen

Fjortismadde on her way to haloweenparty.. 8e klass tror jag

Jag själv som lyckligast

Jag är lyclig nu, men jag ser åt minstone lycklig ut här:)

Någon jag tycker om

Min kära vän Therese

Någon jag litar på till 100%

Beloved sis!

Någon jag bill träffa

Barry Wattson, men som sin roll i Brian. Ser vissa likheter i våra liv;)

Någon jag saknar

Tesan!!!

Den senaste jag fick sms av

Ääääälin

Den senaste jag pratade med på msn

Mathias

Den jag senast ringde

Jag å Sara pratade lägenhet å internet

Den jag umgås med fortfarande som jag känt längst

4-ever and always!!!
Min Andrea.

Som jag alltid har roligt med

LillaC ofcorse, min livskamrat:D

Den jag tycker är snyggast

Åter till tvseriernas värld. DR KAREV!!
En av de absolut snyggaste, yummie!

Den jag tycker är sötast

Vääärldens sötaste lilla guldlock! Lilla fina Nora.

Den jag tycker är snällast

Det finns nog ingen snällare människa i hela världen än Jakob

Platsen jag saknar

Alltid! HEMMA!

Den senaste bilden i mottagna filer


Lisa med Bebis


Hej mamma!

Mamma, du är gullig! Men jag kan bara säga: Du kan vara lugn! Jag har gjort absolut ingenting sen i onsdgas. Sa till och med ifrån diverse happenings som jag hade planerat in både fredag och lördag. Istället var jag hemma och gjorde ingenting, jag gjorde absolut nada! Jag var helledig från jobb och aktiviteter torsdag och fredag. Både lördag och idag söndsg åkte jag raka vägen hem från jobbet för att jag vill göra just det. Ingenting! Det är bara en förylning i kroppen och jag behöver endast sova och vila lite så mår jag bra igen. Dessutom jobbar jag bara mån, tis, lör och sön nästa vecka. Känns det bra så?!! =)

Gulle dej;)

image116

Mamma å jag för en par- tre sommrar sen

Jag mår illa..

uuuusch!! Mitt huvud dunkar. Det rinner ur ögonen och jag mår lixom illa i hela kroppen. Har ont i nacken och lederna i kroppen. Hjärnan kommer snart ut ur ögonen tror jag. Låt min INTE bli sjuk:(

GOd natt! 10h sömn ligger framför mig!

Min pappa!


Min pappa är värdens bästa! Han är oxå värd det bästa här i livet. Jag tror att han har hittat en riktig pärla nu..=)
Med tårar i ögonen läste jag
det som ni kan hitta här!
Det ger mig en otroligt varm känsla och glädje inombord!




Jag har bestämt mig:D

Jepp, brunt å lila is the shit:) Det får bli samma "grundgardin" som jag hade sist. De mörka bruna, 2st, en på varje sida. Sen över dem ska jag ha panelisar som är samma färg som kuddarna till soffan. Det måste väl finnas va?!! Sen ska jag köpa ljus till min smidesljusstake, samma färg till dem med. Kuddarna på sängen vet jag inte vad jag ska göra med.. Ta bort kanske?!! Eller nä, jag lägger dem i klädkammaren, för de är grymma:D Störtsköna att palla upp å luta sig mot. Om jag inte hittar ett matchande tyg till dem som LillaC ska få sätta klorna i;)

Nu äre dax för ny musik i mp3n. Den är smockad av Timbuktu nu. Inte bara Timbuk, men till stor del. Det har varit min pepp-musik i sommar. Å faktiskt hjälpt mig. Den har piggat upp å peppat mig! Men nu känner jag att jag är över den där fasen. Jag har gått vidare och släppt mycket. Visst kommer fortfarande dagar som jag bara vill krossa porslin och skrika högt, men dem är nog rätt nyttiga att ha. Igår till exempel. Då var jag ganska arg. OSB! arg, inte ledsen. Jag blir arg på hur i hela världen man kan tillåta sig själv komma nära en människa och öppna sig totalt. För att från ingenstans bara sabba allting totalt. På en sekund bara förstöra allting, allt! Cut! OCH GÖRA DET MOT MIG!!! Det är inte ok! Gaaah! Jävla klant!
Så, igår insåg jag att min peppmusik nu mera gör mig arg. Den hjälpte mig förut att vara arg istället för ledsen. Jag blir fortfarande arg, och det är inte nödvändigt längre. Min mp3 följer mig varje dag, och förut hade jag behov av att förvandla mig själv från ledsen till arg- varje dag! Men nu är jag inte ledsen å då är det inte nödvändigt att gå runt å bli arg varje dag till och från jobbet.

SÅ, no more Timbuktu på ett tag. Bort med Jasse, Snook och framförallt bort med Svenska akademien. Det är grymt bra musik, fler borde lyssna på dem. Men inte jag, sådeså! Mera Miss Li, Aisha Ali, Amy Whinehouse, Monebrother, Killers, Regina Spector, Mando Diao, Tingsek, Winnerbäck, Veronica Maggio, Lilly Allen, Johnossy och lite annat. Såntdär som Madde tycker om att lyssna på. Som hon blir glad (gladare) av att lyssna på=)

image115

Nu är det dax!

Japp, nu är det dax! Var kul så länge det varade, men nu är det dax att bli brunett - igen!

image113 >>>>>>>>>>>  image114

Japp, så får det bli. Det ljusa hör lixom sommaren till, å den är ju väldigt mycket över. Å i år vill jag inte bevara någonting som helst från den gångna sommaren. Hua! Den ligger långt ifrån min top tio-lista över somrar som gått.. Usch! Men samtidigt var ju inte vädret som det skulle i år heller:p Jag satsar på en bra sommar nästa år istället. Tills dess ska jag bli brunett å bara ha skitkul:) No more dåliga perioder på ett tag, tack!
Ska boka en tid hos Lisa igen, orkar inte vänta tror jag:D Jepp, till löning är det dax känner jag!

Vem dejtar du i helgen?

Fick ett roligt test av min kära vän, Fru Schenning.

Testa vilken känsis du ska dejta ;)


Jag fick Mikael Persbrandt, whiiiii;D

Längtar..

JAg längtar otroligt mycket efter mina föräldrar nu=( Skulle verkligen vilja åka hem en sväng snart.. Och det bara ilar i hela mig när jag faktiskt upptäcker att jag inte verkar ha någon möjlighet till det. Inte förrän i början av November. NOVEMBER!! Sist jag var hemma var i början av Augusti, det betyder att jag kommer gå 3 månader mellan dessa gånger, det går bara inte:( Men jag har mest bara lediga strödagar ledigt, eller så är jag bara ledig lördag och söndag och då blir det bara stressigt att åka hem, plus att det skulle vara så himla jobbigt att åka tillbaka hit efter en sån kortis hemma:( Jag ska kolla om det är möjligt att byta någon dag med nån. Men det är så himla många som har tagit ut semester i höst så det beror på vilken vecka det blir. (Jag har sparat mina semesterdagar till jul. Vi har nämligen öppet ALLA dagar över jul, utom juldagen.. )
Jaja, iaf.. Tack och lov att mamma och stefan snart kommer ner hit!!! Det längtar jag verkligen till! Hoppas de kommer redan på torsdagen! För när träffade jag Stefan sist?? Nää, det här går inte.. Men papps då?? Det kan bara inte dröja till November tills vi ses?!! :( NÄÄÄÄÄ! Imorgon ska jag kolla upp schemat och lösa det här! SÅ DE SÅ!





helg

Jag var precis på väg att gå ut å hitta en stor sten att slänga på tvn. Jag TÅL inte de där jäkla ordlekarna som är på förmiddagarna. Jag byter snabbt kanal när de börjar. Dessutom så stod den där partystylade tjejen precis å sa
"Det är äääääntligen Fredag!!!!"
Visst, det ÄR fredag, men jag har nämligen söndag idag.. Jag har haft min helg i två dagar nu, så imorrn är det bara att glatt skutta upp ur sängen och åka till jobbet. SÅ kommer den där å påminner mig om att alla andras helg faktiskt börjar nu.. Blä!

LillaC hade ordnat en bil igår så vi kunde åka på Ikea. Så vi åkte dit, åt en jätteportion av köttbullar, sen skulle vi kuta de där hysteriska varven å shoppa loss. MEN. Vi gick de där varven på alla våningar, petade lite på en del saker, å sen åkte vi hem. Japp, inte ens värmeljus fick vi med oss hem!!! VAD är det för fel?? Bara för att vi hade en stor fyrkantig bil med oss som hade varit utmärkt att frakta saker i, så hittar vi verkligen ingenting! Men det var helt enkelt fel dag. Det var ju gott med köttbullar iaf=) Dessutom köpte jag en chokladkaka i restaurangen för 5kr:D

Jag har kommit på vad jag ska göra i lghtn. Jag tycker det är jättefint här, men nånting saknar jag. Tror att det är kontrasterna. Nu har jag ju vita och beiga gardiner, samt att det ligger beiga och bruna kuddar i soffan som är vit. NU sk ajag ut med det ljusa! Ner med gardinerna. Bort med de beiga kuddarna, de bruna får va kvar. Upp istället med bruna och mörklila gardiner (tänk mörklilia, nästan lite ljungfärgat). Bruna och lila panelgardiner. vad tror ni? Och ist för de beiga kuddarna ska jag ha likadana som nu, fast även dessa lila. Jaa, tror minsann att det får bli så!

image112
 
Skulle den färgkombinationen funnka i min vita soffa??
Och liknande gardiner??


Som det är nu så känns det lixom för lamt. I soff/fönsterhörnet lixom. Det känns för snällt på nåt vis:) tänkte på det när jag la ut
bilderna på lghtn oxå. Det såg bra ut med sängen och allt annat, men just det hörnet ser för neutralt ut!
Självklart har jag inte kommit på någonting alls att göra med köket, det som är det mest relevanta. Har verkligen INGEN idé om vad jag ska göra.. Det bara står där och är trist. Tänkte att jag kanske kunde få lite inspiration av att vara på Ikea, men icke! Hmm.. Där behövs oxå kontraster. Jag vill ixom ha mycket gardin på nåt vis.. hur ver jag inte:p Cill har ganska mörka färger där med, i och med att allt annat där är så ljust. Men vilken färg ska jag ha?? Kan ju inte ha brunt där oxå.. Hmm, nä det kommer väl av sig självt kanske.. Ge mig lite tips tack;)

Telefonsamtalet.

Ikväll kan jag inte sova. Vet inte varför. Kan vara för att jag är en liten aningens hungrig. Ligger å funderar, inte på nåt speciellt, mest bara om hur dagen har varit.

Elin var här ikväll, jaa vi åt fisk- och skaldjurssoppa med vitlöksbörd till. Ja det var jättegott. Jag gjorde en sallad till oxå. Eller sallad å sallad.. Det var tomat, rödlök, och basilika. Med olivolja på och lite salt och peppar. Tomaten var en aningens mjölig. Imorrn är det onsdag. Mm. Jag borde fixa till naglarna. Undra vad jag ska ha på mig på after work imorgon. GUUUD vad gott det ska bli med Grekiskt..

Lite sådär går tankarna runt i mtt huvud. Inga världsproblem direkt.
Skickade svar på ett sms till syrran som jag hade tänkt skickat för 2 timmar sen, men orkade inte/glömde bort det. Så då gjorde jag det nu istället. Det visar sig att hon inte heller kan sova så vi ringer upp å surrar ett tag. Om absolut INGENTING. Ett totalt meningslöst samtal. Herregud, jag vet inte ens vad samtalet var om. Ändå pratade vi i 8min och 46sek. Vi pratade regelbundet och skrattade en hel del under det. Vi är underliga. Kanske borde vi bo ihop ändå?? Eller så absolut inte!! :D Vi konstaterade bland annat att hennes klocka ringer om 6h och min om 7h. Ja. Om 7h sitter hon på jobbet som en uggla och min väckarklocka ringer. Japp, så att.. Hon behöver en ny garderob. Jag med. Vi vill bli höstförnyade.. Vi pratar även om min dejt. Som inte ens är en dejt. Än. Eller kanske inte blir in dejt heller.. Äh! Lite sånt viktigt pratade vi om.

Nää nu blir det en hårdbrödmacka, sen borde jag väl kunna sova?!!

Ormar.

Ormar är det absolut äckligaste jag vet. Med jämna mellanrum så drömmer jag om de vidriga krälande små äcklen. Som i natt. De gör mig aldrig någonting. De bara ÄR där. Överallt. Var jag än vänder mig så krälar de runt omkring mig. Och det är aldrig bara en orm jag drömmer om. De är hur många som helst. Jag får såndär panikkänska och kan bara inte komma undan dem. De bara är där å är SÅ äckliga huuuuuu!!! Inatt var ju ute i Sandsmedjan och det kryllade av dem. Varför drömmer jag så titt som tätt? Vad betyder det? Jag vill bara kräkas å gråta när jag bara tänker på dem. Inte på just drömmarna, men själva ormarna i allmänhet.

SLUTA FÖRSTÖRA MINA NÄTTER!!

image106
En orm

Jag sörjer mina Mary Kay produkter=(

Jag har gjort en fasansfull upptäckt.. Jag tror inte att jag tål mina Mary Kay produkter:( Hur går det till?? Personer med superkänslig hy brukar kunna använda dem.. I början kädes det jättebra med dem. Men efter ett tag började jag få små utslag runt ögonen. Sedan kom de lite överallt och min hud i ansiktet blev knottrig och mina kinder KLIADE. Jag trodde inte att det var produkterna som gjorde det, men tyvärr ser det ut som att det är dem. Jag har fått återgå till mina trogna L300produkter och min hy har blivit bra igen..:( Testade att använda ögon makeup-removern igen, men det går inte, MIN FAVORIT=( Dyr är den oxå.. Attans! Men, men det var kul så länge det varade, roligt att "lyxa" ett litet tag iaf.

image105


Kaffe.

Nu sitter jag här igen. Med min jättekopp med kaffe framför datorn. Men den här gången ligger jag inte i sängen, utan jag sitter nergosad i soffan bland alla kuddar=) Knaprar på en morot som jag gav mig själv till efterrätt idag:p
Har varit sååå lat idag, helt underbart! Men som man säger, Söndagar är väl vilodagar?

Blev vansinnigt sugen på Cocacola helt plötsligt vet inte vad det är. Tror att jag ska frossa till Bridget Jones ikväll. Dricka cola å äta chips kanske.. Usch vad vansinnigt gott det skulle vara. Chips å lite lösgodis. Japp, SÅ får det bli=)


image104


Andrea entrar troligtvis huvudstaden över dagen imorgon, HOPPAS verkligen det blir så. Då ska jag dra med mig sis på en fika med henne=) Tjohooo!

Nej, nu ska jag gå ner på Coop å införskaffa lite frulle å gosaker inför kvällen!

Vem är du?

Jag SER att ni läser min blogg, många är ni. Men VILKA är ni?? VILL VETA :)

Min morgon!

Vilken morgon jag har haft!! =) Hade först en låååång sovis, längesen jag sov så himla länge och det var verkligen välbehövligt. Sen ringde jag några samtal. Efter drygt en timmes telefonerande (viktigt telefonerande) så slog jag av signalen helt. Jag tycker att det är SÅ skönt att göra så ibland. Av med ljudet och sedan lägga telefonen så jag inte ser den. Får se när jag slår på den igen. Ska ut å gå först, sen KANSKE ljudet åker på igen=) Åt en god frulle, faktiskt framför datorn :p *ungkarlsfasoner*. Läste tidningen och kollade på nya bebisar i Sundsvall. Det är någonting jag gör varje helg. Läser ST, kollar på bebisar och läser vad som händer där hemma. När jag hade ätit upp frullen så gjorde jag mig en STOR kopp kaffe, kröp ner under täcket och läste genom alla bloggar jag har missat i helgen. Det är bl a sånna tillfällen som man verkligen inser hur bra man har det. Här ligger jag i sängen under täcket å dricker kaffe och läser bloggar. Jag gör precis vad jag vill, när jag vill och hur länge jag vill. Vill jag ligga här hela dagen så gör jag det, vill jag inte klä på mig över huvudtaget så skiter jag helt enkelt i det. Herre gud, hela veckorna kliver man snällt upp på morgonen. Man klär på sig, äter frukost och jobbar flitigt hela dagen. Sen åker man hem eller eventuellt går å fikar/annan kvällsaktivitet men åker sen hem i rimlig tid för att man ska upp morgonen efter. Jag älskar mina rutiner på vardagarna men då måste man väl få släppa tidsperspektivet såhär ibland?!!

 

Så, nu ligger jag här kl 14.30 i sägen. Lyssnar på P3, bloggar och mår SÅ gott! Tror bestämt att jag ska ta mig en kopp kaffe till. Jag är LEDIG idag! Mm!


Måste ringa LillaC å kolla dagsläget. Viktor hade ävent ringt å lämnat mobilsvar igår. Han sa nåt om att vi skulla skaka rumpan tillsammans på Fasching,. Men vid den tidpunkten låg lilla Madde å sussade sött. Måste ringa honom å kolla dagsläget där med.

 

När jag känner för det så ska jag nog promenixa in till Fridhemsplan å införskaffa en sladd. Fasen, sladden jag har mellan datorn och stereon passar inte i nya stereon. KATASTROF! Har ju all bra musik i datorn. Å bra musik är till för att spela HÖGT, det går inte i min lilla laptop.

 

Imorgon är jag oxå ledig tjohooo!! Den ska spenderas tillsammans med sis. Whiiiiiiiiiiiii=) Var hos henne å käkade middag och nybakt i Torsdags. Hon har fått det såååå mysigt i sin lilla lya å det glädjer mig!
På kvällen blir det troligtvis en fika med ATV-brudarna. Hoppas!! Ljuva grekiskan är hemma från Grekland nu oxå, hoppas hon kan följa med oxå *saknar*

På återséende!



Helgen!

Helgen ja.. Herregud vilken helg det har varit. Har varit full rulle precis hela helgen, eller egentligen sen 06.30 i fredags morse. Skönt att man är ledig imorgon oxå. Nu är det A. Madeleine Engström som ska börja varva ner lite. Har varit mycket ett bra tag nu och det är dags att tagga ner lite. SÅ deså!

Hur som helst.. Jobbade mellan 9-17 i fredags. Sen var det bara att pipa iväg till Bromma. Jag å Lilla C har på ett underligt vis roffat åt oss lite extraknäck. Vi var iaf med och serverade på en stoooor kräftskiva för 180pers. En helt ny erfarenhet men det var riktigt kul. Mellan 18-03 var det full rulle. Jag hade 2st bord som var "mina", 9 pers/bord. Jag vet, det är säkert inte alls mycket men min kropp och själ är inte van att arbeta med detta så det tog energi, både psykiskt och fysiskt. I början var det helt ärligt inte särskilt givande för mig. Kände mig som en riktig amatör som inte alls hade koll på läget, men vad ska man göra?? Man kan inte göra mer än sitt bästa och det gjorde jag verkligen. Men efter ett tag när dessa jetset människor fått i sig lite skumpa, öl, vin å nubbar så blev stämningen betydligt mycket mera avslappnad. Nu blev det kul!! Nu märkte de säkert inte lika tydligt hur orutinerad man var. De blev betydligt mycke trevligare, vissa lite FÖR trevliga med det kan man bara försöka ignorera tycker jag. Hur som helst, vid 23-tiden när man hade sprungit fram och tillbaka 125 ggr till vardera bord så blev det lite dans, mingel och lite mera barhäng. Sprang runt och städade, plockade och gjorde rent efter de små grisarna som hade ätit å druckit i 3h. Satt inte stilla en sekund den kvällen. Hade ont överallt när kvällen var slut. Helt sjukt!! Vid 3-tiden stupade jag å LillaC i säng helt döda. Orkade inte ens tvätta bort sminket.

För att inte tala om när vi vaknade på Lördagen. Shit! Kändes som att vi hade jordens bakfylla. Benen och framför allt fötterna var ömma och dunkade. Hela kroppen gjorde ont och vi kände oss som gamla kärringar.
Vi tog oss iaf upp. Åkte å hämtade vår lön, sen åkte vi å shoppade lite;) Var vi fick shoppingenergin ifrån har jag ingen aning om, men en väska, en tröja och ett par höstskor var det som införskaffades iaf. Sen åkte vi till LillaC, käkade lite paj å kräftor sen gårdagen, sen stupade vi i säng igen å sov lite mera. Vaknade till och det var dax att göra sig i ordning. Var fortfarande i det värsta bakistillståndet. Gjorde oss i ordning oss och drack lite rosévin. Behöver jag berätta att det inte behövdes mera än varsitt glas innan vi blev barnsligt fnissiga? Drog iväg till LillaCs stackars chef som hade feber. Han hade köpt ny soffa som vi var tvugna att provsitta. Drog med oss stackarn för att kolla på fotboll. Trevligt ställe och trevliga människor. Jag förstår att LillaC trivs med sitt nya jobb. Grymma människor och grym stämning, hon om någon är värd att hamna bland dessa människor. Tanken och viljan var egentligen att gå ut efter matchen. Men hur mycket jag än ville gå ut så var mitt sunda förnuft lite starkare än viljan. Vid 23-tiden tog jag T-banan hem å stupade direkt i säng. Minst lika förstörd som natten innan.

Haft en bra men slitig helg. Träffat mycket nytt folk och det är alltid lika roligt.

Skärpning Engström!


Ringde några samtal idag när jag precis hade vaknat. Viktiga samtal som egentligen borde ha gjorts för läääängesen.. Känner mig lite bättre till mods nu efteråt,  nu SKA jag skärpa mig! Jag gör mig själv än otjänst som håller på att dra ut på saker. Mig själv OCH andra!

Min mormor sa till mig i dag att hon har ringt mig varenda kväll den här veckan.. *aj* Jag blir ARG på mig själv när jag hör på hennes röst hur glad hon blir när man ringer. VARFÖR ska det vara så svårt att ringa detta samtal?? Det är ju bara roligt att prata med henne.Hon är så engagerad i hur allt går för mig och hon vill veta allt. Det är så roligt att hon bryr sig så mycket och jag blir varm inombords. Är jag verkligen så upptagen att jag inte ens hinner ringa upp människor i min omgivning?? Iofs så har det varit sjukt mycket hela tiden de senaste veckorna. Men är det värt att inte ens hinna ringa några samtal? Det dåliga samvetet sköljer över mig många gånger.. VAD är det som gör det så jobbigt att ringa ett samtal?? Ett samtal som är så betydelsefullt och ger så mycket! Nää nu är det slut på dehär fasonerna! Skärpning Engström!



Hjäääääääälp!




Vad har hänt?? Såhär såg jag ut i morse när jag vaknade.. SER NI MINA ÖGON?? Vem har förgiftat mig? Vem har gjort mig allergisk på något vis?? Vem vill straffa mig på det här sättet?? Mest svullen är jag under ögonen.. Är inte det konstigt?? varför är jag svullen?? Varför är jag så svullen så det ser ut som att jag har två SKARPA jätterynkor under ögonen?? Ahhhhh!! Det la sig lite under dagen men jag är fortfarande lite svullen. Huuu:( Stackars mig!



image103






Idol

Haha! Hur beter sig egentligen tv4? Hur sjutton kan de få med så många på sin audition för Idol som absolut inte kan sjunga?? Haha, det är både roligt och pinsamt. Jag tror inte för en sekund på att alla som ställer upp är seriösa! Jag HOPPAS verkligen att det inte är så. Hua!

Nu går jag å skär upp lite mango och kokar tevatten istälet för att sitta här å skämmas. Måste förbereda mina nerver på det kommande Brian-avsnittet som snart börjar. Blir så fånigt insatt och berörd av det programmet. Det borde jag oxå skämmas för.. Men nej, jag nöjer mig åt att skämmas för idol istället!

Vatten!!!

Det blev bara en ungefär timmes promenad. Känner mig lite trött så jag gick hem sen. Kom fram till att jag bor ett stenkast från vatten och klippor!!! Underbart. Jag älskar vatten, frihetskänsla!!! Har hamnat i ett naturnära område och det känns jätteskönt!! Stötte på en tjock fresse på min promenad. Han höll till nere vid båtarna. Han tror nog att han äger allihopa=) Han var iaf trevlig. Stod å tog bilder över vattnet när jag helt plötsligt känner hur någon stryker sig efter mina smalben. Då var det han=)
Jag han konstatera att det verkligen är höst! Det var sknt ute, typ 15c men när man har riktigt med kläder på sig så är det riktigt skönt! Är en fin kväll ikväll! Tog några bilder som jag lägger upp!


Nu är det dax..

Ska nu ta mig ett kliv utanför dessa fyra väggar. Var har jag hamnat? Har ingen aning om hur omgivningen här se ut. Ska ta reda på det nu!

Återkommer!

Såhär blev det..

image90


image91

image92

image93


Jag återkommer senare med bilder på köket. Där ska det piffas och göras lite mysigare innan jag visar upp det=) Hittills är jag jättenöjd å trivs riktigt bra!

Senare kommer jag uppdatera med historien om min flytt. Då ska jag hylla mina kära som var med å hjälpte mig med allting. GULD värt!!

Hej svej!